Arena od narednog SP radi sve, a BHT prema trenutnom programu radi samo snimke tekmi koje su bile dan prije

Arena od narednog SP radi sve, a BHT prema trenutnom programu radi samo snimke tekmi koje su bile dan prije
Sa klixa. Još ja vidim danas da nisu otključali Arene u HD-u, odmah mi sumnjivo.Od Nove Godine, Telemach neće imati Arena kanale.
Pouzdana informacija iz Elte.
Pazite sta potpisujete.
mene zovu svaki mjesec otkako je istek'o ugovor u avgustu i nude mi smece ka "povlastice", cao
Mene zvali, 4m za marku i hbo 24m. To sam dogovorio. Ova prica da Telemach nece imati arene je za malu djecu. Zakonski ne postoji sansa za takvo nesto.
Moze se svasta pokusat, zakonski je skoro nemoguce. Ako se cak desi, lako je prekinut ugovor u kojem jasno pise arene i pink 24m.
Ma oni idu do 250KM. Malo si losije prosao od mene. 4x1KM i 24m HBO. Al ako ne bude arene. Katastrofa se sprema.akisarajevo92 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 19:09bome kad se udje na MojTelemach ne vidi se vise paket Arena sport kao dokupljena opcija
mene zvali neki dan za "povlastice", potpisao jucer novi ugovor na 24 mjeseca, od toga 18 mjeseci ce biti 20% manji iznos racuna, uz to zamijenili stari modem
Vrlo stabilna aplikacija, ima opciju casta a bit će ubrzo i SmartTV app. Ovdje je spisak kanala, najskuplji paket (Gold) je 11€/mj. Silver je trenutno dostupan i to besplatno do 1.3.
Zar nije tri mjeseca od dana registracije?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.