FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
jos sat vremena se mogu vrsiti uplate za zenicu...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Biće gusto 
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Šta se pojedinci cude meni nije jasno nikako
finale je Kupa i normalno de ce biti bruku manijaka uz Želju.
U Široki je svojevremeno išlo preko 2500 manijaka (neka potvrde škripari) koji je daleko udaljeniji od Zenice.
U Široki je svojevremeno išlo preko 2500 manijaka (neka potvrde škripari) koji je daleko udaljeniji od Zenice.
odlicno je to...za afmosferu, koliko je tacno sad uzeo zeljo ulaznica?
uz nekih 10 000 zenicana i vise bice odlicno gledat utakmicu
uz nekih 10 000 zenicana i vise bice odlicno gledat utakmicu
- pintol_TM87
- Kontakt:
Kad smo kod toga jel zna neko mozda kolko ce biti karti u zenici za kupit?jer ce nas biti preko 500 koji nece imat kartu tj morat ce je kupiti u zenici?Elegant je napisao/la:Zna li se mozda koliko je uplata izvrseno ?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
sutra bi trebali biti korektni prema kapiji...
prosli put ste vrsili nuzdu na spomenik
prosli put ste vrsili nuzdu na spomenik
popunjeno do sad 100% 11 autobusaElegant je napisao/la:Zna li se mozda koliko je uplata izvrseno ?
- blueman-TM87
- Kontakt:
Kapije Bilinog polja bit će otvorene od 18 sati, a navijači plavih zenički stadion napustit će nakon završetka finalne utakmicepintol_TM87 je napisao/la:Kad smo kod toga jel zna neko mozda kolko ce biti karti u zenici za kupit?jer ce nas biti preko 500 koji nece imat kartu tj morat ce je kupiti u zenici?Elegant je napisao/la:Zna li se mozda koliko je uplata izvrseno ?
Iako je zenička Uprava prvobitno odlučila da navijači Željezničara koji dođu u privatnom aranžmanu mogu kupiti na punktovima ispred sjeverne tribine, preko noći je došlo do promjene i punktovi neće biti postavljeni. Ipak, to ne znači da gostujući navijači koji stignu u Zenicu neće moći kupiti karte.
Naime, dogovoreno je da se navijači skupe u grupe i da će domaćini utakmice na ulaz donijeti po 20 i više karata. Inače, kapije Bilinog polja bit će otvorene od 18 sati, a navijači plavih zenički stadion napustit će nakon završetka finalne utakmice.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
grof je napisao/la:Šta se pojedinci cude meni nije jasno nikakofinale je Kupa i normalno de ce biti bruku manijaka uz Želju.

Vozdra masvi ljoze pionsam!
Blues 11 je napisao/la:grof je napisao/la:Šta se pojedinci cude meni nije jasno nikakofinale je Kupa i normalno de ce biti bruku manijaka uz Želju.
Einigkeit und Recht und Freiheit
Bilo vas je oko tisucu ipo-do dvije tisuce.Bio sam na ovoj utakmici i sta je najzanimljivije,5-6 metara jedni od drugih navijači a nitko se ne tuce i slicno.Navijači prolaze kraj stadiona i nitko se ne bije a da ste vi htjeli bilo bi gore nego ovo sa Hrenovčicama.Ono za lomljenje stolica je bezveze i nije na cast.Uprava vam je platila ovo putovanje jer vam nismo htjeli prodati utakmicu,i vi htjeli nesto na silu.Ovako vam naplatili ulaznice,stolice,pobjedili vas i dobili premiju od Leotara,koja je bila velika....
Znam da su kamenice letjele tamo sa starog juga gdje ste vi bili ovamo prema nama na istoku.Puna Pecara,onda je bio pravi nogomet i jedan jedini Bajano!!!
Ne znam da je ikad vise gostujucih navijača doslo na Pecaru,stvarno svaka cast,al mi nije jasno zasto su vas ovoliko pustili na stadion???!!!
Znam da su kamenice letjele tamo sa starog juga gdje ste vi bili ovamo prema nama na istoku.Puna Pecara,onda je bio pravi nogomet i jedan jedini Bajano!!!
Ne znam da je ikad vise gostujucih navijača doslo na Pecaru,stvarno svaka cast,al mi nije jasno zasto su vas ovoliko pustili na stadion???!!!
- nookey
- Kontakt:
HAHA, nisu svjesni kakva se invazija sprema sutra ako Bog da, biće plava ludnica, iz prve ruke info, biće preko 2500 manijaka 
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
-
samosarajvo
- Kontakt:
8 glava sad za saddomorocki je napisao/la:plus 19 kombija,sto su prijavili svoj dolazak!!!twisttm87 je napisao/la:popunjeno do sad 100% 11 autobusaElegant je napisao/la:Zna li se mozda koliko je uplata izvrseno ?
Ako vas bude 2000 u Zenici, ja ću sebe kastrirat !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Samosarajevo, smiješan si kume sa tim 8 glava
Dvije milje i to minimalno
ovaj ce se kastrirati (ako ima šta uopšte) sutra kad vidi.
Dvije milje i to minimalno
- nookey
- Kontakt:
grof je napisao/la:Samosarajevo, smiješan si kume sa tim 8 glava![]()
Dvije milje i to minimalnoovaj ce se kastrirati (ako ima šta uopšte) sutra kad vidi.
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
-
samosarajvo
- Kontakt:
tesko...prosjek gostovanja ligaskih u zenici je izmedju 700 i 1000 ... ne racunajuci ono vase zadnje od 250 ljudi
...znaci to je prosjek...sutra jest finale kupa,jest vam najbitnija tekma sezone jer ako ne osvojite kup i nekim slucajem zavrsite treci na tabeli to ce biti totalno neuspjesna sezona za vas...ali opet zaboravljate da je srijeda,da vam na tribini nije idealno,skupe karte itd..oko 1200-1500 je sutra strasan broj manijaka..sve preko tesko
sretno i da celik osvoji kup(ne sto ne volim vas ili volim celik vec iz nekih drugih razloga)
grof...govorio sam 800 glava vezanih za 11 buseva i 19 kombija (11x60 + 19*8 = 812) tu dodajte jos i auta i jos uplate veceras i dobijes broj koji sam rekao .
sretno i da celik osvoji kup(ne sto ne volim vas ili volim celik vec iz nekih drugih razloga)
grof...govorio sam 800 glava vezanih za 11 buseva i 19 kombija (11x60 + 19*8 = 812) tu dodajte jos i auta i jos uplate veceras i dobijes broj koji sam rekao .
vjerujte da ce sutra ali bas svi biti iznenadjeni brojem nasim
ali ostaje da se vidi i sutra ako Bog da!
KUP KUP KUP JE NAŠ
KUP KUP KUP JE NAŠ
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, jurisicduska, Lynx, MrkiMedo, Proximic, traktori46 i 81 gost.