Oni se znoje i bore za nesto a ti drkas qrac i ebes nas u zdrav mozak.Lako je biti general iz Berlina i pametovati sta ce raditi ljudi ovdje.Nemam nista protiv dijaspore,al brate udavni vise s pricom.Presaltaj se za Svicarsku,blizi su ti geografki ako su ti Seferovic i onaj Izmet vazniji od ostalih.Principatus je napisao/la:Hehe pa i Salihovic je iz Berlina i Besic pa ti ne smeta kad se znoje u dresu repke haa?Head je napisao/la: Brate dosadan si,fakat si se popeo na glavu.Ti bi iz Berlina sad nesto pametov'o.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
1946
- Principatus
- Kontakt:
To sa zadravim mozgom ne bih bas potpisao.
Nego ne svidja ti se sta pisem, bum zaobices kaj ne? I problem rijesen. 
Nije meni Izet (to je njegovo ime, nije ni Susic teleci pogled zar ne, toliko o duplim arsinima "kulturnih") bitniji. Meni je najbitnija repka, nisam navijac Izeta, ali ni Susica, e sad sto ovaj zadnji ima navijace koji ce sve opravdati, sta cu tu ja.
A ovi se znoje i bore za poneke koji ih preziru, a nije ih malo, ustvari veoma naivno.
p.s. I na kraju si uspio da zaobidjes temu i napadnes mene kao osobu. Sjajno argumentovanje.
Nije meni Izet (to je njegovo ime, nije ni Susic teleci pogled zar ne, toliko o duplim arsinima "kulturnih") bitniji. Meni je najbitnija repka, nisam navijac Izeta, ali ni Susica, e sad sto ovaj zadnji ima navijace koji ce sve opravdati, sta cu tu ja.
A ovi se znoje i bore za poneke koji ih preziru, a nije ih malo, ustvari veoma naivno.
p.s. I na kraju si uspio da zaobidjes temu i napadnes mene kao osobu. Sjajno argumentovanje.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 05 feb 2013, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Haman i jesi.Principatus je napisao/la:Ja hocu da budem Fata.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nastavi ti pisati,prizivati,ne moze tebi to niko zabraniti.Imas svoje misljenje.
Nego kazem ti,dobili poziv za druzenje sa repkom,dobijao nagrade po Bosni,sve pricao ovo ono,i umjesto na druzenje sa reprezentativcima frajer ode sa svicarcima.I tebi je to opravdano,to samo govori o tebi...
Nego kazem ti,dobili poziv za druzenje sa repkom,dobijao nagrade po Bosni,sve pricao ovo ono,i umjesto na druzenje sa reprezentativcima frajer ode sa svicarcima.I tebi je to opravdano,to samo govori o tebi...
1946
kako vas nije stid pljuvati po dijaspori **** nezahvalna?! pa da nema dijaspore bili bi rang malte
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Veze sa vezom,uostalom ovo su ti orlasi.......Dufresne je napisao/la:da ponovim opet....harishp je napisao/la:Sta bi mu bilo u Zagrebu poslao ga u Lokomotivu da mu tu igra i usput da se posere na minimalno desetak miliona eura a mozda i vise.
Yebe se Mamicu za koga ce ovaj da zaigra.Totalno je do malog.
Sead je odlucio jedno a Izmet drugo,Pa nemali broj puta je brat na brata pucao u bivsim ratovima.Ako vec moramo da objasnimo kako i zasto.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Eh gdje bi nam bio kraj da imamo jos jednog Haruna. Bolje imati Bakovica koji kaze da je prakticnije da igraci posjete savez, vec obratno. A koga briga sta je efikasnije..legenda reala je napisao/la: sigurno bi imali još jednog Haruna da je Bola ostao na funkciji na kojoj je bio
Od igraca krivim samo Seferovica, jer je pristao na dolazak (bar prema rijecima Bakovica), a onda odletio na prvi poziv Hitzfelda.
- Principatus
- Kontakt:
Dobijao nagrade...od sport magazina, slatko. A selektor ne zna za njega. Mozda da ga SS.ba pozove u selekciju.
Shvacanje tih stvari isto tako govori i o tebi, tumaci to kako hoces.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Klub u kojem igra govori dovoljno o njemu.Selektorova je zadnja,sta on odluci tako ce biti.Ti i ostali mozete glavom kroz zid,al' ovdje Pape i njegovi sljedbenici nose pobjedu.

1946
Principatus je napisao/la:To sa zadravim mozgom ne bih bas potpisao.Nego ne svidja ti se sta pisem, bum zaobices kaj ne? I problem rijesen.
Dosadan si, covjece. Postao si jedan od onih zbog kojih se teme vise ne otvaraju da bi se kakva zanimljivost procitala, sta god. Eto, vidim u Berlinu zivis. Stari moj, da li je to neka selendra pa osim kompa i ovog foruma drugog zivota nemas? Fakat jesi Fata .. I, ne rece mi nista u vezi one kvacice? Koliko ih imas? Jednu? Ali nisi zavrsio ...
-
edinjo-bih
- Kontakt:
hahahahaaa sorry ali sam se nasmijao pravo hahaaharishp je napisao/la:Haman i jesi.Principatus je napisao/la:Ja hocu da budem Fata.
Daj bolan pa za 90% te dijaspore da niej bilo reprezentacije igrali bi u Gradini...Panda je napisao/la:kako vas nije stid pljuvati po dijaspori **** nezahvalna?! pa da nema dijaspore bili bi rang malte
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A Izmet?Fakat svojim ne-razmisljanjem blatis sve ono sto si prije pisao i razmisljao.Principatus je napisao/la:Dobijao nagrade...od sport magazina, slatko. A selektor ne zna za njega. Mozda da ga SS.ba pozove u selekciju.
ispadas gori i od jednih i drugih.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- legenda reala
- Kontakt:
Ipak će Karagunis i njegovi sljedbenic odnjeti pobjeduHead je napisao/la:Klub u kojem igra govori dovoljno o njemu.Selektorova je zadnja,sta on odluci tako ce biti.Ti i ostali mozete glavom kroz zid,al' ovdje Pape i njegovi sljedbenici nose pobjedu.![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Principatus
- Kontakt:
Pobjedu kao protiv Portugala? Svaka cast.Head je napisao/la:Ti i ostali mozete glavom kroz zid,al' ovdje Pape i njegovi sljedbenici nose pobjedu.![]()
@Samson meni je stvarno super, ni na cemu se nemogu zaliti. Hvala za pitanje. Ides na ignore, nadji djevojku kaku, uredi se i tako to.
Egal. Shvatio sam poneke stvari, u zadnjim mjesecima, pa i u zadnjim danima.harishp je napisao/la:A Izmet?Fakat svojim ne-razmisljanjem blatis sve ono sto si prije pisao i razmisljao.ispadas gori i od jednih i drugih.
ma bi trebali dovesti pomocnika safetu, a taj pomocnik bi trebao biti neki stranac tipa ante čačić ili aleksandar stanojević
Kako ti nije stid sta,al' stvarno?Principatus je napisao/la:Pobjedu kao protiv Portugala? Svaka cast.Head je napisao/la:Ti i ostali mozete glavom kroz zid,al' ovdje Pape i njegovi sljedbenici nose pobjedu.![]()
Bas si nezahvalan,covjek odvede ekipu koja ima prosjecne igrace u baraz i sad opet neki nezahavlni.
Trenutno prvi u grupi,imamo rekordan broj bodova,igramo najbolju fudbal u njegovom periodu bili najbolje rangirani na fifinoj listi.Par igraca promovirao i sad opet neki zale i spoticu ga zbog nekog kvazi igraca koji igra u seriji B.
To je ravno tome da navijaci B.Dortmund nabijaju na nos Kloppu sto nije sad prvi u Budnesligi a covjek ih digao iz mrtvih(pokusaj poredjenja da ti pokusam bolje docarati.)
1946
Treneri koji su vodili klubove u Ligi prvaka da budu pomocnici Safetu? Ja mislim da je bolje da mu pomocnik bude Conte ili Guardiola.Panda je napisao/la:ma bi trebali dovesti pomocnika safetu, a taj pomocnik bi trebao biti neki stranac tipa ante čačić ili aleksandar stanojević
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
@ Head
Ma ne trudi se previse, sve su to fudbalski znalci koji su prekucali fudbalske taktike na menadzerima i PES-u
Ma ne trudi se previse, sve su to fudbalski znalci koji su prekucali fudbalske taktike na menadzerima i PES-u
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
nas je ciro digao iz mrtvih a ne susic.Head je napisao/la:Kako ti nije stid sta,al' stvarno?Principatus je napisao/la:Pobjedu kao protiv Portugala? Svaka cast.Head je napisao/la:Ti i ostali mozete glavom kroz zid,al' ovdje Pape i njegovi sljedbenici nose pobjedu.![]()
Bas si nezahvalan,covjek odvede ekipu koja ima prosjecne igrace u baraz i sad opet neki nezahavlni.
Trenutno prvi u grupi,imamo rekordan broj bodova,igramo najbolju fudbal u njegovom periodu bili najbolje rangirani na fifinoj listi.Par igraca promovirao i sad opet neki zale i spoticu ga zbog nekog kvazi igraca koji igra u seriji B.![]()
To je ravno tome da navijaci B.Dortmund nabijaju na nos Kloppu sto nije sad prvi u Budnesligi a covjek ih digao iz mrtvih(pokusaj poredjenja da ti pokusam bolje docarati.)
safet je samo nastavio njegovim putem...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.