Gdje se šuška ? Može ići Višća u Dinamo, ali neka nam daju milion za njegazeljocity je napisao/la:Sta se ovo suska oko Visce i Dinama??
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Imao je vjerovatno najbolji udarac glavom od svih napadaca koji su se ikada pojavili na nasim terenima ... steta zbog povrede ali eto bar sada ima posaocsh je napisao/la:Memic je bio tu mislim pola godine,bio je koliko se sjecam najbolji strijelac na polusezoni zabio i vama u onoj pobijedi od 2-0 kada ste podmladili tim.Otisao je u LASK,zeljo uzeo solidne pare,on potpisao dobar ugovor.Dozivio tesku povredu a sad radi kao trener-igrac u nekom austrijskom klubu u nizem rangu.to je ono koliko ja znam!Dirk je napisao/la:Na kojoj tekmi je Cosic prebacio sjevernu tribinu
P.S. Ima li neko video kada mislim Alihodzic zabija gol a Obad trci da ga proslavi pokazujuci da je on strijelac i odletio je pod sjevernu tribinu koliko se sjecam
Pade mi na pamet i jedan vas igrac u to vrijeme kao mladji sam isao na grbavicu cesto i zanima me sta je sa onim Memicem mislim da se tako prezivao, dosao iz nekog malog kluba mislim Radnik i postao strasan napadac
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- the scouser
- Kontakt:
Mirko Kamenjasevic je komentator ako se ne varam...CyberGhost je napisao/la:hahahahah sjecam se toga hahahahhaEdin TM87 je napisao/la:Joj imal ko link kakav onog ludog komentatora, prije kad smo igrali sa celikom i kaze sjedi mali picka ti materina![]()
![]()
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- alan ford 26
- Kontakt:
Memic i Vazda, tandem za 10, obojica strijelci u tom derbiju, 2:0 za nas.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
- pintol_TM87
- Kontakt:
Nego imal kakvih planova za Zenicu...Cijena uplata i te stvari...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Cijena prevoza će zavisiti od broja navijača, što je više navijača cijena manja, logičnopintol_TM87 je napisao/la:Nego imal kakvih planova za Zenicu...Cijena uplata i te stvari...
Ali ne bi trebalo biti skuplje od 12 KM, a cijenu za tekmu bi oni trebali odrediti, baš sam se sad tamo na njihovoj temi raspitivao, čekam odgovor
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- pintol_TM87
- Kontakt:
Aha znaci 20 km ce da bude sve to...nadam se da ce i nasa uprava platiti karte navijacima...jer znam dosta raje kojima su problem pare...Bianconeri1988 je napisao/la:Cijena prevoza će zavisiti od broja navijača, što je više navijača cijena manja, logičnopintol_TM87 je napisao/la:Nego imal kakvih planova za Zenicu...Cijena uplata i te stvari...![]()
Ali ne bi trebalo biti skuplje od 12 KM, a cijenu za tekmu bi oni trebali odrediti, baš sam se sad tamo na njihovoj temi raspitivao, čekam odgovor
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Pa mislim da procitah bas ovdje na sportx2.ba da postoji mogucnost da zavrsi u Dinamu poslije sezone. Nemam nista protiv da ode za jedno milion eura.Omar500 je napisao/la:Gdje se šuška ? Može ići Višća u Dinamo, ali neka nam daju milion za njegazeljocity je napisao/la:Sta se ovo suska oko Visce i Dinama??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Neće otić za tolike pare sigurno, barem ne nakon ove sezone, ja mislim da bi bilo bolje da ostane još jednu sezonu, da "eksplodira" i da ga onda utrapimo Mamiću za masnu lovu...zeljocity je napisao/la:Pa mislim da procitah bas ovdje na sportx2.ba da postoji mogucnost da zavrsi u Dinamu poslije sezone. Nemam nista protiv da ode za jedno milion eura.Omar500 je napisao/la:Gdje se šuška ? Može ići Višća u Dinamo, ali neka nam daju milion za njegazeljocity je napisao/la:Sta se ovo suska oko Visce i Dinama??
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
-
samosarajvo
- Kontakt:
Hocel pola ko nas ?
Hoce aBd
hajmo cijeli forum : HAHAHAHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHsamosarajvo je napisao/la:Hocel pola ko nas ?Hoce aBd
BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO HRENOVKICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
G R B A V I C A 2
Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
G R B A V I C A 2
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jel to provaljuješ, matere ti!?samosarajvo je napisao/la:Hocel pola ko nas ?Hoce aBd
Ž '21!
-
padobranac1978
- Kontakt:
a jeli ti pokusavas biti smijesan ?Baby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- aleksandarhz
- Kontakt:
Razmisli malo sta si upravo napiso jer bi mogao na hladjenje zbog nekih nebuloza...Baby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
Momak je samo kroz salu priupito koliko vas ide u Zenicu...
Pozz svim normalnim navijacima Zelje
- Megamon
- Kontakt:
Mi od vas zavisimo,bogami bi se ja pripazio za tu drugu poziciju.Sta mislite onda kakvi ste vi ? Sve vam cvjeta,osim vam dominira i opet ne mozete da se odlijepiti od hrenovkica tzv FK StecajBaby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Naravno da nam cvjeta, financijska stabilizacija, imamo sponzore, igrači primaju redovno plate, poprilično solidne za naše uslove, šuška se oko izgradnje novog stadiona, imamo reprezentativca, u finalu kupa smo itd itd...Megamon je napisao/la:Mi od vas zavisimo,bogami bi se ja pripazio za tu drugu poziciju.Sta mislite onda kakvi ste vi ? Sve vam cvjeta,osim vam dominira i opet ne mozete da se odlijepiti od hrenovkica tzv FK StecajBaby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
-
Just do it.TM
- Kontakt:
Megamon je napisao/la:Mi od vas zavisimo,bogami bi se ja pripazio za tu drugu poziciju.Sta mislite onda kakvi ste vi ? Sve vam cvjeta,osim vam dominira i opet ne mozete da se odlijepiti od hrenovkica tzv FK StecajBaby je napisao/la:Nikako mi nisu jasni ovi iz fk STEČAJ.Ne mogu da ih shvatim, znači klub im se raspada, zavise od nas za evropu i njihovi neozbiljni "navijači" dođu na našu temu i provociraju.Pa idi tamo skupljaj pare da se ne ugasite ko svijeća !
Pripremaj se za vivicitu
:)
-
Capital City
- Kontakt:
U zenici opet pripremaju tradicionalnu dobrodošlicu bez prenosa na tv u želji se crno piše. 
A MAN WHO SPREADS WISDOM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.