La Liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

L_blancos
Kontakt:

Re: Primera Division (Liga BBVA)

Post Postao/la L_blancos » 19 mar 2013, 15:25

andro234 je napisao/la:Elcheu bi bio ovo 1. nastup u primeri nakon sezone 1988-89 kad su bili posljednji
Alcorcon relativno mlad klub (osnovan 19701.) nikad nije bio u primeri i nadam se da ce sad uc
Kad je osnovan Alcorcon ? :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 mar 2013, 15:51

L_blancos je napisao/la:
andro234 je napisao/la:Elcheu bi bio ovo 1. nastup u primeri nakon sezone 1988-89 kad su bili posljednji
Alcorcon relativno mlad klub (osnovan 19701.) nikad nije bio u primeri i nadam se da ce sad uc
Jos nije ni osnovan :lol: :lol:
Ja se iskreno radujem ulasku Elchea u Primeru.Imaju dobar ljudi tim,a i povecavaju kvotu klubova iz Valencije u ligi :mrgreen:
Dosta ce igraca iz Valencije sigurno kod njih na posudbu.Vec ima Gil,a hoce i Portua.Vjerovatno bi mozda mogao jos tko :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 19 mar 2013, 20:48

L_blancos je napisao/la:
:lol:
zajeb

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 mar 2013, 17:57

Primeri najmanje treba jos jedan klub tipa Getafe . Alcorcon je smece od kluba . Nadam se ulasku Elchea,Vilareala i Las Palmasa ili Cordobe .Klubovi koji imaju historiju i odlicnu infrastrukturu.
Adi_Zepce je napisao/la:[quote=
Jos nije ni osnovan :lol: :lol:
Ja se iskreno radujem ulasku Elchea u Primeru.Imaju dobar ljudi tim,a i povecavaju kvotu klubova iz Valencije u ligi :mrgreen:
Dosta ce igraca iz Valencije sigurno kod njih na posudbu.Vec ima Gil,a hoce i Portua.Vjerovatno bi mozda mogao jos tko :mrgreen:
Elcheu ce biti potrebno podmladjivanje ekipe ukoliko se plasiraju u Primeru . Puno je iskusnih igraca koji prelaze 35- tu . Stoga je logicno da posude neke mladice iz Valencie i okolnih klubova .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 30 mar 2013, 17:53

Purger Morales dao gol i 2 asistencije za Malagu danas 8-)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 30 mar 2013, 18:09

rio_Ferdy88 je napisao/la:Purger Morales dao gol i 2 asistencije za Malagu danas 8-)
Tacnije receno golcinu. :D

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 30 mar 2013, 21:55

Iduce sedmice Sociedad-Malaga 8-)
Sretno zmajevi!!

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 30 mar 2013, 22:07

Savrsena trava na Ciutatu.
Jesu li ovo novu uradili tokom pauze ili je do mene ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 mar 2013, 22:38

Zaragoza i Celta uzeli po jedan bod Realu i Barci . To ce im dati potrebno samopouzdanje pred sam finish Primere,bice cu tu dosta i direktnih oksraja za opstanak,tako da su ta dva tima s ovim bodom napravili dobar posao . Pogotovo Zaragoza . Nadam se da ce sutra Depor slaviti na ostrvu ,mislim da je to utakmica sezone za njih, za Mallorcu je to prilika da uhvate prikljucak za zonom spasa i ujedno vjerovatno izbace protivnika iz borbe za opstanak.
Bice tesko no tu je Valeron 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 31 mar 2013, 18:53

Depor se vadi iz mrtvih. 2:3, kakva utakmica i pobjeda tima iz La Corune. Dobrim igrama mogu do opstanka, ja im svakako držim palčeve. :D

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 31 mar 2013, 20:25

Depor uskrsnuo :D prije dva kola bili su prakticno mrtvi i svi su ih vidjeli u Segundi . A evo sada su u situaciji da ako pobijede sljedece kolo Zaragozu budu samo na bod od spasa . Odlicna i vrlo neizvjesna utakmica puna tempa i zustrine odigrana je između Mallorce i Depora . Depor na kraju slavio sasvim zasluzenu pobijedu .

Fino su odigrali u odbrani,nisu pravili neke greske kao obicno,a prema naprijed odlicno su pravili te polukontre preko kojih su napravili dosta kvalitetnih akcija . Svaka cast Atleticovom Silviu koji opet bio strijelac jedne golcine. Proslo kolo zabio vjerovatno golcinu sezone do sada,evo sada opet odlicna individualna akcija i majstorska zavrsnica. Napisao sam da ce im biti veliko pojacanje,isto tako i Pizzi je bio odlican . Uglavnom,Forza Depor . Impossible is nothing 8-)

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 31 mar 2013, 20:33

slika

A.Madrid -Valencia il pobjeda Atl.Madrid il neriješeno, nema trece opcije xD Ne mogu ja na klađi dobiti xD
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 31 mar 2013, 21:07

Atletico - Valencia 8-)
E ovo se zove derbi i prava otvorena tekma. Padoše dva gola u prvih pet minuta.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 mar 2013, 21:12

Sociedad i Valenica će voditi bitku do kraja za 4 mjesto.Momci iz San Sebastiana su u velikom naletu podsjećaju me na onu ekipu koja je žarila i palila dok su tu bili Kovačević i Kahveci.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 31 mar 2013, 22:51

Derbi nije opravdao ocekivanja.
Pravo tvrda utakmica ali i veoma losa za moj ukus.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

sagitarius
Kontakt:

Post Postao/la sagitarius » 31 mar 2013, 22:54

Valencia bolja u prvom poluvremenu i u zadnjih 15 min , sve u svemu zadovoljna bodom,al mogli su i pobjedit da dobijem na klađi al haj :D
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 31 mar 2013, 22:56

Barca,Real,Atletico,Sociedad

Prve 4 ekipe svi nerijeseno.Sumnjivo :mrgreen:
Visca el Barça ! Mes que un club !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 apr 2013, 18:33

Tim i Igrač kola slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 01 apr 2013, 18:47

Pedro 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 apr 2013, 21:55

1 Elche 68
2 Alcorcón 56

3 Almería 55
4 Villarreal 54
5 Girona 54
6 Las Palmas 51

7 Ponferradina 49
8 Córdoba 47
9 Barcelona B 46
10 Sporting 46
11 Lugo 46
12 Numancia 45
13 Recreativo 44
14 Sabadell 43
15 RM Castilla 38
16 Guadalajara 38
17 Murcia 35
18 Mirandés 34
19 Hércules 33
20 Racing 32
21 Huesca 32
22 Xerez 23

Las Palmas potpuno neocekivano porazen na svom stadionu od Guadalahare sa 0-1. I to uz rekordnu posjetu od preko 24 000 navijaca .Pobjedom bi se u potpunosti ukljucili u borbu za drugu poziciju . Villarreal se u pravo vrijeme zahuktava, pregazili su sa 1-5 u gostima Mirandes , jos im raspored ide na ruku jer naredna cetiri kola igraju protiv ekipa iz donjeg djela tabele . Stoga treba ocekivati da zasjednu na drugu poziciju u narednom periodu . Zao mi Herculesa jer su kiksali kuci protiv Ponferradine.
Da su pobjedili, izasli bi iz opasne zone poslije mnogo ,mnogo vremena . Ali ubjedjen sam da ce se na kraju spasiti .

slika
Treba pohvaliti Licitanose, Elche, koji je cijelu sezonu na prvoj poziciji , od prvog do zadnjeg kola. Jedina su ekipa koja je to uradila u historiji tog ranga . Do ove sezone, Atletico i Murcia dijelii su rekord kao timovi sa najvise uzastopnih dana kao lider u Segundi . Oba tima su svojevremeno 37 kola bili na vodecoj poziciji,sto znaci da treba ocekivati da Elche srusi taj rekord posto imaju 12 bodova vise od drugog Alcorcona na 10 kola prije kraja lige . Malo su pali u formi ,u zadnja cetiri kola dva poraza te po pobijeda i remi .Vazna je ta pobijeda u komsijskom derbyu protiv Murcie .Tako da sam ocekivao da ce pregaziti sada za vikend Racinga koji se grcevito bori za opstanak,no jedva su izvukli remi zahvaljujuci odlicnom golmanu ,Manu Herreri,koji je nekim nevjerovatnim odbranama donio taj bod. Ali mislim da su sigurni putnici za Primeru. 8-)

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.