Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sto se sikirate, uskoro ce njih vico prizemljit, al ove godine im nece dat prednost 13 bodova, to vise nije fazon.
Volim tebe, više od sebe
Ma kakva djeca, eno Devedzica jos moraju kuci dovoditi,stalno pominje nije Ramic nego Messi...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 23 avg 2021, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
- feniksptica
- Kontakt:
Upravu si, niko niakd nije pokazao onoliki nivo primitivizma i bezobrazluka kao klupa domacih i njihovi navijaci na zapadu. Sve si u pravu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- HordasOdMalena
- Kontakt:

Gospodin Dženis Beganović.

Kud će veći primitivac. I još Žiža i onaj Jahić.
O intelektualcima sa tribina da ne pričam.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
5000 ljudi na tribini, na tom uzorku svugdje ćeš naći 50 budala... Ali šta nam prirediše "prijatelji", "saveznici", e to je za revanša i kletve.amypitar je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:01A akademsko ti ponasanje sa zapadne tribine, psovanje i bacanje flasa.
Boze ti me sacuvaj.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Belmin Dizdarević – 20 godina
Muharem Trako – 17 godina
Tarik Ramić – 18 godina(postigao pogodak tako sto je se poigrao sa skoro pola ekipe Slobode)
Andrej Đokanović – 20 godina
Armin Imamović – 21 godina
Kenan Dervišagić – 21 godina
Muhamed Buljubašić – 17 godina
Također, vrijedi izdvojiti i “iskusnije” Šabanovića, Kurdića koji imaju po 22 godine, te Pidru sa 23.
-
- Kontakt:
Evo ga opet se civilizacija javlja. Sta ima kultura, kako ide ??feniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:03Upravu si, niko niakd nije pokazao onoliki nivo primitivizma i bezobrazluka kao klupa domacih i njihovi navijaci na zapadu. Sve si u pravu
Volim tebe, više od sebe
- feniksptica
- Kontakt:
Daj konkretan primejrak ko sta kad u kojoj minuti ??Sky9 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:045000 ljudi na tribini, na tom uzorku svugdje ćeš naći 50 budala... Ali šta nam prirediše "prijatelji", "saveznici", e to je za revanša i kletve.![]()
Jos nisi odgovorio sto Imamovicu zelite smrt i sto mu psujete momak vas nije ni pogledo ? Je l samo sto igra za FKS ?? Je l i on bio primitivan sto je hodo pa zbog tog treba umrijet ???
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- feniksptica
- Kontakt:
Nista, kod tebe ?antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:05Evo ga opet se civilizacija javlja. Sta ima kultura, kako ide ??feniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:03Upravu si, niko niakd nije pokazao onoliki nivo primitivizma i bezobrazluka kao klupa domacih i njihovi navijaci na zapadu. Sve si u pravu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Eto ja to npr nit sam cuo, nit sam znao do sad. I odmah da ti kazem, ne podrzavam to, to je vec previse, ici do tih granica. Al ostala reakcija navijaca je samo izaazvana ponasanjem vasih igraca i o tome sam vec pisao. Dok nisu poceli provocirat, nista od uvreda nije bilo usmjereno na njih, vec samo na sudije. E kad je poceo bezobrazluk igraca, tad je dosao i adekvatan odgovor tribinafeniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:05Daj konkretan primejrak ko sta kad u kojoj minuti ??
Jos nisi odgovorio sto Imamovicu zelite smrt i sto mu psujete momak vas nije ni pogledo ? Je l samo sto igra za FKS ?? Je l i on bio primitivan sto je hodo pa zbog tog treba umrijet ???
Volim tebe, više od sebe
Ma yebem mu misa, nismo ni mi znali da ce se Ramic poigravati sa pola ekipe Slobode...Sky9 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:045000 ljudi na tribini, na tom uzorku svugdje ćeš naći 50 budala... Ali šta nam prirediše "prijatelji", "saveznici", e to je za revanša i kletve.![]()
Sta reci osim halalite...

-
- Kontakt:
Pa evo do sad smo utvrdili da je to za nas normalno, da smo mi takvi, pa me sad zanima sta je s vama. Zar vi niste civiliazcija za razliku od nas, jos prema legendi kluba, haloo momci, ne ide vam to, ili ovo ipak nije u pitanju kosevo, mozda grijesimfeniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:06Nista, kod tebe ?antisisoja1919 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:05Evo ga opet se civilizacija javlja. Sta ima kultura, kako ide ??feniksptica je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:03
Upravu si, niko niakd nije pokazao onoliki nivo primitivizma i bezobrazluka kao klupa domacih i njihovi navijaci na zapadu. Sve si u pravu
Volim tebe, više od sebe
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Hvala Osimu što je ove primitivce naguzio i izbacio iz lige. Bit će toga još.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Sve najgore klubu ti mrtvome želimHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:13Hvala Osimu što je ove primitivce naguzio i izbacio iz lige. Bit će toga još.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Evo ga opet izjave level obdaniste su IN. Kako su nam samo sarajlije kreativne, imam osjecaj da se s djecom iz obdanista raspravljamVanja8 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:10Ma yebem mu misa, nismo ni mi znali da ce se Ramic poigravati sa pola ekipe Slobode...
Sta reci osim halalite...![]()
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Guzno ti brko a i lutvo svako zensko. Treba i vas malo primitivce obuzdat, poceli ste divljatHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:13Hvala Osimu što je ove primitivce naguzio i izbacio iz lige. Bit će toga još.
Zensko vam unisti klub, a kurcite se ovamo nesto hahaha
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 23 avg 2021, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe
HordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:13Hvala Osimu što je ove primitivce naguzio i izbacio iz lige. Bit će toga još.

Pitari izgubili kontrolu
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Poželio bih isto, ali ti je klub sve to prošao. Druga liga, primitivci!Sky9 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:15Sve najgore klubu ti mrtvome želimHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:13Hvala Osimu što je ove primitivce naguzio i izbacio iz lige. Bit će toga još.![]()
@volimsisoju napuši se Lutvi qrca, opet će vas stari lisac karati.
-
- Kontakt:
Ma poceli se vracat u brda odakle su se spustili, pa se vracaju navike, postali divljifukara87 je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:17HordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:13Hvala Osimu što je ove primitivce naguzio i izbacio iz lige. Bit će toga još.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pitari izgubili kontrolu
Volim tebe, više od sebe
Otkad ste to prihvatili te mitomanske narative kako je Osim kriv za njihovo ispadanjeHordasOdMalena je napisao/la: ↑23 avg 2021, 23:13Hvala Osimu što je ove primitivce naguzio i izbacio iz lige. Bit će toga još.

Zadnja izmjena: let3, dana/u 23 avg 2021, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.