Tvoja desnabavarian_bk je napisao/la:Moja desna ili vaša desna ?harry_90 je napisao/la:Jaka slikabavarian_bk je napisao/la:
Najjači čovjek na maturi sinoć i najljepša žena svijeta sa njegove lijeve straneA sad stvarno , valja li matursko odijelo od sinoć ?
![]()
Ko je ova desna ? hehe![]()
odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
Re: odjeca, patike etc etc
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
spaha brate odlicno odijelobavarian_bk je napisao/la:
Najjači čovjek na maturi sinoć i najljepša žena svijeta sa njegove lijeve straneA sad stvarno , valja li matursko odijelo od sinoć ?

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Strašne, dale srce za tribinu

- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
169 KM ?M4kaveli je napisao/la:
Dobre,odlicne !
@Neutral
Zar ti nisi napisao da si simpatizer.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Amoxicillin
- Kontakt:
Jbt život u Deichmannu u Ljubljani patike 9.99 € :O i to solidne nako, ne nešto specijalno poznate al dobre... 
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Dobre ove Nike gore...
pa ima i kod nas za 30 KMAmoxicillin je napisao/la:Jbt život u Deichmannu u Ljubljani patike 9.99 € :O i to solidne nako, ne nešto specijalno poznate al dobre...
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Amoxicillin
- Kontakt:
jes' na ciglanama 
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
ima čak i u Deichmannu
http://www.deichmann.com/BA/hr/corp/dow ... _13_P3.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
vidi na dnu
http://www.deichmann.com/BA/hr/corp/dow ... _13_P3.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
vidi na dnu
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Brate kakva si ti sminkabavarian_bk je napisao/la:
Tacnije 179.AgresivnoDjubre je napisao/la:169 KM ?M4kaveli je napisao/la:[img]![]()
![]()
Dobre,odlicne !
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Samo druge boje, nisam našao broja...o jest mi krivo
@Agresivni
Penzioner sam, da, no ne nosam se starački
Lol
Ovaj gore momak u odjelu super obucen, svaka cast na izboru. 
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Hvala svima koji su pohvalili izbor
Na neki način su mnogi od njih i doprinijeli izboru, jer dok smo ovdje naglabali šta je najbolje , skontao sam da najbolje prolazi ovo , tako da ... 
@bebi , kad je tebi matura ?
@harry_90 , plavuša je mislim sex simbol generacije
Nema je na fb , ne da joj momak , pa onda znate koliko je sati 
@bebi , kad je tebi matura ?
@harry_90 , plavuša je mislim sex simbol generacije
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Lijepe djevojke uvijek nalete na neke diletante da ne kazem debile...bavarian_bk je napisao/la:
@harry_90 , plavuša je mislim sex simbol generacijeNema je na fb , ne da joj momak , pa onda znate koliko je sati
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Eeeh brate da ti pričam o njoj
Znači , curu kad slušaš na časovima, demokratije, jezika i književnosti, sociologije , ona ti je najveća feministkinja u BiH , ali brate, 2 je momka imala u karijeri , i oba su je držala na lancu ko cuku , ne smije pola sata biti da mu se ne javi . Evo ovu noć na maturi je otišla u 12 kući jer je on tako rek'o
A cura leti , ima je svakako , ima i love , stari joj drži lanac trgovina kod nas ovdje ali eto, šta ćeš
Znači , curu kad slušaš na časovima, demokratije, jezika i književnosti, sociologije , ona ti je najveća feministkinja u BiH , ali brate, 2 je momka imala u karijeri , i oba su je držala na lancu ko cuku , ne smije pola sata biti da mu se ne javi . Evo ovu noć na maturi je otišla u 12 kući jer je on tako rek'o
A cura leti , ima je svakako , ima i love , stari joj drži lanac trgovina kod nas ovdje ali eto, šta ćeš
ime, prezime i br. telefonabavarian_bk je napisao/la: A cura leti , ima je svakako , ima i love , stari joj drži lanac trgovina kod nas ovdje ali eto, šta ćeš
FORZA MARŠAL !!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Odbojne su mi takve cure pa da su od zlata.bavarian_bk je napisao/la:Eeeh brate da ti pričam o njoj![]()
Znači , curu kad slušaš na časovima, demokratije, jezika i književnosti, sociologije , ona ti je najveća feministkinja u BiH , ali brate, 2 je momka imala u karijeri , i oba su je držala na lancu ko cuku , ne smije pola sata biti da mu se ne javi . Evo ovu noć na maturi je otišla u 12 kući jer je on tako rek'o![]()