FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Rajaz
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Rajaz » 24 okt 2015, 18:04

Centre forward je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:
Centre forward je napisao/la:Jedan jedini stoper u ekipi. :rol:
Velika greška je što nije stavio 3 protiv uvijek moćnog Cologne-a.
Makaš, ne radi se o tome, znaš ti o čemu ja pričam, neg' vazda neka eksperimentisanja koja nikome (pa ni njemu samom vjerujem) nisu jasna. Valjda ga ove gluposti koštaju posla tamo nekad u januaru, aBd. :kafa:
Uskoro je i Mourinho slobodan

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 24 okt 2015, 18:21

Imamo najboljeg trenera na svijetu :opaopa:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mia San Mia

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 24 okt 2015, 18:22

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 24 okt 2015, 18:44

Nisam bio u prilici da gledam utakmicu, pa prije nego izađe snimak na internetu da pitam šta bi sa silnim krilima, gdje je ko igrao?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 24 okt 2015, 19:33

Evo jedan mali prikaz drugog gola...

http://postimg.org/image/6lpanhynr/

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 24 okt 2015, 20:04

ceze je napisao/la:Nisam bio u prilici da gledam utakmicu, pa prije nego izađe snimak na internetu da pitam šta bi sa silnim krilima, gdje je ko igrao?
Svi su igrali svugdje samo Robben nije lijevo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 okt 2015, 20:26

Lijepo je opet vidjeti Robbena na terenu još mu fali jaran pa da osjećaj bude potpun.Kad možemo očekivati brata Bilala.?
1974---1975---1976---2001---2013---2020

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 24 okt 2015, 20:34

Bavarci moji..gdje se moze pogledati drugo poluvrijeme? Mislim koja ono stranica bijese? Gledao sam prvo ali sam bio sprijecen da pogledam drugo..

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 24 okt 2015, 20:52

Ovaj Robben je nevjerovatan lik. S jedne strane steta sto je toliko podlozan povredama, s druge strane sreca pa su ga doktori Bayerna koliko - toliko uspjeli sastaviti da se ne povredjuje. Igrac koji ne poznaje pojam forme. Kod njega samo ima zdrav/bolestan, spreman/povrijedjen. Kada je spreman, to je najbolje krilo na svijetu, u vezi toga nema diskusije...

Martinez sve bolji i bolji,nadam se da ce koljeno izdrzati kao recimo kod Thiaga, od zime bi mogao biti prva violina. Ribery se jos ceka....

Robbery ili CoCo (Costa/Coman)

hehehehhehe
Stern des Südens

Klare

Post Postao/la Klare » 24 okt 2015, 21:58

proFCB je napisao/la:Kada je spreman, to je najbolje krilo na svijetu
Samo što je Ribery poslije Mesija najbolji igrač na svijetu.

Utakmicu naravno nisam gledao, tek kratki pregled, Coman nezaustavljiv, za razliku od Coste dosta koristi i glavu, Costa postaje dosadan sa šut centaršutevima, ne znam zna li nekad i potkopati loptu u tom prodoru, dosta je učinkovitije.
Iako je danas lijepo nabacio ono iz slobodnog.

Penal, ne znam ni ja koji već, čekajte da prebrojim...6 u Bundesligi, po 1 u kupu i LP, znači na 14 utakmica 8 penala, da li je to novi rekord? :?
7 iskorišteno, 5 Miler, po jedan Vidal i Roben, Miler fulio jedan,
a eto kad sudija svira protiv nas, a bio je samo jedan, onda Polanski pogodi stativu. :mrgreen:

A ova utakmica danas je klasični prikaz skidanja gaća, zašto Stogeru istrčati u formaciji sa 3 stopera - 2beka - 3 defanzivna vezna - 2 ofanzivca???

Najabolji start u historiji lige se nastavlja, čak smo dali i 3 gola više nego u onoj magičnoj sezoni, fantastično! :!:
A sobzirom na sljedeća 2 protivnika to će se još i nastaviti, pretežno lagan raspored do pauze, zanimljivije jedino gostovanja Schalkeu i Gladbachu.

Treba pobijediti Wolfsburg i Arsenal za mir u kući. :mrgreen:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 24 okt 2015, 22:25

edo07 je napisao/la:Bavarci moji..gdje se moze pogledati drugo poluvrijeme? Mislim koja ono stranica bijese? Gledao sam prvo ali sam bio sprijecen da pogledam drugo..
http://www.matchhighlight.com/full-matc ... cologne-4/
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 okt 2015, 00:28

Javi Martinez ima najbolji omjer pobjeda/poraz u utakmicama koje je igrao u historiji Bayerna: 88%, 45/51.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 okt 2015, 00:39

Poruka igrača Pepu: Pep, bitte bleib bei Bayern! :)

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 25 okt 2015, 00:56

Sad pogledao hajlajtse i Coman me je danas oduševio. Dosad je uglavnom bio opasan na desnom krilu a danas super asist sa lijeve strane i dribling a la Ribery. Stvarno je čovjek nezgodan kao jegulja se provlači :) .
A ona akcija Muller peta i šut Coste uhh, bonet de douche što bi rekao Delboy :D naravno nakon Comanovog driblinga.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 okt 2015, 01:56

muamerc je napisao/la:Poruka igrača Pepu: Pep, bitte bleib bei Bayern! :)
Vecina njih je u dobroj mjeri shvatila Pepovu filozofiju, nacin njegovog rada i vodjenja ekipe i napokon se moze reci da su svi zadovoljni sa onim sto se radi.

Ne vjerujem da je svima njima u cilju da mijenjaju trenera, odmah bi uslijedilo ciscenje ekipe kao i promjena filozofije, stila i cega sve ne.

Pep ce nadam se produziti na radost nas malobrojnih ovdje. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 okt 2015, 02:08

slika

:zviz: :zviz:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 25 okt 2015, 10:20

[youtube][/youtube]
:cool:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 okt 2015, 10:55

Nisam gledao utakmicu jucer..sad pregledao golove i prilike :D
Vidim da je 4-1-5 bila formacija :mrgreen:
Prvi gol :bow: Robben-Muller-Lewa-Robben zavrsava :opaopa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 25 okt 2015, 11:47

super odlicno sto pobjedjujemo drago mi je da se niz u BuLi nastavlja.
Ma nek ostane Pep, realno gotivio sam ga pravo dok je bio u Barci i kad je presao u nasu familiju srce mi ko reflektor na tusnju bilo, gotivim ga i sad ali nek nema onoliki posjed protiv jacih ekipa, nek se i oni malo otvore, nek pomisle da mogu zabiti i iz normalnih akcija a ne samo iz kontri, pa da i mi njima nekad neku kontru odigramo. Bayern je kod Juppa i po tome bio poznat. A ako misle u upravi da nadograde sve segmente igre od Juppa preko Guardiole nek onda malo i na ovom rade.
Dugo nase igrace nisam vidio kako se transformisu iz odbrane u napad u punom sprintu itd ... Mozda je to protiv Kolna i bilo, nisam gledao.
Sjetite se samo Njemacke na SP 2010 i SP 2014 kako su igrali kontre ubitacno a pola Bayernovih igraca bilo ako ne i vise. Dakle moze se :D
Jednostavno imam osjecaj da previse nabijamo protivnika u 16m :crazy: a u BuLi su svi vec skinuli gace samo jos da ga prime u :guz:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 25 okt 2015, 12:06

FranckRibery je napisao/la:super odlicno sto pobjedjujemo drago mi je da se niz u BuLi nastavlja.
Ma nek ostane Pep, realno gotivio sam ga pravo dok je bio u Barci i kad je presao u nasu familiju srce mi ko reflektor na tusnju bilo, gotivim ga i sad ali nek nema onoliki posjed protiv jacih ekipa, nek se i oni malo otvore, nek pomisle da mogu zabiti i iz normalnih akcija a ne samo iz kontri, pa da i mi njima nekad neku kontru odigramo. Bayern je kod Juppa i po tome bio poznat. A ako misle u upravi da nadograde sve segmente igre od Juppa preko Guardiole nek onda malo i na ovom rade.
Dugo nase igrace nisam vidio kako se transformisu iz odbrane u napad u punom sprintu itd ... Mozda je to protiv Kolna i bilo, nisam gledao.
Sjetite se samo Njemacke na SP 2010 i SP 2014 kako su igrali kontre ubitacno a pola Bayernovih igraca bilo ako ne i vise. Dakle moze se :D
Jednostavno imam osjecaj da previse nabijamo protivnika u 16m :crazy: a u BuLi su svi vec skinuli gace samo jos da ga prime u :guz:
Citava poenta je ta da niko protiv nas ne smije igrati otvoreno (osim Barse, a oni imaju Mesija sto je dovoljno) - i iz toga ovakve utakmice, ne sto je Pep tako naredio vec protivnik se tako postavio. Pep je znao kako ce Koln igrati, to se moze otkriti i nasi to i otkriju pa je iz tog razloga i postavio onoliko ofanzivaca. Mozda ce zvucati prepotentno ali najveca mana smo mi sami sebi, mi sami sebe pobjedjujemo. Lakse je i sigurnije igrati na kontre (a to jedino i mogu i smiju) i otuda i pobjede ovih protivnika u LP. Mi moramo odigrati perfektno bez pogresnog pasa da bi u tim utakmicama izvukli pobjedu dok protivnik ne mora.

Nasi igraci nesvjesno, sami idu da igraju na posjed (to je duh nase ekipe) a ne sto im je neko rekao. Zelja za dominiranjem na terenu nas pokrece i otuda ovakva igra. Kad znamo raditi pasove na onako ogranicenom prostoru zamisli kad bi igrali na kontre i na otvoren teren, pa svaku bi tekmu davali po 5-6 golova protiv bilo koga. I iz tog razloga protivnik nece da igra otvoreno, koliko god nas posjed bio protivnik ce uciniti da njihov bude manji. Nasa najveca takticka mana je stoperi na centru, e kad bi to rijesili bili bi puno, puno bolji.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.