Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
A jutra ****
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Bas, ne moze ljepsi bitiHenry je napisao/la:Kako divan dan za karanje strumfova.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Zenichanin
- Kontakt:
Kod tebe ni jedno jutro ne valjaEmir ZENICA je napisao/la:A jutra ****

WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Pa ne zna sebi odredit prioritete.Meni jutro u 17 i svako mi dobroZenichanin je napisao/la:Kod tebe ni jedno jutro ne valjaEmir ZENICA je napisao/la:A jutra ****

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Jao,kakvu smo sad utakmicu odigrali,pa unistili smo protivnike na proste faktore 

- Papastathopoulos
- Kontakt:
ljudi, hitno je ! zna li mozda neko ko pjeva ovu pjesmu ? (ova auta sam bezze stavio, da bi bio video, a ne samo pjesma, da bi mogao stavit na YT)
hvala...
[youtube][/youtube]
hvala...
[youtube][/youtube]
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Skee-Lo - Top of The StairsPapastathopoulos je napisao/la:ljudi, hitno je ! zna li mozda neko ko pjeva ovu pjesmu ? (ova auta sam bezze stavio, da bi bio video, a ne samo pjesma, da bi mogao stavit na YT)
hvala...
[youtube][/youtube]

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Papastathopoulos
- Kontakt:
volim te 
edit: nisam znao da je ova pjesma malo starija, iz 1995 g
al je meni extra, bar meni koji slusam hip-hop...

edit: nisam znao da je ova pjesma malo starija, iz 1995 g

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
kažu ljudi na tv Novoj sutra negdje snijeg ,kiša , led .... 10 stupnjeva jaooo vrremena!!!! 

NIsam znao da su ove trke kerova ovako zanimljive, oigram one poretke najnizeu kvotu stalno dobijam 

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Harry na kakvim su drogama ovi igrači Slobode pa onako natrpaše GOŠK u sred Gabele ? 

DRUG NEBI TI PUNCA
Zar si nesto drugo i ocekivao u ovom mecubagrcavi je napisao/la:Harry na kakvim su drogama ovi igrači Slobode pa onako natrpaše GOŠK u sred Gabele ?

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
ma ocam' konto sam da će biti neriješeno il' neka tanka pobjeda Slobode, al' buraz ono je baš deranje
da hoće ispasti ovaj GOŠK i Kozara, mjera bi to bilo

da hoće ispasti ovaj GOŠK i Kozara, mjera bi to bilo

DRUG NEBI TI PUNCA
Saraj'vo, ole, ole, ole 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ima ba u ovim momcim potencijala samo ih zajedno drzati i bice to pun pogodak,ali tesko ce se to odrzati kada odose momci za vecim parama i boljim uslovima treniranja.. nas je Ibrakovic spasio da je ostao Vojvodic pitaj Boga kako bi sad to sve izgledalo,lik nas napusti kada nam je najteze bilo,razocarao mee.. steta samo sto je kraj prvenstva,da se ovako igralo na startu bilo bi skroz drugacije 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- legenda reala
- Kontakt:
I dalje imaš moje saučešće, ja znam nešto više, zato sam ti predao saučešće 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- spielführer_21
- Kontakt:
'ta ti znaš, svega ti? jesi se to opet s Acom došaptavao? ne vjeruj mu, on samo šuplje baca da forum bude čitanijilegenda reala je napisao/la:I dalje imaš moje saučešće, ja znam nešto više, zato sam ti predao saučešće

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.