Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- NoName
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Šta ima kod vas, kako ide? Jeste šta dogovorili pa da možemo nastaviti normalne diskusije
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- DonCorleone
- Kontakt:
Apsolutno.Rusilac je napisao/la:Ovo jednostavno nije istina.Na prste jedne ruke se mogu nabrojati utakmice ciji kraj je Dzeko docekao na terenu,cak i one u kojima je bio igrac utakmice.Kad ti uzme 20-25 minuta utakmice to nije isto.Chinaglia je napisao/la: ovo jednostavno nije istina, da ne upotrijebim neki teži termin! Pelle je x puta pokazao, koliko zaslužiš, toliko ćeš igrat', tako da je sve do samog igrača, a ti si od Pellea napravio Mancinija
Pellegrini je idiot kao i Mancini,dokaz su pare kojima raspolaze,igraci koje dovodi i rezultati koje postize.City se nicim ni za milimetar nije pomakao iz ere Roberta Mancinija.
Imati tolike pare na raspolaganju a dovesti Bonya moze samo kompletan idiot.
City je klub u kojem trebas ostvariti odmah pozitivan rezultat. Pelle nema vremena a vjerovatno ni volje da se bavi izgradnjom vlastitih igraca niti jacanjem njihovog samopouzdanja kroz odredjen period. Njemu treba danas rezultat, dakle igraju uvijek oni u najboljoj formi, sto je svakako mac sa dvije ostrice.
Za Edina to znaci sledece, igraces ako si u dobroj formi i pruzas iznadprosjecne partije, u suprotnom nema milosti, ides na klupu (zato je nemoguce biti konstantan u njegovom slucaju). Meni je City i njihov nacin poslovanja iz tog razloga odvratan i ne cudi da se nisu pomakli kao sto si napisao. Nikada oni nece nista uraditi na internacionalnoj sceni na ovakav nacin i meni licno bi bilo puno draze vidjeti ga u saradnji sa trenerom koji cijeni njegov kvalitet neovisno o trenutnoj formi.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Da, druže, u pravu si. Koliko ja znam, Espanyol je već daleko odmakao u pregovorima sa nekolicinom najrenomiranijih trenera današnjice, i nama ostaje nadati se da će ga preuzeti upravo tip trenera kojeg si ti gore opisao. A onda će i Edinova zvijezda još više sijatiDonCorleone je napisao/la: meni licno bi bilo puno draze vidjeti ga u saradnji sa trenerom koji cijeni njegov kvalitet neovisno o trenutnoj formi.
- Goalgetter
- Kontakt:
Najjaci su mi ovi komentari navijaca Fenerbahcea na Edinovom fan pageu sto spamaju na svakoj slici..
Edin muslim <3 Come to Fenerbahce bro.
Fenerbahçeye gel dzeko mutlu olursun fenerbahçe aşktır

Edin muslim <3 Come to Fenerbahce bro.
Fenerbahçeye gel dzeko mutlu olursun fenerbahçe aşktır
Ti navijaci Fenera nemisle nista lose.Ja kolko vidim izbacise Liverpul a tamo ne da bi ga volili nego nosali.Kad moze Snijder igrat u Turskoj nevidim razlog da i Dzeko neigra u njegovim godinama sasvim normalno.
Alipasino je napisao/la:"Ti navijaci Fenera nemisle nista lose.Ja kolko vidim izbacise Liverpul a tamo ne da bi ga volili nego nosali.Kad moze Snijder igrat u Turskoj nevidim razlog da i Dzeko neigra u njegovim godinama sasvim normalno", rekao je Safet Sušić u intervju za Tsport.tr.
Teleći komentari nisu za ove teme... Dosta ga je bilo, šibe!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Pitam se ko ce biti u pocetni danas Dzeko ili Bony
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Ja mislim da će samo Aguero
poznavajuci pelegrinija kad dzeko uveze dvije dobre partije onda trecu ide na klupu...adal je napisao/la:Pitam se ko ce biti u pocetni danas Dzeko ili Bony
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Edin Džeko
Vjerovatno Lampard i Aguero u prvih 11.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Joe Hart
Vincent Kompany
Pablo Zabaleta
Eliaquim Mangala
Gael Clichy
Samir Nasri
David Silva
Fernandinho
Yaya Toure
Wilfried Bony
Sergio Aguero
Dabogda izgubili

Vincent Kompany
Pablo Zabaleta
Eliaquim Mangala
Gael Clichy
Samir Nasri
David Silva
Fernandinho
Yaya Toure
Wilfried Bony
Sergio Aguero
Dabogda izgubili
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
to si uzeo sa livescora to nikad ne bude tacnorishaaa je napisao/la:Joe Hart
Vincent Kompany
Pablo Zabaleta
Eliaquim Mangala
Gael Clichy
Samir Nasri
David Silva
Fernandinho
Yaya Toure
Wilfried Bony
Sergio Aguero
Dabogda izgubili![]()
![]()
ronaldo99 je napisao/la:poznavajuci pelegrinija kad dzeko uveze dvije dobre partije onda trecu ide na klupu...adal je napisao/la:Pitam se ko ce biti u pocetni danas Dzeko ili Bony
Ajde jos 10 minuta i vidicemo
Samo što kad oni objave da Džeko ne igra,onda i ne igra u 99% slučajevaronaldo99 je napisao/la:to si uzeo sa livescora to nikad ne bude tacnorishaaa je napisao/la:Joe Hart
Vincent Kompany
Pablo Zabaleta
Eliaquim Mangala
Gael Clichy
Samir Nasri
David Silva
Fernandinho
Yaya Toure
Wilfried Bony
Sergio Aguero
Dabogda izgubili![]()
![]()
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Igra DZEKOOOOOO
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Pelle mu ne vjeruje, reče DonCorleone 
- Goalgetter
- Kontakt:
@MCFC XI: Hart, Zabaleta, Mangala, Kompany, Kolarov, Fernandinho, Yaya Toure, Silva, Nasri, Dzeko, Aguero.
@MCFC XI: Hart, Zabaleta, Mangala, Kompany, Kolarov, Fernandinho, Yaya Toure, Silva, Nasri, Dzeko, Aguero
Trenutno korisnika/ca: General505 i 15 gostiju.