Igrač br. 6

grgr
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la grgr » 10 feb 2013, 20:52

Evo jos jedan dokaz da je ljudina

Eldin Imamovic da ti sad ponude i zagarantuju mjesto u reprezentaciji Srbije bil prihvatio??????????

Ogi Daca Vranjes Pa je li imam razlog da igram za Srbiju???

na njegovom privatnom fb profilu...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 feb 2013, 20:54

grgr je napisao/la:Evo jos jedan dokaz da je ljudina

Eldin Imamovic da ti sad ponude i zagarantuju mjesto u reprezentaciji Srbije bil prihvatio??????????

Moglo je jos par upitnika. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 10 feb 2013, 20:56

Cartman je napisao/la:

A najgore je to sto ovakva pitanja su uobicajna kod nas kad se pojavi neko ko nije musliman u reprezentaciji. Al sta ces :D Mogo je jos koji upitnik al pise da je odgovorio preko telefona sigurno mu mrsko bilo :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 feb 2013, 20:58

Cartman je napisao/la:

Izmet i takvi bi usklicnik postavili.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 10 feb 2013, 20:59

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Izmet i takvi bi usklicnik postavili.
Nema izmet interneta u kasarni ...

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 10 feb 2013, 21:18

Da su oni njega pozvali na vakat vidio bi njegove sprinterske sposobnosti ali pored Ivanovica, Vidica, Subotica i Nastasica nije bio ni na sirem spisku

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 10 feb 2013, 21:26

Nemoj da sad o tome pricamo, momak se odazvao za nasu repku i sto je najvaznije za reprezentaciju igra srcem i na svakom koraku iskazuje ljubav prema BiH.

Ne znam da li je neko vec pisao.
Za Alaniu potpisao i Drhente, bivsi igracFeynoorda koji je presao u Real gdje se nije snasao, bio na posudbi i u Evertonu ja mislim.
Uglavnom dokaz da je ipak to klub koju mnogo ulaze kao sto je pisao @Devil i koji je u ruskim okvirima ipak veoma dobar iako stanje na tabeli to ne pokazuje.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 feb 2013, 22:25

Honorar je napisao/la:Da su oni njega pozvali na vakat vidio bi njegove sprinterske sposobnosti ali pored Ivanovica, Vidica, Subotica i Nastasica nije bio ni na sirem spisku
Haj' ne rise. Ionako nam je specifična država, još nam trebaju takve cjepidlake da traže svaku dlaku na jajetu. Čovjek igra za nas, i to ne da igra, nego se bori k'o lav. Ostalo me ne zanima!!

katalinski
Kontakt:

Post Postao/la katalinski » 11 feb 2013, 01:45

I jednostavno on ,stevanovic,pa I mladi jagodicevi reprezentativci ,razlog su da buduce generacije ne igraju ,ma ustvari I ne razmiljaju o igranju za srbiju.
Ajvatar

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 11 feb 2013, 09:43

[quote="ceze"]Nemoj da sad o tome pricamo, momak se odazvao za nasu repku.
quote]

Ovdje si trebao stati.

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 11 feb 2013, 09:45

voltron30 je napisao/la:
Honorar je napisao/la:Da su oni njega pozvali na vakat vidio bi njegove sprinterske sposobnosti ali pored Ivanovica, Vidica, Subotica i Nastasica nije bio ni na sirem spisku
Čovjek igra za nas, i to ne da igra, nego se bori k'o lav. Ostalo me ne zanima!!

Slazem se. Bori se i s loptom i bez lopte ali nama valja jer boljeg nemamo.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 feb 2013, 16:16

Honorar je napisao/la:
ceze je napisao/la:Nemoj da sad o tome pricamo, momak se odazvao za nasu repku.
quote]

Ovdje si trebao stati.
Pa i ne baš.
Par puta je pokazao da voli ovu zemlju, između ostalog kad je bila ona frka sa "švicarcima", Ogi je pisao na društvenim mrežama o Bosni u superlativima i na taj način iskazao ljubav prema državi čiji grb nosi.
E sad da li je to iskreno ili ne, ne znam i bezobrazno je ulaziti u to.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 11 feb 2013, 16:31

ceze je napisao/la:
Honorar je napisao/la:
ceze je napisao/la:Nemoj da sad o tome pricamo, momak se odazvao za nasu repku.
quote]

Ovdje si trebao stati.
Pa i ne baš.
Par puta je pokazao da voli ovu zemlju, između ostalog kad je bila ona frka sa "švicarcima", Ogi je pisao na društvenim mrežama o Bosni u superlativima i na taj način iskazao ljubav prema državi čiji grb nosi.
E sad da li je to iskreno ili ne, ne znam i bezobrazno je ulaziti u to.
Ma glupo je ulazit u takvo nesto , mislim da je on zavolio ovu zemlju i kroz onu juniorsku repku. Vlado ima odlican pristup i jako mi je drago sto se sve veci broj momaka koji usitinu i zasluzuju da igraju su pored toga pravoslavci to je dobra stvar. Da se razumijemo ja sam za to da prvih 11 budu pravoslavci il samo hrvati svejedno mi je al ako su oni svojim igrackim kvalitetama zasluzili to a ne da bi se ispunio neki nacionalni kljuc ko zasluzuje taj i igra! Nije mi bitno ko se kako zove koje je vjere drago mi je da ti momci igraju i da napreduju i drago mi je da svi zele bit dio ovog tima. Pored stevanovica i ogija iz mlade repke dopada mi se Grahovac ima mali potencijal kolko sam pratio mladu repku nadam se da ce otic negdje u neku respektabilnu ligu dobro bi nam doso pogotovo jer igra zadnjeg veznog. A siguran sam da ogi nikad nije imo negativan stav prema ovoj drzavi al sam isto tako siguran da je poslije onog skandiranja imena popravio misljenje za 100 % o svemu jer je mislio da smo seljaci koji ce ga docekat na kolac nakon one tekme sa grckom a mi smo ga sigurno uvjerili u nesto drugacije. Pored toga imo je ogromnu podrsku kapitena i dzeke..

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 feb 2013, 16:40

@grgr
Ma slažem se sa tobom, samo me nerviraju vise ovi statovi tipa : da ga zovne selektor Hrvatske ili Srbije odmah bi poletio tamo.
To vrijeme je po meni proslo, ponajvise zahvaljujuci cinjenici da mi vise nismo neka tamo lijeva reprezentacija koja ce pokupiti ove sto nece da igraju za susjedne zemlje.
Ja samo kazem sta sam vidio svojim ocima i svoje misljenje, a to je da Ogi voli ovu zemlju i da rado igra za nju.
Da li je to iskreno ili ne, ne treba ulaziti u to.
I glupo je potencirati ovu pricu vise, momak je dobio pozv U21 repke i odazvao se, dobio poziv A repke i odazvao se.
Pametnom dosta.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 11 feb 2013, 16:49

ceze je napisao/la:@grgr
Ma slažem se sa tobom, samo me nerviraju vise ovi statovi tipa : da ga zovne selektor Hrvatske ili Srbije odmah bi poletio tamo.
To vrijeme je po meni proslo, ponajvise zahvaljujuci cinjenici da mi vise nismo neka tamo lijeva reprezentacija koja ce pokupiti ove sto nece da igraju za susjedne zemlje.
Ja samo kazem sta sam vidio svojim ocima i svoje misljenje, a to je da Ogi voli ovu zemlju i da rado igra za nju.
I glupo je potencirati ovu pricu vise, momak je dobio pozv U21 repke i odazvao se, dobio poziv A repke i odazvao se.
Pametnom dosta.
Jasta je nego glupo ali postoje ljudi ciji mentali sklop ne moze da funkcionise drugacije i oni sigurno vjeruju u to da bi se oni odma odazvali selektorima drugih repz al eto :D

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 11 feb 2013, 16:51

grgr je napisao/la:
ceze je napisao/la:@grgr
Pametnom dosta.
Jasta je nego glupo ali postoje ljudi ciji mentali sklop ne moze da funkcionise drugacije i oni sigurno vjeruju u to da bi se oni odma odazvali selektorima drugih repz al eto :D
Nažalost.

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 13 feb 2013, 16:38

Ruska liga je jaka,6 ili 7 u Evropi.To što igra u klubu koji se bori za opstanak nije negativno,bitno je da igra jake utakmice,mlad je 23 godine ima.Uskoro ćemo ga vidjeti u jednom respektabilnom klubu.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 14 feb 2013, 11:43

Realist je napisao/la:Ruska liga je jaka,6 ili 7 u Evropi.To što igra u klubu koji se bori za opstanak nije negativno,bitno je da igra jake utakmice,mlad je 23 godine ima.Uskoro ćemo ga vidjeti u jednom respektabilnom klubu.
Svaka ti je rijec na mjestu. Evo sad gledam sastav Alanije i pravo dobro su se pojacali a imaju i dobrog trenera tako da mislim da ce uspjesti ostvariti opstanak u ruskoj premier ligi.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 mar 2013, 20:23

Igrao danas citavu utakmicu, ali su odigrali 0:0. Njima trebaju odma pobjede da bi se spasili.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 mar 2013, 00:31

Cartman je napisao/la:Igrao danas citavu utakmicu, ali su odigrali 0:0. Njima trebaju odma pobjede da bi se spasili.
I to dobro.Ali se izgleda u napadu nisu nesto plaho pojacali.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.