Mozes vidjeti ako kliknes na link u komentaru iznad.Goalgetter je napisao/la:Ima li Subasica makar na klupi ?
Ima, sad je ucestvovao u akciji.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Mozes vidjeti ako kliknes na link u komentaru iznad.Goalgetter je napisao/la:Ima li Subasica makar na klupi ?
Nominovano je 32 igraca u izboru za igraca Evrope. Real 7, City 6, Barca 5 (ukupno 18). Ostalih 14 je iz ostatka Evrope.tevezito je napisao/la:Nisam uspio pogledati ovu prijateljsku protiv Dynamo Dresdena ali s obzirom da je bilo 0-0 nije ni vazno.Sledeca utakmica sa Besiktasom bi trebala biti bolja.
United - City 1-6 ne zelim se sada sjecati onog demoliranja u prvenstvu ali sada je taj rezultat u 30 nominovanih igraca za UEFA Player of the Year.Ne mislim da ce neko od njih i dobiti tu nagradu a lijepo je vidjeti 6 igraca Cityja na tom spisku.Sergio Aguero, Mario Balotelli, Vincent Kompany, Joe Hart, David Silva i Yaya Toure su na tom spisku dok je iz Uniteda tu Rooney tako da opet dobijemo tih 1-6.
Da i opet su na kraju prvenstva imali isti broj bodovatevezito je napisao/la: United - City 1-6 ne zelim se sada sjecati onog demoliranja u prvenstvu ali sada je taj rezultat u 30 nominovanih igraca za UEFA Player of the Year.Ne mislim da ce neko od njih i dobiti tu nagradu a lijepo je vidjeti 6 igraca Cityja na tom spisku.Sergio Aguero, Mario Balotelli, Vincent Kompany, Joe Hart, David Silva i Yaya Toure su na tom spisku dok je iz Uniteda tu Rooney tako da opet dobijemo tih 1-6.
Gdje sam ja napisao da treba dati titulu nekom sto ima veci broj zvijezda.Ja nisam nominovao ove igrace nego Uefa i vjerovatno da je United osvojio titulu bilo bi ih vise iz tog kluba.Pojedini su tu mozda nominovani i zbog igre u reprezentaciji kao npr Super Mario.Na kraju je i odlucilo tih 1 6 jer je tim mecom City i napravio prednost u gol razlici.Po meni od igraca Uniteda je trebao jos biti tu i Valencia.Dakle da rezimiramo nigdje nisam napisao da treba dati titulu nekom sa vise zvijezda.I drugo je pitanje ko je to zvijezda i da li takvi nedostaju Unitedu.Ne znam sto bi Kompany bio veca zvijezda od Ferdinanda ili Silva od Scholesa ili Yaya Toure od Gigsa ili Aguero od Rooneya.rio_Ferdy88 je napisao/la:Da i opet su na kraju prvenstva imali isti broj bodovatevezito je napisao/la: United - City 1-6 ne zelim se sada sjecati onog demoliranja u prvenstvu ali sada je taj rezultat u 30 nominovanih igraca za UEFA Player of the Year.Ne mislim da ce neko od njih i dobiti tu nagradu a lijepo je vidjeti 6 igraca Cityja na tom spisku.Sergio Aguero, Mario Balotelli, Vincent Kompany, Joe Hart, David Silva i Yaya Toure su na tom spisku dok je iz Uniteda tu Rooney tako da opet dobijemo tih 1-6.![]()
![]()
Ako cemo se voditi tom logikom, nema potrebe da se igra prvenstvo, neka odmah daju titulu timu sa najvecim brojem zvijezda, kvalitetnijih i skupljih igraca i to je to, a to je u ovom trenutku City bez premca![]()
A tako cemo i mi pored malih ekrana, a i navijaci sa Ostrva, biri mirniji, necemo se bespotrebno vrijedjati, nervirati itd...
Takodjer po toj logiKi Chelsea ne bi osvojio LP ove sezone, niti bi prosao Barcu u 1/2 finalu
Da, ti to nisi napisao, ali se dalo zakljuciti iz tvog prethodnog posta, izmedju redovatevezito je napisao/la: Gdje sam ja napisao da treba dati titulu nekom sto ima veci broj zvijezda.Ja nisam nominovao ove igrace nego Uefa i vjerovatno da je United osvojio titulu bilo bi ih vise iz tog kluba.Pojedini su tu mozda nominovani i zbog igre u reprezentaciji kao npr Super Mario.Na kraju je i odlucilo tih 1 6 jer je tim mecom City i napravio prednost u gol razlici.Po meni od igraca Uniteda je trebao jos biti tu i Valencia.Dakle da rezimiramo nigdje nisam napisao da treba dati titulu nekom sa vise zvijezda.I drugo je pitanje ko je to zvijezda i da li takvi nedostaju Unitedu.Ne znam sto bi Kompany bio veca zvijezda od Ferdinanda ili Silva od Scholesa ili Yaya Toure od Gigsa ili Aguero od Rooneya.
Ja smatram da ni nama nije potreban,ja bih volio da on ude u Juventus iskreno.tevezito je napisao/la:Kompany i Silva pred potpisivanjem novih poboljsanih ugovora.Utakmica protiv Besiktasa mnogo bolja i sigurna pobjeda 2:0 naravno raduje i to da je najbolji stoper Premier lige postigao pogodak.Nadam se da sto prije ovog Van Persia kupe djavolcici jer Cityju nije potreban.
Ekipa Man Cityja se nalazi u Pekingu gdje se spremaju za utakmicu sa žestokim rivaliom iz Premier lige - Arsenalom, koja je na rasporedu u petak.
U Pekingu ih je dočekao, niko drugi nego veoma poznati glumac Jackie Chan. On je čestitao ekipi Cityja na nedavno osvojenoj tituli prvaka Engleske, te je priznao da je fan Manchester Cityja.
"Kad sam bio dječak, jako sam volio nogomet. Ponekad sam podržavao Hong Kong, ponekad neki klub iz Engleske, ali od sada, zbog svojih prijatelja, ja ću navijati za Manchester City."
Jackie je pun hvale za igrače Cityja i nada se da bi oni mogli potaknuti nove generacije da se u što većem broju bave nogometom.
"Želim zahvaliti Manchester Cityju na dolasku u Kinu. Vjerujem da na svijetu postoji milijardu fanova nogometa i stvarno se nadam da će djeca u budućnosti u što većem broju igrati nogomet, jer je to dobro za njihovo zdravlje."
Jackie Chanu nije stran naporan rad, on je također rekao da je bilo veoma teško osvojiti titulu pored rivala kao što je United.
"I sam shvatam koliko je boli, krvi i suza potrebno da se osvoji trofej. To je uistinu nešto fascinantno, 44 godine (od posljednje osvojene titule) je zaista dug period."
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.