AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: AC Milan
Koji qurac su ga i pustili sa reprezentacijom, gori je Gatuzo sto je to dopustio, nije odigrao ni jednu tekmu za klub nakon povrede i odmah u repku. Nek im bude u pamet kako to rade drugi ozbiljni klubovi sa bitnim igracima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Odakle ti info da se povredio sa repkom a ne u Milanelu.Beduin je napisao/la:Koji qurac su ga i pustili sa reprezentacijom, gori je Gatuzo sto je to dopustio, nije odigrao ni jednu tekmu za klub nakon povrede i odmah u repku. Nek im bude u pamet kako to rade drugi ozbiljni klubovi sa bitnim igracima.
Ne leti pred rudu,samo da se Gattuso ocrni
- Beduin
- Kontakt:
A gdje ja inace crnim Gatuza i kad sam pisao protiv njega po njegovom preuzimanju Milana?UrbyEmanuelson je napisao/la:Odakle ti info da se povredio sa repkom a ne u Milanelu.Beduin je napisao/la:Koji qurac su ga i pustili sa reprezentacijom, gori je Gatuzo sto je to dopustio, nije odigrao ni jednu tekmu za klub nakon povrede i odmah u repku. Nek im bude u pamet kako to rade drugi ozbiljni klubovi sa bitnim igracima.
Ne leti pred rudu,samo da se Gattuso ocrni
075 ❤
075 ❤
beduin omašio ceo fudbal 
jedino je pušten da odigra sat vremena sa primaverom, što je bio prirodan korak pri ovakvim slučajevima jer yebiga moraš se u nekom momentu konačno vratiti na teren, ali ova povreda nije zadobijena ni tad nego na treningu par dana poslije.
bitno je da nije ono najgore, tj. bar se nadam jer na onom videu baš ružno hramlje
ovu sezonu neka svakako zaboravi i precrta u glavi, sad će imati 4 mjeseca da se bez pritiska spremi i dovede tijelo do odgovarajućeg nivoa.
jedino je pušten da odigra sat vremena sa primaverom, što je bio prirodan korak pri ovakvim slučajevima jer yebiga moraš se u nekom momentu konačno vratiti na teren, ali ova povreda nije zadobijena ni tad nego na treningu par dana poslije.
bitno je da nije ono najgore, tj. bar se nadam jer na onom videu baš ružno hramlje
ovu sezonu neka svakako zaboravi i precrta u glavi, sad će imati 4 mjeseca da se bez pritiska spremi i dovede tijelo do odgovarajućeg nivoa.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Meniskus je specifican. Moze da poslije bude sve kako treba,a moze i obratno.
Ja sam nakon dobijenog udarca na terminu morao operisati meniskus. Nakon tri mjeseca sam se vratio fudbalu i hvala Bogu i dan danas igram normalno bez posljedica.
Znam da je razlika izmedju mene i pro sportasa nebo i zemlja,ali nadam se da ce Conti nastaviti gdje je stao,od iduce sezone aBd.
Ja sam nakon dobijenog udarca na terminu morao operisati meniskus. Nakon tri mjeseca sam se vratio fudbalu i hvala Bogu i dan danas igram normalno bez posljedica.
Znam da je razlika izmedju mene i pro sportasa nebo i zemlja,ali nadam se da ce Conti nastaviti gdje je stao,od iduce sezone aBd.
koljeno kao koljeno nije problem jer si u rukama najboljih stručnjaka koji će to sve regulisati, ali problem je psiha i da li će biti dovoljno psihički snažan da sve to prevaziđe i nastavi igrati na istom nivou kao prije povrede.
yebiga nezgodno je to kad dva puta sjebeš koljeno i kad stalno taj strah imaš u podsvjesti, ali sad će najveću ulogu igrati njegova mentalna snaga.
ima igrača koji to sve nekako bezbolno prođu i koji nakon određenog vremena pronađu staru formu, ali imaš likova poput šarafija koji se i dan danas boji ući u duel jer je čini mi se 3-4 puta lomio stopalo
i to sputava da pokažeš sav svoj potencijal.
nadam se da je conti u ovoj prvoj skupini, tj. bar mi djeluje kao neko ko će ovo sve sa osmijehom prevazići
yebiga nezgodno je to kad dva puta sjebeš koljeno i kad stalno taj strah imaš u podsvjesti, ali sad će najveću ulogu igrati njegova mentalna snaga.
ima igrača koji to sve nekako bezbolno prođu i koji nakon određenog vremena pronađu staru formu, ali imaš likova poput šarafija koji se i dan danas boji ući u duel jer je čini mi se 3-4 puta lomio stopalo
nadam se da je conti u ovoj prvoj skupini, tj. bar mi djeluje kao neko ko će ovo sve sa osmijehom prevazići
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Ucera vam Beduin. 
Znate da nisam stalno na netu, nemam ja pristup forumu kao vi 24 sata, uletim koliko mogu da procitam vijesti i procitam vase komentare kako se povrijedio upravo kad i repka igra, zato sam i napisao da ne treba pustati ni u buducnosti igrace u repku po samom povratku na teren.
Nego, vidim i komsijama nam nije ugodno sa vlasnicima, izgleda je pitanje ko ce prije promijeniti vlasnika, oni ili mi. Mada dobri su nama ovi, samo da nastave ovim tempom.
Znate da nisam stalno na netu, nemam ja pristup forumu kao vi 24 sata, uletim koliko mogu da procitam vijesti i procitam vase komentare kako se povrijedio upravo kad i repka igra, zato sam i napisao da ne treba pustati ni u buducnosti igrace u repku po samom povratku na teren.
Nego, vidim i komsijama nam nije ugodno sa vlasnicima, izgleda je pitanje ko ce prije promijeniti vlasnika, oni ili mi. Mada dobri su nama ovi, samo da nastave ovim tempom.
075 ❤
075 ❤
Hoće li biti spreman Romagnoli za sutra? Vidim neki portali stavljaju Zapatu u prvih 11 sutra...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
Milan nema problema sa vlasnicima, pa vjerovatno i Inter.Mediji lupetaju uveliko.
Jucer je Fassone potvrdio da prva godina ide prema planu, sto se tice finansija, marketinga i stvari van terena.Pa cak su i malo ispred zacrtanih rokova.Dok je na terenu bilo ipak malo vise problema nego sto su ocekivali.Ali nista sto nece pokusati uveliko popraviti u narednoj sezoni.Dakle ne odlazak u LPa, ne znaci nikakav raspad ili nesto.I ako to mediji nastoje tako da predstave.
Mirabelli je pricao o eventualnim odlascima igraca iz kluba. Stav Milana oko Donnarumme je jasan, ako on ne bude izrazio zelju da ide, Milan ga nece prodati ni pod koju cijenu.A ako licno Gigio bude trazio da ode, onda ce neko morati doci u Casa Milan sa nekih 80-90M eura u keshu.
Oko Susa je situacija slicna, tu postoji klauzula od oko 40ak miliona eura.I ako neko dodje sa tom ponudom, Milan se nece puno opirati.Odnosno odmah ce sjesti za pregovaracki stol sa samim igracem i njegovim agentom prvo.
Dakle jedina dva igraca iz prvih 11 koje bi Milan mogao prodati su Suso i Gigio.I to je 120+ eura i naravno novac od vlasnika.Sto bi opet bilo oko 250M eura na raspolaganju ljetos. Sto je i vise nego dovoljno za 5 odlicnih pojacanja, te jacanje same klupe.Ali nekako sam uvjeren da ce samo Suso van Milana, a da Gigio nece nikud.
Dalje...Locatelli ce na posudbu vjerovatno.Gomez negdje u J.Ameriku.Abate u Ameriku.Kalinic mozda u Kinu ili cak Njemacku, takodjer od onih koji sigurno odlaze su jos tu Antonelli, Mauri i Storari.
Jucer je Fassone potvrdio da prva godina ide prema planu, sto se tice finansija, marketinga i stvari van terena.Pa cak su i malo ispred zacrtanih rokova.Dok je na terenu bilo ipak malo vise problema nego sto su ocekivali.Ali nista sto nece pokusati uveliko popraviti u narednoj sezoni.Dakle ne odlazak u LPa, ne znaci nikakav raspad ili nesto.I ako to mediji nastoje tako da predstave.
Mirabelli je pricao o eventualnim odlascima igraca iz kluba. Stav Milana oko Donnarumme je jasan, ako on ne bude izrazio zelju da ide, Milan ga nece prodati ni pod koju cijenu.A ako licno Gigio bude trazio da ode, onda ce neko morati doci u Casa Milan sa nekih 80-90M eura u keshu.
Oko Susa je situacija slicna, tu postoji klauzula od oko 40ak miliona eura.I ako neko dodje sa tom ponudom, Milan se nece puno opirati.Odnosno odmah ce sjesti za pregovaracki stol sa samim igracem i njegovim agentom prvo.
Dakle jedina dva igraca iz prvih 11 koje bi Milan mogao prodati su Suso i Gigio.I to je 120+ eura i naravno novac od vlasnika.Sto bi opet bilo oko 250M eura na raspolaganju ljetos. Sto je i vise nego dovoljno za 5 odlicnih pojacanja, te jacanje same klupe.Ali nekako sam uvjeren da ce samo Suso van Milana, a da Gigio nece nikud.
Dalje...Locatelli ce na posudbu vjerovatno.Gomez negdje u J.Ameriku.Abate u Ameriku.Kalinic mozda u Kinu ili cak Njemacku, takodjer od onih koji sigurno odlaze su jos tu Antonelli, Mauri i Storari.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Mislis za subotuRaonffa je napisao/la:Hoće li biti spreman Romagnoli za sutra? Vidim neki portali stavljaju Zapatu u prvih 11 sutra...
to je naš faraon, blage veze taj nema 
svi će biti spremni, čak se i calabria oporavio.
svi će biti spremni, čak se i calabria oporavio.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Romagnoli13
- Kontakt:
Suso on Gattuso training - "His workouts are too hard and I hear him screaming every second in the field which makes them even harder. When I play a half on his side toward the bench I hear him screaming for 45 minutes, I prefer the other 45 minutes. Obviously I'm joking, or tomorrow he'll make me run for an hour"
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Da bašBeduin je napisao/la:Nego, vidim i komsijama nam nije ugodno sa vlasnicima, izgleda je pitanje ko ce prije promijeniti vlasnika, oni ili mi.
Ma ja, mislim na subotu, a govorim sutra tj. danasronaldo99 je napisao/la:Mislis za subotuRaonffa je napisao/la:Hoće li biti spreman Romagnoli za sutra? Vidim neki portali stavljaju Zapatu u prvih 11 sutra...
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- muha milanez
- Kontakt:
Conti izgleda mora na novu operaciju koljena, koji baksuzluk
Šteta zaista, veliki potencijal plus poprilicno puno para dali za njeg a sad cijelo ovo sranje ga zadesilo.
Napokon utakmica sutra, nadam se da su momci napunili baterije za nastavak akcije u ligi. Najteže gostovanje sutra, ujedno istinski ispit za momke da pokažu koliko mogu.
Šteta zaista, veliki potencijal plus poprilicno puno para dali za njeg a sad cijelo ovo sranje ga zadesilo.
Napokon utakmica sutra, nadam se da su momci napunili baterije za nastavak akcije u ligi. Najteže gostovanje sutra, ujedno istinski ispit za momke da pokažu koliko mogu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sutra je i remi kao tri bobe. Ali otici tamo pa se pobiti. Zasto ne i nategnut staru funjaru.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ev Roma gubi,vcrs marnemo ove ojebine
i svi sretni 
Vrijeme je da ih neko dobije u 2018, a ko ce anko ne mi,neki gol Silve za slavlje na kraju
Vrijeme je da ih neko dobije u 2018, a ko ce anko ne mi,neki gol Silve za slavlje na kraju
polako ba narode, sve osim poraza će biti veliko iznenađenje i čudo 
opet će nas nekim šugavim golom za 1:0 ili 2:1 pobjediti, po običaju.
opet će nas nekim šugavim golom za 1:0 ili 2:1 pobjediti, po običaju.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma kakvi vcrs lagano dobijamo tekmu 
- Romagnoli13
- Kontakt:
Za Milan neće biti tragedija, ako izgube veceras. Ali će biti tragedija ako ne dobiju Inter za par dana. Nakon te utakmice ćemo vidjeti jesu li šanse za LPa još uvijek realne. Naravno da ne sumnjam u to da će Gattuso uraditi sve što je do njega, ne bi li nadoknadio katastrofu iz prvog dijela sezone. Ali bit će teško, pretesko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.