Sad već pričaš o malo daljoj budućnosti. Možemo onda spomenuti i Kovačića, Markovića ili Halilovića kao potencijalne zvjerke. Glede trija Pjanić-Jovetić-Nastasić, za Jovetića (iako i njega sada precjenjuju) vjerujem da ima u sebi kvalitet da napravi strašnu karijeru, za Nastasića se ne bih izjašnjavao jer sam ga premalo gledao (s tim da me nije ničim pretjerano oduševio u utakmicama u kojima sam ga gledao), dok sam za Pjanića poprilično skeptičan jer mi karakterno djeluje preplaho.Monolog je napisao/la: Apsolutno![]()
S tim da definitivno Pjanić, Nastasić i Jovetić (val mlađih igrača od Džeke, Ivanovića, Modrića koji su ipak iza Nemanje i ja ih ne bih svrstao u WC igrače) mogu nekako da se uguraju na tu listu. Danas ne, sutra ne, al' ukoliko im karijere budu tekle onako kako je predviđeno - sigurno ćemo o njihovim majstorijama čitati i na stranim portalima, a ne isključivo na bosanskim/srpskim/crnogorskim.
On mene neodoljivo podsjeća na Rakitića i predviđam mu sličnu karijeru. Dakako, mogu oni završiti i u top klubovima, ali završio je i Pranjić pa ga ne smatramo ekstra ili WC igračem.ceze je napisao/la:@KSIVLE
A moja poenta toga je bila da Pjanic ima sve predispozicije da bude ekstra igrac jer sa tako malo godina je igrao u dva veoma dobra kluba ( Lyon i Roma).