Jos nijednog naseg da dobijem
SP2014 Brazil: Sličice
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: SP2014 Brazil: Sličice
Benzema,Courtis,Pirlo,Buffon,Hernanes sve u jednom pakovanju.
1946
Kod nas u brckom sve regularno...po trafikama niko ne vadi ni slicice i albume..samo jedna debela svinja se pravila budala i kaze nema danas albuma. Al izgleda da su u sve iste kombinacije slicica i nema puno razlicitih.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Idimidodjimi
- Kontakt:
yebem ti sun.ce kakav sam ja onda album dobio u oslobodjenju kad se ni jedna slicica na poklapa?
Brazuka 2014
Brazuka 2014
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
-
foreveryoung
- Kontakt:
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHIdimidodjimi je napisao/la:yebem ti sun.ce kakav sam ja onda album dobio u oslobodjenju kad se ni jedna slicica na poklapa?
Brazuka 2014
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Kod nas u Zavidovićima sve regularno, na jednoj trafici iNovina nestalo albuma, na drugoj uzeo dva albuma, izvadio sličice iz oba, jedan uzeo sebi drugi dao mlađem bratu koji se sad malo buni što mu nema sličica, osjećam se kao te žene iz trafika što vade sličice al Bože moj 
btw. na prvoj trafici nema nijednih novina s kojima su dolazili albumi
btw.2
Od poznatijih:
Švajni
Bufon
Koščenli
Abidal
Barzagli
Zabaleta
Garay
Martinez iz Kolumbije
ostalo Benjamin iz O. Slonovače, Konno iz Japana i Atsu iz Gane, nije loše, ali mi fali Vrško
btw. na prvoj trafici nema nijednih novina s kojima su dolazili albumi
btw.2
Od poznatijih:
Švajni
Bufon
Koščenli
Abidal
Barzagli
Zabaleta
Garay
Martinez iz Kolumbije
ostalo Benjamin iz O. Slonovače, Konno iz Japana i Atsu iz Gane, nije loše, ali mi fali Vrško
sve sami boziji crnci u albumu 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- sagitarius
- Kontakt:
Ove iz Ghane i Cameruna su najgori, gledam u gradu jednog igraca reko super nemam ga, dodjem kuci imam tog igraca.. kad su svi istiLenBias je napisao/la:sve sami boziji crnci u albumu
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- Idimidodjimi
- Kontakt:
E'o kakvo je smece meni doslo danas u Oslobodjenju

Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Danima pričam na poslu o sličicama, albumu, danas ulazim sa terena, kad me na stolu čeka album iz novina sa popratnim sličicama. 
I dalje nema naših igrača.
Valjda ću danas dobiti kojeg našeg igrača...
I dalje nema naših igrača.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Idimidodjimi je napisao/la:E'o kakvo je smece meni doslo danas u Oslobodjenju![]()
meni ona obalcad dolazi najvisesagitarius je napisao/la:Ove iz Ghane i Cameruna su najgori, gledam u gradu jednog igraca reko super nemam ga, dodjem kuci imam tog igraca.. kad su svi istiLenBias je napisao/la:sve sami boziji crnci u albumu
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- muha milanez
- Kontakt:
Kazem sinoc staroj de Bogati ujutro cim dodjes na posao kupi Oslobodjenje, treba mi
Kad maloprije zove, kaze kupila sam, ima nekakav album i slicice, ehh reko to se trazi.
Brazuka je beton
Kad maloprije zove, kaze kupila sam, ima nekakav album i slicice, ehh reko to se trazi.
Brazuka je beton
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Ja jos nisam dobio nijednog igraca iz Belgije,Kameruna,Irana,Ekvador,Spanija,Kolumbija i Brazil...najvise dobio Portugalaca i Svicaraca..od nasih Salihovic i Hajrovic 
Jutros pijem kafu ovdje u mahali i govorim konobaru kako skupljamo jaran i ja slicice, kad i on hladno izvadi iz šanka album.
Danas dobio Rooneya, Modrica i još neke. Lukica mi prvi dupli, pa sam ga dao konobaru. 
- RajaSaCiglana
- Kontakt:
Da citiram sam sebe sa drugog foruma
rajvoSa0 je napisao/la:Ljudi evo isplativijeg nacina kako nabaviti povoljno slicice, pod uslovom da imate kesa u novcaniku bas danas.
Kupio sam danas 60 primjeraka glasa srpske. Imao vremena, obisao pola sarajeva, narocito istocne dijelove.Naravno, isplatilo mi se.
Glas kosta 0.80 i dobijem unutra album, 6 slicica i novine. Sa druge strane 1 paketic kosta 1 marku i unutra dobijes 5 slicica.
Dakle dobio sam 360 slicica za tacno 48 maraka.
Da sam kupovao ovako u trafici slicice, za 48 maraka bi dobio 288 slicica.
Imam nekih para, oticu opet u istocne dijelove sarajeva, uzecu glasa srpske za 50 maraka koliko budem mogao dobiti. Procenat duplikata mi je 9%.
Uskoro postavljam listu duplih.
rajvoSa0 je napisao/la:Ukupno obisao mozda 6 trafika, nije bilo pola gradaOd ciglana do (i)stocnog sarajeva autom, i tamo hodao i trazio trafike. Otprilike po trafici/prodavnici/pumpi bude 10 brojeva glasa.
Stvarno vrijedi, em sto duplikata nema puno, a em sto je win-win-win situacija.
Ronaldo,Messi i Y.Toure..prvi dan, NIje lose
Od nasih samo Sunjic.
Od nasih samo Sunjic.
- Blek_Stena
- Kontakt:
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović
ja prvi dan kad je izasao album uzeo onaj besplatni, otiso kasnije po jos albuma da uzmem free slicice nema vise.. nisam ni jedan nasao.. odem pred osnovnu da vidim sta djeca imaju, da vidim mozel se sta zavrsiti.. kad ono niko nema slicica... i odem sinoc u rasmer, posaljem onu po jaja.. nagnem se preko pulta kad nema slicica... necu vise ni skupljat bem ti panini...
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
Odmah sam Avdiju dobio u paketu sa Xavijem Pirlom Pogbom i Candrevon
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
jel ima gdje spisak igraca koji se nalaze u paninijevom albumu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.