Ljepota

Ljepota
Pa prenosi Sport Klub Grcku ligu ove sezone. Sutra Panathinaikos ja mislim na sk7 ili 8.jolicnikola je napisao/la: ↑12 sep 2020, 10:41jesam li ja dobro vidio da Nova Sports prenosi opet u ovoj sezoni i PAOK-ove mečeve na Toumbi, ako je tako onda bi možda SK mogao neki njihov meč da prenosi (pogotovo derbije)
Da, ja upravo htjedoh da pitam je li im ovo novi projekat, izgleda da ce pokrivati terene sirom exyu, sigurno velika stvar za ljubitelje domaceg i regionalnog fudbala.
Ides bebo
Valjda ali nisam siguran.Đokovićeve mečeve će prenositi a ostalim danima vjerovatno jedan meč s centralnog ako i to.
ima i u Srbiji 6, imas Arena Esportmirgerr je napisao/la: ↑27 sep 2020, 11:01Kada Arena, odnosno da li uopste planiraju uvoditi nove kanale za nas? Kako sam upratio, Arena u Srbiji ima pet, a u Hrvatskoj sest kanala.
Uskoro ce imati bas puno sadrzaja i nema sanse da sve uguraju u ova cetiri kanala jer im se cak i sad desavaju propusti kada je u pitanju ova programska sema.
Ubrzo će u Srbiji dobiti dva nova kanala, Arena Fight i Arena 1x2.mirgerr je napisao/la: ↑27 sep 2020, 11:01Kada Arena, odnosno da li uopste planiraju uvoditi nove kanale za nas? Kako sam upratio, Arena u Srbiji ima pet, a u Hrvatskoj sest kanala.
Uskoro ce imati bas puno sadrzaja i nema sanse da sve uguraju u ova cetiri kanala jer im se cak i sad desavaju propusti kada je u pitanju ova programska sema.
Prošlih godina su prenosili finale kupa i tako te utakmice, uglavnom bolje i to nego repriziranje serija i filmova od prije 30-40 godina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.