Haman strumfići postadoše treća fašistčka skupine poslije škutorije iz west Mostara i bošnjačkih pravoslavaca iz Banja LukeHigh je napisao/la:Denvald je napisao/la:Nacistički pozdrav na jugu uz transparent za onog mađara u Ferencvarošu...pored nacionalističkih krikova sada je na red i ovo došlo,fuj s kim ja grad dijelim to jeste ono malo što ih je u Sarajevu![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- storm_raider
- Kontakt:
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ultra desno 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Sto da niste i tu bombe počeli mećat' ?storm_raider je napisao/la:Miran i uhvati se prvog auspuha.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
[youtube][/youtube]
Mostar Osmanlı Türkiye

Mostar Osmanlı Türkiye
- Neandertalac
- Kontakt:
DobraRN87 je napisao/la:Ne vjerujem da si jaci od Van DamaNeandertalac je napisao/la:Ma nigdje veze, ne sikiraj se.Lacoste je napisao/la:Ma puko lik.
Nego sam ja fakat i uzivo nezgodan, vjeruj mi.
Steta eto sto nismo sada u realnom svijetu, a ne u virtuelnom, sve bi ti se samo kazalo...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Dok se ovdje prepucavaju fukare i red army donekle je i zanimljivo i gledljivo,cim ulete hz i manijaci to postane krvnicki,to da se vidi uzivo u tom trenutku bi se poklalo...jbt vi niste normalni..ko ima vise ubica,ko podrzava vise ubica,ko baca bombe a ko puca i bode..ko ima vise cetnika u ekipi a ko manje...pa jbt jestel vi normalno...
posto me ne interesuje stanje u TM,ja mogu reci svojim HZ..i mi smo se boli po tribini,i mi smo se tukli medjusobno i to nedavno,nasa prva ekipa i vecina sjevera koji ide redovno podrzava Vuka,i u nasoj prvoj ekipi je na slobodi ubica i jedan je od vidjenijih...ako vi mislite da Bilbija i Puzigaca nisu oni zadrti cetnosi onda vi niste normalno...Arsenijevic je u Listici i njihovim navijacima dizao 3 prsta ,mi smo ga kovali u zvijezde..i kako onda sa tim svim mozete otici kod komsija(koji su ako smo mi u kurcu,oni u trokurcu),i nesto im spocitavate..kofa sad fasisti..pa sta su to Dresdenovci..nesto bolje..15 milja ih je izaslo na proteste protiv islama i muslimana..ovi nasi im valjaju jer cugaju vise od njih..
ehh to su vam cinjenice braco moja,a kad bi krenuo o strumfovima trebalo bi mi troduplo ovoliko jer su kako sam rekao u trokurcu...stoga ne mozete jedni drugima na nos nabijati sto imate u svojoj avliji...

posto me ne interesuje stanje u TM,ja mogu reci svojim HZ..i mi smo se boli po tribini,i mi smo se tukli medjusobno i to nedavno,nasa prva ekipa i vecina sjevera koji ide redovno podrzava Vuka,i u nasoj prvoj ekipi je na slobodi ubica i jedan je od vidjenijih...ako vi mislite da Bilbija i Puzigaca nisu oni zadrti cetnosi onda vi niste normalno...Arsenijevic je u Listici i njihovim navijacima dizao 3 prsta ,mi smo ga kovali u zvijezde..i kako onda sa tim svim mozete otici kod komsija(koji su ako smo mi u kurcu,oni u trokurcu),i nesto im spocitavate..kofa sad fasisti..pa sta su to Dresdenovci..nesto bolje..15 milja ih je izaslo na proteste protiv islama i muslimana..ovi nasi im valjaju jer cugaju vise od njih..
ehh to su vam cinjenice braco moja,a kad bi krenuo o strumfovima trebalo bi mi troduplo ovoliko jer su kako sam rekao u trokurcu...stoga ne mozete jedni drugima na nos nabijati sto imate u svojoj avliji...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Nismo svjesni koliko ovi problemi na tribini i jednih i drugih moze uticati na sigurnost obicnih gradjana kad bude derbi utakmica. Ovo sve vodi nekom krvavom obracunu, jer su se na tribinama poceli skupljati, i kolo vode, kriminalci. Najlakse im se kriti iza imena "Manijaci" i "Hordee zla"
Ocekujem sljedeci derbi na grbavicu jos vecu netrpeljivost i vece probleme od proslog derbija. Zalosno, nije cilj da neko glavu izgubi al kakva se atmosfera pravi po tribinama vrlo je moguce.
Ovasj neandertalac opet pokazuje koliko je zaostao za civilizovanim narodom..
Ocekujem sljedeci derbi na grbavicu jos vecu netrpeljivost i vece probleme od proslog derbija. Zalosno, nije cilj da neko glavu izgubi al kakva se atmosfera pravi po tribinama vrlo je moguce.
Ovasj neandertalac opet pokazuje koliko je zaostao za civilizovanim narodom..
- storm_raider
- Kontakt:
Jesmo, prvo za ove sto dolaze da studiraju ovdje, a za 5 km rade felatio. Obicno iz grada ovisnika o auspuhu.BadrHari je napisao/la:Sto da niste i tu bombe počeli mećat' ?storm_raider je napisao/la:Miran i uhvati se prvog auspuha.
Sport je lijek za tijelo i duh.
mma_hz je napisao/la:Dok se ovdje prepucavaju fukare i red army donekle je i zanimljivo i gledljivo,cim ulete hz i manijaci to postane krvnicki,to da se vidi uzivo u tom trenutku bi se poklalo...jbt vi niste normalni..ko ima vise ubica,ko podrzava vise ubica,ko baca bombe a ko puca i bode..ko ima vise cetnika u ekipi a ko manje...pa jbt jestel vi normalno...
posto me ne interesuje stanje u TM,ja mogu reci svojim HZ..i mi smo se boli po tribini,i mi smo se tukli medjusobno i to nedavno,nasa prva ekipa i vecina sjevera koji ide redovno podrzava Vuka,i u nasoj prvoj ekipi je na slobodi ubica i jedan je od vidjenijih...ako vi mislite da Bilbija i Puzigaca nisu oni zadrti cetnosi onda vi niste normalno...Arsenijevic je u Listici i njihovim navijacima dizao 3 prsta ,mi smo ga kovali u zvijezde..i kako onda sa tim svim mozete otici kod komsija(koji su ako smo mi u kurcu,oni u trokurcu),i nesto im spocitavate..kofa sad fasisti..pa sta su to Dresdenovci..nesto bolje..15 milja ih je izaslo na proteste protiv islama i muslimana..ovi nasi im valjaju jer cugaju vise od njih..![]()
![]()
![]()
ehh to su vam cinjenice braco moja,a kad bi krenuo o strumfovima trebalo bi mi troduplo ovoliko jer su kako sam rekao u trokurcu...stoga ne mozete jedni drugima na nos nabijati sto imate u svojoj avliji...![]()
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Da li neko moze postavit raspored utakmica???Vrapcicani misle da igraju sa Travnikom,Tito te hebo
ono naslo pricat,nidje veze,rasulo zivo
joj strucnog staba i qurca,sa Travnikom

Zlatan Nalić sin tuzlanski
http://****/clanak/10382/skahic ... ednog-kola
pozdravio vas Velija Piric,koje rasulo,sad ocekujem pisanje....seljak,papak,ne zemo on igrat kod nas

Zlatan Nalić sin tuzlanski
storm_raider je napisao/la:Jesmo, prvo za ove sto dolaze da studiraju ovdje, a za 5 km rade felatio. Obicno iz grada ovisnika o auspuhu.BadrHari je napisao/la:Sto da niste i tu bombe počeli mećat' ?storm_raider je napisao/la:Miran i uhvati se prvog auspuha.
Sarajlija igra na kartu zagađenja .. Hmmm
- Suljo20002
- Kontakt:
I kaze Pastrmka Mostar je Velegrad za Tuzlu.HjojCoraco je napisao/la:[youtube][/youtube]
Mostar Osmanlı Türkiye![]()
![]()
Army i Fukare otvorite sebi posebno temu na kojoj mozete kenjat gluposti i poštedite ostatak foruma. Haj ćao.
Ta'e biloootamburica je napisao/la:Army i Fukare otvorite sebi posebno temu na kojoj mozete kenjat gluposti i poštedite ostatak foruma. Haj ćao.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- storm_raider
- Kontakt:
Taman posla, vec na kartu felatia. Evo ti 5 km, cadjavi.BadrHari je napisao/la:![]()
- samoposteno
- Kontakt:
Bosko Buha nismo te prepoznali ......idi bolan skupljaj cigle da gradis onaj golubarnikstorm_raider je napisao/la:Taman posla, vec na kartu felatia. Evo ti 5 km, cadjavi.BadrHari je napisao/la:![]()
- storm_raider
- Kontakt:
Na tom "golubarniku", kako ga nazivas, mnogo je zivota palo u odbrani ove zemlje, ali kako bi to zuta zenicka glava mogla znati. Samo ne kaslji, izlazi gore nego iz golfa 2.samoposteno je napisao/la:Bosko Buha nismo te prepoznali ......idi bolan skupljaj cigle da gradis onaj golubarnikstorm_raider je napisao/la:Taman posla, vec na kartu felatia. Evo ti 5 km, cadjavi.BadrHari je napisao/la:![]()
http://www.bazabezporaza.com/2015/08/07 ... e-slaviti/
HAHAHAAHAH! E svaka cast ko god ovo vodi, yebu ne vade!
Svaki text me posteno nasmije..
HAHAHAAHAH! E svaka cast ko god ovo vodi, yebu ne vade!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.