Svaku tekmu imamo po minimum 5 dosudjenih prekrsaja u nasu korist oko 16erca ne bi li ga kako na taj nacin uvalili itd
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
KOJI ZA TO NIJE DOBIO NI KARTON ....domorocki je napisao/la:Jel suspendovan sudija sa utakmice Sarajevo-Travnik?Faul Torlaka kao zadnji igrač i dosuđeni penal
domorocki je napisao/la:Jel suspendovan sudija sa utakmice Sarajevo-Travnik?Faul Torlaka kao zadnji igrač i dosuđeni penal
kako si ti dosadan lik. Subjektivan si previse.Kevin je napisao/la:
ma nije ono crveni po meni.pustio je prednost za izglednu šansu ali je ovaj fulao.a isto tako nije dao crveni Suljiću jer je Roskama dok je trčao udario bez lopte..dao mu je samo žuti..udaranje igrača bez lopte i to namjerno je crveni...
Kordićeva ruka nema šanse da se vidi na TV, samo oni koji su tamo na sjeveru pored Škripara i Škripari su mogli vidjeti situaciju te onih par igrača okolo..ja sam sjedio na sjeveru po meni ruka nije bila.objašnjavao sam već nekoliko puta, a i igrači sarajeva nisu protestirali osim Bandovića koji je zasrao..
i još je bila jedna sumnjiva situacija u 16m Roskam oboren isto nije ništa svirao, a spomenut cu i mislim Dupovac s 2 noge s leđa u Wagnera bez kartona..
imao je grešaka i vjerojatno je zato suspendiran, a još ako se vuče nešto i od prije..
Jedina dobra stvar u ovom je što ćemo utakmicu gledati u miru jer znamo šta nas čeka...I ako povedemo opet ćemo primiti dva - tri komada...Evolution87 je napisao/la:Sa ovakvim timom i ovakvom igrom sve osim ubjedljivog poraza je iznenadjene, nazalost![]()
ali opet se potajno nadam da bi mogli iznenaditi
Imam informaciju od ljudi iz saveza. Eto pa se raspitaj u sudijskoj komisiji ili bilo koga pitaj ko je upucen u to, a u savezu je.gavran je napisao/la:@vamos
prvo da kazem da ne kazem da niste osteceni,ali mi pojasni molim te odakle ti ova informacija:
Vukasovicu je signalizirao pritiskom na onaj "biper" onaj sudija u petercu
ako je iz saveza onda izvini,molim te u redu je ,do mene HRKLJUŠVamos je napisao/la:Imam informaciju od ljudi iz saveza. Eto pa se raspitaj u sudijskoj komisiji ili bilo koga pitaj ko je upucen u to, a u savezu je.gavran je napisao/la:@vamos
prvo da kazem da ne kazem da niste osteceni,ali mi pojasni molim te odakle ti ova informacija:
Vukasovicu je signalizirao pritiskom na onaj "biper" onaj sudija u petercu
Nema od tog ništa dječaci.Jesmo mi loši, ali nas sportska javnost počinje opasno podcjenjivati, meni se bar čini.Čuj četiri komada, pa stvarno.Oxidenks je napisao/la:
Nesto sam bas siguran da ce vam biti razbijane na proste faktore iako je Zeljo tanak, ali cetiri komada ce leci.
Shanks je napisao/la:Nema od tog ništa dječaci.Jesmo mi loši, ali nas sportska javnost počinje opasno podcjenjivati, meni se bar čini.Čuj četiri komada, pa stvarno.Oxidenks je napisao/la:
Nesto sam bas siguran da ce vam biti razbijane na proste faktore iako je Zeljo tanak, ali cetiri komada ce leci.![]()
A nije ni Borac toliko jak koliko ga predstavljaju, mada i ja mislim da će nas dobiti jer se igra u BL.Da je tekma na Koševu, ili da mi bolje igramo u gostima, situacija bi bila drugačija, al jbg.
Ja mislim da sam negdje procito da i Torlak ne igra. Sretno vam , volio bih da pobjedite iskrenozeljo4life je napisao/la:A ko ne igra? Hadzic i ? Sta ste se usrali toliko? Ja mislim da borac bas nece dobiti...
Trenutno korisnika/ca: casual033, JavierBosnia, NeSamSafetee, Pena, perodeformero i 62 gosta.