PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ma Brko može sve kod nas!!! Vi ste popljuvali Papeta i Faruka, vaše najveće legende, ali zato vam najveća zakletva frajer što je u ona doba pare na kamatu klubu posuđivao. Iz poštovanja neću ime da spominjem, ali pitajte malo starije pitare....
Ma brate ja sam odrasto na Koševu, znam tu čehru...mogu oni pošimpu samo...Neandertalac je napisao/la:Samo ti provociraj dok te ne zaskoče LGBT ZlaMonci je napisao/la:Trener divova iz Butmira(ili Kobilje Glave, u dilemi su i oni sami) tzv Topredera Mehmed Janjoš će propustiti određeni dio priprema svog kluba. On po dogovoru sa načelnikom opštine Centar mora nešto odraditi u opštini pa će biti opravdano odsutan. Još nije poznat tačan termin....
-
PiazzaGrande
Čuvar gradskog pečata...vrati muhur Mehmede!!Monci je napisao/la:Trener divova iz Butmira(ili Kobilje Glave, u dilemi su i oni sami) tzv Topredera Mehmed Janjoš će propustiti određeni dio priprema svog kluba. On po dogovoru sa načelnikom opštine Centar mora nešto odraditi u opštini pa će biti opravdano odsutan. Još nije poznat tačan termin....
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
belosevic28
- Kontakt:
Monci je napisao/la:Ma brate ja sam odrasto na Koševu, znam tu čehru...mogu oni pošimpu samo...Neandertalac je napisao/la:Samo ti provociraj dok te ne zaskoče LGBT ZlaMonci je napisao/la:Trener divova iz Butmira(ili Kobilje Glave, u dilemi su i oni sami) tzv Topredera Mehmed Janjoš će propustiti određeni dio priprema svog kluba. On po dogovoru sa načelnikom opštine Centar mora nešto odraditi u opštini pa će biti opravdano odsutan. Još nije poznat tačan termin....
Mozes !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
jedva čekam da počne prvenstvo jer se ovdje nema više šta pročitati kakve se gluposti pišu mislim i djeca iz vrtića bi pojedincima bi se dobro nasmijala

O tuzlanski kanticari mi osvojismo titulu i kup,osvajali smo je i prije Tana,a i prije rata cega ce nas stid biti,hestel nam vi mozda mjerilo u bilo cemu,idi placi za kamiondzijom,pricas nas neko uzeo vi bi guze dali da vas kupi kamiondzija il bilo koharry_90 je napisao/la:Jel vas stid uopste se javljati,uzeo vas Tan,najavili ste dominaciju u ligi,ples miliona sa koseva,euro faza,titula za titulom,a na kraju morali ste namjestanjem tekmi i ganjaju Husica po BiH da osvojite titulu,jos mu se saginjalizagor1987 je napisao/la:Jel vas stid da se javljate uopsteharry_90 je napisao/la:Gdje su pojacanja iz Kardifa sto se pricalo kada je utrpani kupio vecinu dionica u FK Sarajevo?pa parodija ste od kluba u svakom pogledu,gadan tim sa mrtv8m seljacinama na celu kluba
![]()
Ne pomazu ni tudji milioni,kad su usta prokleta svega,a ne ide tj ne zna se..
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Jes bezobrazan ovaj Govedarica
Nek si mu rekao Vlado, objasni mu neke stvari.
Nek si mu rekao Vlado, objasni mu neke stvari.
Mozda si odrastao rat te donio u gradske krajeve,jesil se sad vratio u selo il u Hrasnicu? Nisam te prepoznao mangupe sa Koseva hahha inace jaki ste na KosevuMonci je napisao/la:Ma brate ja sam odrasto na Koševu, znam tu čehru...mogu oni pošimpu samo...Neandertalac je napisao/la:Samo ti provociraj dok te ne zaskoče LGBT ZlaMonci je napisao/la:Trener divova iz Butmira(ili Kobilje Glave, u dilemi su i oni sami) tzv Topredera Mehmed Janjoš će propustiti određeni dio priprema svog kluba. On po dogovoru sa načelnikom opštine Centar mora nešto odraditi u opštini pa će biti opravdano odsutan. Još nije poznat tačan termin....
[quote="fks74"]jedva čekam da počne prvenstvo jer se ovdje nema više šta pročitati kakve se gluposti pišu mislim i djeca iz vrtića bi pojedincima bi se dobro nasmijala
Pa sad jednom sam čuo dva mala susjeda kako se svađaju i kaze jedan drugom moja mama je deblja od tvoje..al opet su ovdje gore teme
Pa sad jednom sam čuo dva mala susjeda kako se svađaju i kaze jedan drugom moja mama je deblja od tvoje..al opet su ovdje gore teme
.
Smrdo jedan ja sam svjedok jade mali,citiram j.... vam mrtvog Kelija svercera ratnog,nek je poginuo i onako je srbin. Moze mi par manijaka potvrditi ovo jer su bili ukljuceni u diskusiju,zato ovajj forum propada jer si i dalje tu a da te ne banuje ni Aco ni niko mrtve ljude fujjjj. Koliki si jad napises post da procitamo pa ga editujesHrasno1921 je napisao/la:to bolan ja tebi sa merakom, kad god popijem ,a popijem cesto, bolje i na tebe da se isresem nego na zenu kuci, sta sam ti sve pisao do sada bi trebao u Vlakovu biti zar ne?Zeljo92 je napisao/la:Koga interesuje kako hrasno psuje (steta nisam screenshot uradio kako vam Kelija psuje i govori da je svercer) nek se javi u pp da vidite tu nemoć![]()
Nego daj taj post gdje psujem legendu ovog grada?
I deder objasni sto sjedis na dvije stolice, anamo pises protiv ovog portala i foruma a istovremeno visis na istom?
I takodjer sta si skontao to u vezi moderacije a ima veze samnom?
Postavi mu onu njegovi pjesmu k.... u celo vidio si kako je zapleso kad si mu postavio hahahZeljo92 je napisao/la:Nemam se ja cega bojat nego mi je svejedno ti bio na ovom forumu ili ne kad skontam. Jedan jedini hrasno ne moze protiv pravih navijaca Zeljeznicara nikakonagrdimo te cim napises laz. Nije ni cudo sto kad puno lazi napises od tuge koliko te nagrdimo ides plakat uz karlovacku pa mi onda **** sve redom
Jel te stid barem malo i ako je ovaj provocira narem ne psuje mrtve i ne govori nek je poginuo Keli,srbin je i onako kako rece hrasno gnjida,sprcim mu suru i te koji su svercovaliLakoste je napisao/la:Mojne ga Hrasno, ima 19 godina
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Gdje ces na kostu, on je jedini ispravan forumaszagor1987 je napisao/la:Jel te stid barem malo i ako je ovaj provocira narem ne psuje mrtve i ne govori nek je poginuo Keli,srbin je i onako kako rece hrasno gnjida,sprcim mu suru i te koji su svercovaliLakoste je napisao/la:Mojne ga Hrasno, ima 19 godina
- FrantoBauzek
Bilo ko podrzava ovog iz hrasnog nije normalan,kakve bljuvotine je tu noc pisao nisam vjerovao a jos je na forumu. Mene su ovdje znali nekad prije banovat za nistaSarajlijica1946 je napisao/la:Gdje ces na kostu, on je jedini ispravan forumaszagor1987 je napisao/la:Jel te stid barem malo i ako je ovaj provocira narem ne psuje mrtve i ne govori nek je poginuo Keli,srbin je i onako kako rece hrasno gnjida,sprcim mu suru i te koji su svercovaliLakoste je napisao/la:Mojne ga Hrasno, ima 19 godina
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Al vam se ispisase vasi igraci po faci. Malo je reciFrantoBauzek je napisao/la:Kostić je na putu ka Grbavici![]()
- FrantoBauzek
Miloš je strašno ljut i dalje. Popio je, uputio se prema Grbavici sa kolegama iz kafane i pozvao na akciju "Razbij stolicu za bosansku Grbavicu"Sarajlijica1946 je napisao/la:Al vam se ispisase vasi igraci po faci. Malo je reciFrantoBauzek je napisao/la:Kostić je na putu ka Grbavici![]()
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
Vratit će se Franto yebat će vas jako, kraj 
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Piric, Bobic, Mehidic, Karic, Dzidic podsjeti me ako sam nekoga izostavio.FrantoBauzek je napisao/la:Miloš je strašno ljut i dalje. Popio je, uputio se prema Grbavici sa kolegama iz kafane i pozvao na akciju "Razbij stolicu za bosansku Grbavicu"Sarajlijica1946 je napisao/la:Al vam se ispisase vasi igraci po faci. Malo je reciFrantoBauzek je napisao/la:Kostić je na putu ka Grbavici![]()
Ti i olja crnogorac , odrasli na Kosevu, samo mojne na suncu stajat.....Monci je napisao/la:Ma brate ja sam odrasto na Koševu, znam tu čehru...mogu oni pošimpu samo...Neandertalac je napisao/la:Samo ti provociraj dok te ne zaskoče LGBT ZlaMonci je napisao/la:Trener divova iz Butmira(ili Kobilje Glave, u dilemi su i oni sami) tzv Topredera Mehmed Janjoš će propustiti određeni dio priprema svog kluba. On po dogovoru sa načelnikom opštine Centar mora nešto odraditi u opštini pa će biti opravdano odsutan. Još nije poznat tačan termin....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.