FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

mirzatele
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mirzatele » 05 sep 2022, 11:02

PODRŠKA FEĐI :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Samo da ne ispadnemo u federalnu, al i to bi nas naš trener ubjedio da nije do njega

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 sep 2022, 11:02

FoSte95 je napisao/la:
05 sep 2022, 10:54
Kao pto sam rekao kad je Vinko otjeran, samo trener stranac dolazi u obzir. Od ovih što se vrte stslno u krug u ligi nema ništa. Prosto ljudi ne znaju i eto ti. Dovedeš dve igrače kakve si htio, Ismir im da plate boli glava za naše uslove i ti opet go qrac.......

Nema drugog objašnjenja no da ljudi prosto ne znaju.....
I to smo probali i vidjeli smo na šta je izašlo.

A da bi doveo neko kvalitetno ime iz vana, treba puno toga da središ da bi ti se isplatilo.
I trebala bi liga da se sredi.
Ne znam koga bi to mi mogli dovesti za trenera iz vana da ga ne najurimo za mjesec dana?
Koševo Zapad

BeYaZ
Kontakt:

Post Postao/la BeYaZ » 05 sep 2022, 11:05

Penal sve promjeni , E.M :kafa:

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 05 sep 2022, 11:06

SviUNapad1jeAFH je napisao/la:
05 sep 2022, 09:20
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
05 sep 2022, 09:19
Je li Feđa sam sebi trebao dovesti igrače u zadnjoj liniji ili ima neko zadužen za to? Neka ćelava ubleha?
Upravo, covjek ne moze od govana da pitu pravi. Jedino sto mu zamjeram je sto tu ne igra Trako, gori od Đokanovića na njegovoj prirodnoj poziciji ne moze biti.
Ne budite djeca. Pa eto Dudic se nije nista pitao za transfere, naravno da jeste. Hadzija predlozi, Dudic odobri ili ne i Hadzija pregovara ili ne.. Jednostavno nekoga okrivljavati bezveze ne ide, i uostalom do neki dan je Hadzija bio Rairola, gle sad belaja celava ubleha..
Kad smo vec kod pojacanja, po meni:
Dzafic- nista pokazao nije, meni nije toliko dobar bio koliko se pricalo al eto imao je statistiku sto jest jest.
Ikic- toplo hladno, i dobar i nije do sada..
Tomasevic- opravdao ocekivanja pojacanja sigurno.
Drobarov- mozda jedini dobar protiv Zrinjskog, protiv kona isto dobar. Igra sve bolje i bit ce pojacanje vidi se. Samo naravno mora imati jos kojeg stopera pored sebe da to sve jos boljr izgleda.
Mulahusejnović- jako podcjenjen ovdje pa i prvi ja sam tako ga vidio. Jedan od borbenijih svaku utakmicu i sigurno zasluzuje da nosi nas dres. Biti ce sve bolji sigurno!
Musa- Dobar, ima mana u odbrani ali da nema nebi ni bio kod nas.
Cirjak- Dobar, pokazao mozda i ponajvise do sada. Utopio se sinoc u sivilo al jbg generalno do sada dobar.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 sep 2022, 11:25

Ma kakva “ćelava ubleha” sta vam je ljudi vise yebo te,znate li loptu spustiti?
Javno su rečeni zahtjevi Feđe za stopera, takvog na tržištu trenutno nema, ne može Emir izmisliti igrača. Emir je bio mišljenja da se i stranac stoper dovede, pa da se svaku utakmicu neko žrtvuje jer imamo preko 5 stranaca. Ali eto Feđa nije za tu ideju bio i tu priča sva završava.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 05 sep 2022, 11:29

PODRŠKA I EMIRU, NAJBOLJI SD NA BALKANU

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 sep 2022, 11:30

E ovo mi stvarno vadi zivac kad neko kaze da Fedi treba dati vremena i onda to poredi sa Jakirovicem kojem je Zrinjski dao vremena pa vidi sad.
Prvo Jakirovic nije izborio Evropu u svojoj debitanskoj polusezoni,ali je dosao kad je klub vec bio u velikom zaostatku i fakticki je to bila nemoguca misija.
Drugo oni su tu polusezonu pruzali odlicne partije i vec se naziralo da lice na pravu ekipu, nije niko na njima popravljao gol razliku.
Tako nemojte vise tog poredenja tako vam svega.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 sep 2022, 11:35

Hajde da zacrtamo neki skroman cilj i da ga ostvarimo. Npr. da u ove naredne 4 tekme primimo manje od 9 golova. Trebalo bi da je moguce...
Bahati, bahati Željkan!
1946

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 05 sep 2022, 11:37

joker90 je napisao/la:
05 sep 2022, 11:35
Hajde da zacrtamo neki skroman cilj i da ga ostvarimo. Npr. da u ove naredne 4 tekme primimo manje od 9 golova. Trebalo bi da je moguce...
U prvih 6 utakmica? Može.
Koševo Zapad

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 05 sep 2022, 11:41

I definitivno, Feda je tanak trener koji o sebi ima visoko misljenje ponesen odredenih flash uspjesima sa Velezom. Trener koji moze voditi manje klubove gdje ce na galamu i motivaciju s vremena na vrijeme bljesnuti.
Kod nas se frajer pogubio skroz.
Upitna je kvaliteta njegovih treninga,posebno kondicioni dio,obzirom na brojne povrede igraca.
Lik je dobio sto nije nijedan trener, dobio je mogucnost da sklapa ekipu po svojoj zelji otjerao koga hoce doveo koga hoce. Pricao puno i sto treba i sto ne treba,nafuravao raju,hvalio sam sebe itd.

Da li ga tjerati??
Ne!
Ne zato sto je dobar i sto ga vrijedi istrpiti vec samo zato sto ne znam koga bi doveli u ovom momentu i sto smo svi vise siti promjena trenera i pocinjanja iz nova.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 sep 2022, 11:45

SejoSexon je napisao/la:
05 sep 2022, 08:38
Fino ako hoćete malo naprijed, kod Bjelice, vidjet primanja i nek posloži ekipu, nakon par godina, nadogradjujte i ići će na bolje.

Fascinantno je da taktičko, tehnicki, dva tri igrača Dinama prave onoliku razliku, i tu se vidi sta je prava fudbalska škola i kako ista treba da izgleda. Čim se Mamic malo umjesao ovi počeli da životom odskacu zamisli da se da u jačem kapacitetu
Vjerovatno bi pristao na 50% onog sto je dobijao u Osijeku.

"Naime, Bjelica će na klupi Osijeka zarađivati milijun i 200 tisuća eura na godinu!"

"Budući da nogometaši i svi nogometni djelatnici imaju status obrtnika sami moraju prijavljivati svoje prihode, oni se službeno vode kao poduzetnici, a od svih njih Bjelica je prvi na ljestvici s 10.7 milijuna kuna prihoda za 2021. godinu."

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 05 sep 2022, 11:49

Ma hajd sve i nekako al' da nam je nakon 9 kola gol razlika u minusu u ovom jadu od lige to stvarno nema smisla.
ISTINA ZA VEDRANA!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 05 sep 2022, 11:54

Lecler je napisao/la:
05 sep 2022, 11:49
Ma hajd sve i nekako al' da nam je nakon 9 kola gol razlika u minusu u ovom jadu od lige to stvarno nema smisla.
razumijem poraze od tuzle i zrinjskog, ali od igmana koji je zadnji na tabeli :urnebes: .

Dudicu treba dati podrsku do kraja sezone. Ima zimski prelazni rok pa neka dovedu fino igrace za klupe
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 sep 2022, 11:55

bordobijeli4 je napisao/la:
05 sep 2022, 10:41
Igre ima itekako!!! Vidi se Fedjin obris, na slabijim utakmicama naravno, za vece utakmice treba vise vremena! Ovaj Zrinjski u kontinuitetu radi 20 mjeseci, isti trener isti igraci ista igra! Ekipa iznad nase lige, bode oci 4 gola ali kako god.. poraz je neminovan bio - odnos snaga je svakako na strani Zrinjskog plus na to dodati kontinuitet rada, ozbiljnost kluba i prijasnje rezultate. Jedini poraz koji nije smio doci je protiv Simin Hana koji je ekipa kao i mi u razvoju - ali ne moze se sve pozitivno zavrsavati!

Glavni problem je sto tjeramo trenere jer ne pobijede Zrinjski, Zelju itd.. zivimo za pobjedu na derbiju a ne za titule - ogranicenost. Vasoski je otjeran jer nije pobijedio Zelju, a covjek je imao itekako realne sanse da ispunu cilj - izbori evropu.

Pred Fedju je stavljeno da mora izboriti evropu za sljedecu sezonu, i nista vise, nikakav trofej i nikakve uslovne pobjede. Svaki pomisao na otkaz je katastrofalan i potez neozbiljnog kluba! Kad izgubi sve sanse da ispuni ciljeve za ovu sezonu - EVROPA - otjeraj! A do tada podrska potpuna.
Svasta ce covijek procitati,zeljo sa 400 km plate sastavi bolju ekipu i ima bolju igru od Dudica,Tuzla svi im otisli i dosli neki novi pa nas oderu ato tu onda ne pravis komparaciju,jel treba sa Igmanom ili Leotarom da se poredimo? Nisko vam je Fedja spustio kriterije al treba da zna da je ovo Sarajevo,da smo sa gorom ekipom 5 puta od ove imali bolje rezultate i praznih dzepova,treba ga pocet pljuvat kao sto ste to i sa predhodnicima radili

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 sep 2022, 11:57

Gdje je Avram? Je li ziv taj covjek? Koliko ovo dana prođe? Sad valja i za Musu isto..
Bahati, bahati Željkan!
1946

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 sep 2022, 11:57

Lecler je napisao/la:
05 sep 2022, 11:49
Sve ce Fele spomenuti i losu igru kod drugih trenera,nezalaganje itd al nikad da nam objasnu ovu gol razliku,to su neke nove metode i taktike

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 05 sep 2022, 11:58

joker90 je napisao/la:
05 sep 2022, 11:57
Gdje je Avram? Je li ziv taj covjek? Koliko ovo dana prođe? Sad valja i za Musu isto..
svi smo se pitali pa sto je izabrao nas ,onakav igrac. Sad smo dobili razlog :)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 05 sep 2022, 12:01

Aylah, say something!! Hocemo li makar u BiH biti najbolji nekad uskoro? Ne moramo na Balkanu eto, Aylaaah!
Bahati, bahati Željkan!
1946

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 05 sep 2022, 12:01

ja najveceg krivca gledam u kondicionom treneru. Pa nama je svake sedmice jedan povrijedjen

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 05 sep 2022, 12:02

zagorski je napisao/la:
05 sep 2022, 11:41
I definitivno, Feda je tanak trener koji o sebi ima visoko misljenje ponesen odredenih flash uspjesima sa Velezom. Trener koji moze voditi manje klubove gdje ce na galamu i motivaciju s vremena na vrijeme bljesnuti.
Kod nas se frajer pogubio skroz.
Upitna je kvaliteta njegovih treninga,posebno kondicioni dio,obzirom na brojne povrede igraca.
Lik je dobio sto nije nijedan trener, dobio je mogucnost da sklapa ekipu po svojoj zelji otjerao koga hoce doveo koga hoce. Pricao puno i sto treba i sto ne treba,nafuravao raju,hvalio sam sebe itd.

Da li ga tjerati??
Ne!
Ne zato sto je dobar i sto ga vrijedi istrpiti vec samo zato sto ne znam koga bi doveli u ovom momentu i sto smo svi vise siti promjena trenera i pocinjanja iz nova.
Dobro sam ku pratio svaki press,hvalio se da cemo vidjet nesto novo,da zna raidti pod pritiskom i da je u Velezu veci pritisak jer ovdje ima sve,takodje spominjao je velike i brojne povrede nasih igraca prije,i kao proali su pripreme i nema povrijedjenih i tu se vidi razlika u treniranju,sad nikako da kritikuje te njihove metode jer svako malo povreda

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, mnon46, OzmoodPinglewood, Pena, Tarapi i 59 gostiju.