pa sredio je onda i njemuhz033 je napisao/la:Pusti ba Anele, ne peglaj se sa njima, njima ba Osim sredio da im plate po svakom primljenom golu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa sredio je onda i njemuhz033 je napisao/la:Pusti ba Anele, ne peglaj se sa njima, njima ba Osim sredio da im plate po svakom primljenom golu.
Zenskog roda mu se sjetim. Znaci cim sam vidio ovog kloca da sudi znao sam da ce nas klat'. Treba ubaciti i novcane kazne za sudije. Pa da u slucaju negativne ocjene za sudjenje bude suspenzija i kazna 10.000 markica.Vukasoviću zabrana suđenja do kraja sezone
Komitet za sudije i suđenje Nogometnog saveza BiH na sjednici u Sarajevu odlučio je da sudiju Radoslava Vukasovića do kraja sezone ne delegira na utakmice BH Telekom Premijer lige.
Vukasović je sudio utakmicu 23. kola između Širokog Brijega i Sarajeva, za što je od posmatrača suđenja Aleksandra Ristića dobio negativnu ocjenu zbog propusta u suđenju.
Odluka je donesena nakon analize video snimka.
pa nije samo vas oštetio..Hordas Doboj je napisao/la:Zenskog roda mu se sjetim. Znaci cim sam vidio ovog kloca da sudi znao sam da ce nas klat'. Treba ubaciti i novcane kazne za sudije. Pa da u slucaju negativne ocjene za sudjenje bude suspenzija i kazna 10.000 markica.Vukasoviću zabrana suđenja do kraja sezone
Komitet za sudije i suđenje Nogometnog saveza BiH na sjednici u Sarajevu odlučio je da sudiju Radoslava Vukasovića do kraja sezone ne delegira na utakmice BH Telekom Premijer lige.
Vukasović je sudio utakmicu 23. kola između Širokog Brijega i Sarajeva, za što je od posmatrača suđenja Aleksandra Ristića dobio negativnu ocjenu zbog propusta u suđenju.
Odluka je donesena nakon analize video snimka.
Pa kako mozes rec zadovoljavajuce zivota ti? Sudjenje bilo kriminalno.terabajt je napisao/la:Ovo je dokaz da imate najvise ljudi u ovoj komisiji i da radite sa sudijama, vukasovic je po meni sudio zadovoljavajuce a vise je gresaka bilo na utakmici olimpic-velez i nekim drugim a nije bila ovolika kazna.
Misterija.ljutinar je napisao/la:Ali ja nigdje ne vidim da piše da je suspendiran zato što je oštetio Sarajevo, možda je oštetio Široki pa ga suspendirali
Pusti bajta ba, kontraš iz NikaragveHordas Doboj je napisao/la:Pa kako mozes rec zadovoljavajuce zivota ti? Sudjenje bilo kriminalno.terabajt je napisao/la:Ovo je dokaz da imate najvise ljudi u ovoj komisiji i da radite sa sudijama, vukasovic je po meni sudio zadovoljavajuce a vise je gresaka bilo na utakmici olimpic-velez i nekim drugim a nije bila ovolika kazna.
ja sam se isto nagledao katastrofalnih suđenja i nije bilo kazni..sad zašto odjednom Vukasoviću ovoliko ko će znat..terabajt je napisao/la:Ovo je dokaz da imate najvise ljudi u ovoj komisiji i da radite sa sudijama, vukasovic je po meni sudio zadovoljavajuce a vise je gresaka bilo na utakmici olimpic-velez i nekim drugim a nije bila ovolika kazna.
ma nije ono crveni po meni.pustio je prednost za izglednu šansu ali je ovaj fulao.a isto tako nije dao crveni Suljiću jer je Roskama dok je trčao udario bez lopte..dao mu je samo žuti..udaranje igrača bez lopte i to namjerno je crveni...zeljo4life je napisao/la:Vukasovic je direktno odgovoran za ne davanje crvenog za faul nad Suljicem...al me interesuje ona situacija kada je Kordic igrao rukom...pa valjda su to trebali vidjeti pomocni sudci...e sad jel i pomocne sudije dobijaju suspenziju zajedno sa Vukasovicem? jer mi stvarno imamo kriminalne pomocne sudije...
nema logike ali je tako , stvar je u tome sto samo nasim klubovima znaci nesto 100 000 eura ostalim klubovima se to ne isplati i sica im je 100 000 eura ... kad skontas da se mora platiti putovanje hotel i ostalo na kraju za nekih 100 150 hiljada maraka da veci klubovi rizikuju povrede igraca cije su plate mjesecne po 150 000 onda skontas da to njima nista ne znaciBaja_Zvjerka je napisao/la:Mozda i nisam u pravu, ja sam napisao ono sta ja mislim...
Samo me zanima onda, zasto Sarajevo ne bi namjerno izgubilo to 2 mjesto da dobiju 100.000 eura... Jbte pa to su ogromne pare za koje vrijedi riskirati krenuti od prvog kola i igrati sa Hiberniansom nekakvim... To su sve mrtve ekipe, a 100.000 eura vraca sve zive dugove... Eh sad, posto po vama vise zaradi onaj ko krene od 1 pretkola, ja pitam, gdje je logika da Sarajevo ili Borac budu 2 i na taj nacin zarade 200.000 KM manje sto su za nase uslove OGROMNE pare, za koje, jos jednom ponavljam, apsolutno vrijedi riskirati pa krenuti od nekih talasika ekipa...
Fazon je sto je kod igranja rukom ovaj kriminalac bio par metara od igraca. Tu nema sta pomocni mahat kad je ovaj zazmirio. A sto se tice pomocnika u nasoj ligi tacno djeluje kao da su tu za ukras.zeljo4life je napisao/la:Vukasovic je direktno odgovoran za ne davanje crvenog za faul nad Suljicem...al me interesuje ona situacija kada je Kordic igrao rukom...pa valjda su to trebali vidjeti pomocni sudci...e sad jel i pomocne sudije dobijaju suspenziju zajedno sa Vukasovicem? jer mi stvarno imamo kriminalne pomocne sudije...
problem nase lige je sto se stalno pomaze sarajevu i zelji i kad se oni jednom ostete sudija leti sa liste.zasto sudija nije skinut sa liste kad je u gradaccu sudio penal za sarajevo kada je hadzic sam legao na zemlju, i zasluzio realno tri zuta kartona za simuliranje samo na toj utakmici.da je kojim slucajem sudija dao zuti karton i iskljucio ga bio bi automatski suspendovan do kraja sezoneKevin je napisao/la:ma nije ono crveni po meni.pustio je prednost za izglednu šansu ali je ovaj fulao.a isto tako nije dao crveni Suljiću jer je Roskama dok je trčao udario bez lopte..dao mu je samo žuti..udaranje igrača bez lopte i to namjerno je crveni...zeljo4life je napisao/la:Vukasovic je direktno odgovoran za ne davanje crvenog za faul nad Suljicem...al me interesuje ona situacija kada je Kordic igrao rukom...pa valjda su to trebali vidjeti pomocni sudci...e sad jel i pomocne sudije dobijaju suspenziju zajedno sa Vukasovicem? jer mi stvarno imamo kriminalne pomocne sudije...
Kordićeva ruka nema šanse da se vidi na TV, samo oni koji su tamo na sjeveru pored Škripara i Škripari su mogli vidjeti situaciju te onih par igrača okolo..ja sam sjedio na sjeveru po meni ruka nije bila.objašnjavao sam već nekoliko puta, a i igrači sarajeva nisu protestirali osim Bandovića koji je zasrao..
i još je bila jedna sumnjiva situacija u 16m Roskam oboren isto nije ništa svirao, a spomenut cu i mislim Dupovac s 2 noge s leđa u Wagnera bez kartona..
imao je grešaka i vjerojatno je zato suspendiran, a još ako se vuče nešto i od prije..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, galia95, Hajdeee, mnon46, Najprvi, newton_heath_lyr, rimljanin90, sarajevo19461987, Seipronto, senad82, TETRAPAK, Vanja8, Varijantas8, ŠTA_JE i 91 gost.