FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jedno 2 do 3-0 bio bilo solidno

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Jel' to fkt provjereno, ili se zj*ajete..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ne trebaju nam vala takve utakmice uopste,doci se ove komsije i bit ce cirkus ne trebaju nam takvi izleti
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Provjereno sve od Žuje 1/1Baja_Zvjerka je napisao/la:Jel' to fkt provjereno, ili se zj*ajete..![]()
- RK Gradacac
- Kontakt:
To je za sada samo mogucnost. Iskreno receno nebi volio da igramo sa njima iz vise razloga...
010 ISN'T JUST A CODE
@nikad_izvini
Psovalo se i bekricu brate,vjeruj da jeste.A psuje se sehi to znam,ali vecinom sa sjevera i jugoistoka!
Psovalo se i bekricu brate,vjeruj da jeste.A psuje se sehi to znam,ali vecinom sa sjevera i jugoistoka!
AMAR OSIM!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Utakmica između Crvene Zvezde i Željezničara bi bio okršaj starih rivala.
Sigurno je da će atmosferu pokvariti navijački neredi, ali fudbal na Balkanu je jedino zanimljiv zbog incidenata. Inače, pravljenje gluposti je u krvi svih naroda sa Balkana.
Sigurno je da će atmosferu pokvariti navijački neredi, ali fudbal na Balkanu je jedino zanimljiv zbog incidenata. Inače, pravljenje gluposti je u krvi svih naroda sa Balkana.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Gdje si ti dosad RKRK Gradacac je napisao/la:To je za sada samo mogucnost. Iskreno receno nebi volio da igramo sa njima iz vise razloga...
jesi to pojj'o BANanu?
Vjerovatno ne vidis dobro :DDDDzoka The maniacs je napisao/la:e **** jesam Allahami otiso na avazov portal i gledo trazio nema
Vredjas stoko aa,doce neke Delije iz Lukavice 100% al ne sve jer se dosta njih posvetilo Slaviji slabo u Lukavici ima Delija bar se br smanjuje....A to kad dodju oni pa oni s Pala pa još nekih gradova mozda nekoliko iz BG pa bi ce vam havarija po Sarajevu :DDDD drama dramaRibery FCB je napisao/la:Čuj Crvena Zvezda, to ce ti opet doci ovi iz Lukavice "navijaci", tacnije seljacine i pjevati Čiča Dražo i tako slične gluposti, tako da će okaljati obraz pravim navijačima Zvezde. Isto to su nekada uradili "hevatine" iz Hercegovine, kad je Dinamo Zagreb gostovao kod nas, bilo je ubij baliju, i tako to. Tužno, ali realno!!!
- Samo Zeljo
- Kontakt:
nista se ne brini ti hvala Bogu Sarajevo ima Manijake i Horde zla da ga stite od tih huligancica i sigurno je da bi morali proci degenek zvezdasi ma kolko to nekima zvucalo malo smijesnoajmo_svi je napisao/la:Vredjas stoko aa,doce neke Delije iz Lukavice 100% al ne sve jer se dosta njih posvetilo Slaviji slabo u Lukavici ima Delija bar se br smanjuje....A to kad dodju oni pa oni s Pala pa još nekih gradova mozda nekoliko iz BG pa bi ce vam havarija po Sarajevu :DDDD drama dramaRibery FCB je napisao/la:Čuj Crvena Zvezda, to ce ti opet doci ovi iz Lukavice "navijaci", tacnije seljacine i pjevati Čiča Dražo i tako slične gluposti, tako da će okaljati obraz pravim navijačima Zvezde. Isto to su nekada uradili "hevatine" iz Hercegovine, kad je Dinamo Zagreb gostovao kod nas, bilo je ubij baliju, i tako to. Tužno, ali realno!!!
Kad stoka s brda navali to ninasta liciti nece.Sjetite se vase tekme s Dinamom,s momcima iz Zagreba je bilo sve ok, ali su ljudi iz Kiseljaka,Viteza,... napravili nerede.Pretpostavljam da ce se desiti nesto slicno ako budete igrali sa Zvezdom.

Samo Zeljo je napisao/la:nista se ne brini ti hvala Bogu Sarajevo ima Manijake i Horde zla da ga stite od tih huligancica i sigurno je da bi morali proci degenek zvezdasi ma kolko to nekima zvucalo malo smijesnoajmo_svi je napisao/la:Vredjas stoko aa,doce neke Delije iz Lukavice 100% al ne sve jer se dosta njih posvetilo Slaviji slabo u Lukavici ima Delija bar se br smanjuje....A to kad dodju oni pa oni s Pala pa još nekih gradova mozda nekoliko iz BG pa bi ce vam havarija po Sarajevu :DDDD drama dramaRibery FCB je napisao/la:Čuj Crvena Zvezda, to ce ti opet doci ovi iz Lukavice "navijaci", tacnije seljacine i pjevati Čiča Dražo i tako slične gluposti, tako da će okaljati obraz pravim navijačima Zvezde. Isto to su nekada uradili "hevatine" iz Hercegovine, kad je Dinamo Zagreb gostovao kod nas, bilo je ubij baliju, i tako to. Tužno, ali realno!!!

Zadnja izmjena: Butmiran, dana/u 07 sep 2009, 20:27, ukupno mijenjano 1 put.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Vidjet ces Kad DElije dodju u vecem broju neqo pitari
Znas,Da su oni i grobari Ludi! 
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
ejs havarija?? Ako nam ovi iz manjeg entiteta naprave havariju, ja cu onda od te tekme sjediti kuci i grickati kospe uz derbi kola...nego, nadam se da ce biti onih pravih delija (beogradskih, građana, ili kakav vec pridjev da upotrijebim), a ovi livadski mangupi iz Lukavice, Pala, ili sta ti ja znam, nekog treceg ili petog selenca mogu samo oblatiti obraz ovog beogradskog velikana, i naravno dobiti batine od "nas" Manijaka, koji ce ucinite sve da odbrane glavni i najveci grad jedine nam domovineajmo_svi je napisao/la:Vredjas stoko aa,doce neke Delije iz Lukavice 100% al ne sve jer se dosta njih posvetilo Slaviji slabo u Lukavici ima Delija bar se br smanjuje....A to kad dodju oni pa oni s Pala pa još nekih gradova mozda nekoliko iz BG pa bi ce vam havarija po Sarajevu :DDDD drama dramaRibery FCB je napisao/la:Čuj Crvena Zvezda, to ce ti opet doci ovi iz Lukavice "navijaci", tacnije seljacine i pjevati Čiča Dražo i tako slične gluposti, tako da će okaljati obraz pravim navijačima Zvezde. Isto to su nekada uradili "hevatine" iz Hercegovine, kad je Dinamo Zagreb gostovao kod nas, bilo je ubij baliju, i tako to. Tužno, ali realno!!!
Pa sad ne znam koga provociras al sto to nije moguce da Delije ne mogu doci u broju kao pitari....Sve Delije iz RS i nek nesto dodje iz BG a doce naravno samo zbog toga sto se igra protiv Zelje....Nisam Delija al medju 10 najboljih navijackih skupina u evropi .....Dzoka The maniacs je napisao/la:Vidjet ces Kad DElije dodju u vecem broju neqo pitari![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- eliminator
- Kontakt:
idi drkaj na njihDzoka The maniacs je napisao/la:Vidjet ces Kad DElije dodju u vecem broju neqo pitari![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sto se vi prepirete oko navijanja kad nije ni sigurno da ce se tekma igrati? 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dzoka The maniacs je napisao/la:Vidjet ces Kad DElije dodju u vecem broju neqo pitari![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nemoj zakuhavat bezveze.
AMAR OSIM!
Radujete se prijateljskoj sa ZVEZDOM e bruko i sramoto ovog grada...nikad mi necete biti jasni al bas nikad.
Ne raduju se oni Zvezdi vec Delijama, napokon da vide jednu pravu navijacku grupu na Grbavici :DDDDdaljinski je napisao/la:Radujete se prijateljskoj sa ZVEZDOM e bruko i sramoto ovog grada...nikad mi necete biti jasni al bas nikad.