PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

RuleHz
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la RuleHz » 16 jan 2017, 00:18

joker90 je napisao/la:Je li se ikad u historiji foruma desilo da vođa jedne od najjačih navijačkih grupa u državi, napadne forumaša ili opet ja moram biti prvi? :kafa:
Aj ne zajebaji da te Benjdzi ganja? :mrgreen:
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 jan 2017, 00:21

RuleHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Je li se ikad u historiji foruma desilo da vođa jedne od najjačih navijačkih grupa u državi, napadne forumaša ili opet ja moram biti prvi? :kafa:
Nije Bendži, ali Zuliću šalju moj profil u nadi da će mi ga natovariti na kosti. Valjda misle da ću tad prestati da pišem ovdje. Ko zna čime još se to sve služi ocm. :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 jan 2017, 00:22

ma ne seri :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 16 jan 2017, 00:22

joker90 je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:
Nije Bendži, ali Zuliću šalju moj profil u nadi da će mi ga natovariti na kosti. Valjda misle da ću tad prestati da pišem ovdje. Ko zna čime još se to sve služi ocm. :lol:
Ih dobro je, ne salju Omanicu, iako Kutlovac aka Lija pise kao Thetrepak :wave:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jan 2017, 00:23

Kućni prag vol.2 :urnebes:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 16 jan 2017, 00:29

Odes sa hrasno1921 na pivu , niko nikad te nece smjeti pogledati .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 16 jan 2017, 00:57

joker90 je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:
das mu cvaju i on ce isprebijati ove cvikerase koji su mu poslali tvoj profil :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jan 2017, 09:24

Kostić kuknjava
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 16 jan 2017, 10:09

Virtu4l je napisao/la:Kostić kuknjava

valja im nabaciti 75000Km u grad poštanskog broj 75000 :urnebes: :urnebes: :urnebes: ili čekati još 6 mjeseci :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Vraćaj Kosorića sad!!!!
DRŽAVA TUZLA!!

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 16 jan 2017, 10:09

Hahahha bas ce Zeljo platiti obestecenje za igraca kojeg mogu dobiti dzaba nakon arbitraze.... pa makar se oduzilo do kraja januara... a budala covjece...

Nekide....

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 16 jan 2017, 10:13

Da sumiramo pricu.
pitic je napisao/la:Jedini smo državni klub koji ništa ne dobija. Ostali koji nisu državni klubovi sve dobijaju Zrinjski, Čelik, Željezničar, Sloboda itd.
Ko ima sta suprotno da kaze stvarno nije normalan!

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 16 jan 2017, 10:21

RuleHz je napisao/la:Da sumiramo pricu.
pitic je napisao/la:Jedini smo državni klub koji ništa ne dobija. Ostali koji nisu državni klubovi sve dobijaju Zrinjski, Čelik, Željezničar, Sloboda itd.
Ko ima sta suprotno da kaze stvarno nije normalan!
I sta velis opcina centar poslije svake domace uplati cener hiljada na racun fk bezimovine kako bi se platili troskovi odigravanja utakmice...
Dobiju od drzave za godinu kao Zeljo za 5 godina...

Ko ima sta protivno ovom stvarno je retardiran...

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 16 jan 2017, 10:29

Procter je napisao/la:Hahahha bas ce Zeljo platiti obestecenje za igraca kojeg mogu dobiti dzaba nakon arbitraze.... pa makar se oduzilo do kraja januara... a budala covjece...

Nekide....

ako imas mozga malo uključi ga!Logika je da Kole da ima sanse za arbitrazu davno bi bio tamo ako mu je to Zelja.On ima samo usmeni dogovor sa Azmirom sto na arbitrazi ne pije vode.I plus je kaznjen dijelom plate za loše igre i namjerni crveni karton,sve legalno ...Nije ni Sloboda tolika taraba,vjeruj.Uostalom samo prokontaj koliko tekmi vas je **** u zadnje vrijeme :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kole je vas ako uplatiti 75000km,do tada je vasa zelja bar do juna!
DRŽAVA TUZLA!!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 jan 2017, 10:31

NjonjoVam je napisao/la:

valja im nabaciti 75000Km u grad poštanskog broj 75000 :urnebes: :urnebes: :urnebes: ili čekati još 6 mjeseci :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Vraćaj Kosorića sad!!!!
baš si neiskusan, sad će pustiti neke doživotne karte u prodaju iskoristit će se za investiranje u kadar i gotova priča buraz....nemaš ti ba pojma kako je jaka plava mašina :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 16 jan 2017, 10:38

Procter je napisao/la: I sta velis opcina centar poslije svake domace uplati cener hiljada na racun fk bezimovine kako bi se platili troskovi odigravanja utakmice...

Znaci ne placamo sada Kosevo?
Koliko ste dobili prosle godine od Koldze, koliko predprosle, koliko cete dobiti ove godine? Molim te nemoj izignorisati, odgovori. Hvala.

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 16 jan 2017, 10:55

RuleHz je napisao/la:
Procter je napisao/la: I sta velis opcina centar poslije svake domace uplati cener hiljada na racun fk bezimovine kako bi se platili troskovi odigravanja utakmice...

Znaci ne placamo sada Kosevo?
Koliko ste dobili prosle godine od Koldze, koliko predprosle, koliko cete dobiti ove godine? Molim te nemoj izignorisati, odgovori. Hvala.
Ni marke... trebao je sada uplatiti za stadion oko 200000 sto je obecao, međutim povucena je ta tacka sa sjednice...

Zeljo od glodze nije dobio ni marke za neke interne troskove... za obicno poslovanje... ok, ne mora ali nek ispostuje za stadion... a i to nece...

Svlacionice renovirao ali sredstvima uefe koje idu preko lokalne zajednice.... bas kao sto su i na kosevu renovirane svlacionice i WCovi... tim istim parama uefe...

Dakle nista... i ne mora.... jer Zeljo hvala Bogu nikad nije ovisio o tim budzetskim sredstvima... radnicka klasa je navikla sama raditi i graditi...

Samo Kanton godisnje daje Zelji i Sarajevu po 20000km... i to su sve drzavne pare koje se sliju u budzete... plus telecom kao sponzor lige... sarajevu barem opcina centar pomaze, a ne kao glodzo sto jeb.e i gradnju... a kamoli da pomogne...

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 16 jan 2017, 10:58

DenchiNL je napisao/la:
NjonjoVam je napisao/la:

Vraćaj Kosorića sad!!!!
baš si neiskusan, sad će pustiti neke doživotne karte u prodaju iskoristit će se za investiranje u kadar i gotova priča buraz....nemaš ti ba pojma kako je jaka plava mašina :rol: :rol: :rol:
Znam da je jaka.gledao sam vas u evropi proslu sezonu :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Trpali ste redom!
DRŽAVA TUZLA!!

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 16 jan 2017, 11:00

NjonjoVam je napisao/la:
Procter je napisao/la:Hahahha bas ce Zeljo platiti obestecenje za igraca kojeg mogu dobiti dzaba nakon arbitraze.... pa makar se oduzilo do kraja januara... a budala covjece...

Nekide....

ako imas mozga malo uključi ga!Logika je da Kole da ima sanse za arbitrazu davno bi bio tamo ako mu je to Zelja.On ima samo usmeni dogovor sa Azmirom sto na arbitrazi ne pije vode.I plus je kaznjen dijelom plate za loše igre i namjerni crveni karton,sve legalno ...Nije ni Sloboda tolika taraba,vjeruj.Uostalom samo prokontaj koliko tekmi vas je **** u zadnje vrijeme :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Kole je vas ako uplatiti 75000km,do tada je vasa zelja bar do juna!
Čovjek se gospodski pokusao nagoditi... ali jok ne ide sa olosem... sad ide slucaj na arbitrazu... vjerojatno će malo otpisati dugovanja za papire ali on ih dobija do kraja januara i tada momcina putuje u antaliju sa novom ekipom...

Kakav samar sebi opalise... a mislili da ce ga ucjenama zadrzati... pravnici u Zelji ce mu pomoci da dobije raskid ugovora... jbg ne valja se sa rogatim bosti... cuj 75000km...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 jan 2017, 11:04

Hahaj cuj ovog nasi pravnici ce ga dovesti odnosno pomoci :urnebes: :mrgreen: budu li ga oni savjetovali nece fino zavrsiti.
Pravnika i govana kostali nas do sad 150.000 maraka onako bas sposobni. :urnebes:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Procter
Kontakt:

Post Postao/la Procter » 16 jan 2017, 11:08

amazon je napisao/la:Hahaj cuj ovog nasi pravnici ce ga dovesti odnosno pomoci :urnebes: :mrgreen: budu li ga oni savjetovali nece fino zavrsiti.
Pravnika i govana kostali nas do sad 150.000 maraka onako bas sposobni. :urnebes:
Kostali bi nas pola miliona koliko je raskida Zeljo imao... izdejstvovali raskide svima sa maksimalno 3 ili 6 plata... ta sluzba je najbolji dio Zelje... ubjedljivo najbolji pravni tim nekog sportskog kluba u BiH...

Sarajevu su neki igraci uzimali i sve plate do kraja ugovora... doduse imali su tad para... ali to opet ne mijenja činjenicu da ne znaju pregovarati...
Zadnja izmjena: Procter, dana/u 16 jan 2017, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.