PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
imal ko voljan za koju partiju
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Ja mu pustio jednu tekmu i odmah misli da će tako biti i u playoffuDaRtAnJaN je napisao/la:ovim putem bi htio da se zavalim savezu (tacnije goalgetteru) jer mi je izvukao zenitstvara se jedna historija
![]()
Emir Moskva kada ćemo igrat?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
burazeru 5 in a rowLBJ MVP je napisao/la:Ja mu pustio jednu tekmu i odmah misli da će tako biti i u playoffuDaRtAnJaN je napisao/la:ovim putem bi htio da se zavalim savezu (tacnije goalgetteru) jer mi je izvukao zenitstvara se jedna historija
![]()
![]()
![]()
we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
Evo i ja sam zaredao par pobjedaDaRtAnJaN je napisao/la:burazeru 5 in a rowLBJ MVP je napisao/la:Ja mu pustio jednu tekmu i odmah misli da će tako biti i u playoffuDaRtAnJaN je napisao/la:ovim putem bi htio da se zavalim savezu (tacnije goalgetteru) jer mi je izvukao zenitstvara se jedna historija
![]()
![]()
![]()
Očekujem te da mi budeš protivnik u finalu lige
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ihhhh valjaLBJ MVP je napisao/la:burazeru 5 in a rowLBJ MVP je napisao/la:Ja mu pustio jednu tekmu i odmah misli da će tako biti i u playoffuDaRtAnJaN je napisao/la:ovim putem bi htio da se zavalim savezu (tacnije goalgetteru) jer mi je izvukao zenitstvara se jedna historija
![]()
![]()
![]()
Evo i ja sam zaredao par pobjedaAli mi je najbitnije to što na penale uvijek pobjeđujem
Očekujem te da mi budeš protivnik u finalu lige![]()
we love United, we do!
Ma i kup i liga.Dupla kruna meni tidupli viceprvak 
Stipe je napisao/la:imal ko voljan za koju partiju
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Hajmo stipe ja i ti ligu.Stipe je napisao/la:Stipe je napisao/la:imal ko voljan za koju partiju
Da vec rijesim dok sam tu
dogovorit cemo, ko borac i zeljoLBJ MVP je napisao/la:Ma i kup i liga.Dupla kruna meni tidupli viceprvak
we love United, we do!
More i ta varijantaGoalgetter je napisao/la:Hajmo stipe ja i ti ligu.Stipe je napisao/la:Stipe je napisao/la:imal ko voljan za koju partiju
Da vec rijesim dok sam tu
- Goalgetter
- Kontakt:
Europa 2
Soba: Liga
Pass: sport
Soba: Liga
Pass: sport
Bolje je liga za kupDaRtAnJaN je napisao/la:dogovorit cemo, ko borac i zeljoLBJ MVP je napisao/la:Ma i kup i liga.Dupla kruna meni tidupli viceprvaklapo lapo
dam ti kup za golfa cadvaša
e nije ti ovo zelim, zelimLBJ MVP je napisao/la:Bolje je liga za kupDaRtAnJaN je napisao/la:dogovorit cemo, ko borac i zeljoLBJ MVP je napisao/la:Ma i kup i liga.Dupla kruna meni tidupli viceprvaklapo lapo
dam ti kup za golfa cadvaša
we love United, we do!
samir_tm87 javi mi kad mozes da odigramo 4. kolo
Ne daj se Ines, ni mama ti se nije dala! - Rade Serbedzija
hajde nezire pravi sobu da igramo 4 kolo ti si domacin 
- samir_tm87
- Kontakt:
dziza_23 je napisao/la:samir_tm87 javi mi kad mozes da odigramo 4. kolo
mogu odma, add sam te na msn
-
jasko_juve
- Kontakt:
ajd praviRiNo je napisao/la:Ima li ko za (ne)prijateljsku ?
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Eu2, pass: 123jasko_juve je napisao/la:ajd praviRiNo je napisao/la:Ima li ko za (ne)prijateljsku ?
100% sportski i krajnje opušten potpis
jesu ti tu za peto kolo?dziza_23 je napisao/la:samir_tm87 javi mi kad mozes da odigramo 4. kolo
we love United, we do!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.