rennes 1
chelsea-southampton 2-3 gola
genk-waregem oba gol
anderlecht-gent 1 i 3+
sretno drugovi, do citanja i nba parova veceras
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pošto pratiš košarku više nego obično, reci mi jesu li se kod Galate oporavili oni silni povrijeđeni igrači, čini mi se da ih je u jednom trenutku bilo 4-5?amarosim je napisao/la:Zvezda-Galata 1 1,65 s.t. wwin
Galata u BG dolazi bez Hawkinsa(prvi strijelac) i Akyola(startni bek-suter)...dovoljno da se odigra 1 na ionako sjajnu Zvezdu,Pionir ce biti krcat..........
u lutriji ti ne traze min 3 na igracesoxx je napisao/la:daj mi lenbias jedan nba par sta bi ti igrao...
meni fali jedan nezz sta da odigram
Hawkins i Akyol su se otrovali hranom.Pitanje je da li ce igrati.Dona je napisao/la:Ko vas to lozi da u Galati ne igraju ti ?? Svi igraju !
Svaka cast ,ispraceno sinoc!vedofeelgood je napisao/la:NBA rate : 4/6B.Lopez(Brooklyn) -17.5+ OVER @1.85
Lopez je fantastican bio protiv Toronta u prvoj utakmici, nisu mu mogli ništa, njegova pozicija najslabije branjena u Torontu, lično sam gledao šta im radi lik, nije humano, ako padnete na ovom (a necete) ja cu vam isplatiti ulozeni novac !
R.Anderson (New Orleans) -14.5+ UNDER @1.85
U lošoj je formi totalno ovaj lik, ne vidim nacina da on da veceras 15 poena pa protiv Houstona je nedavno ostao na 0, a igrao je 27 minuta, i imao sut 0/7, ovaj ako ode over, ja se naguzim et
Poslusao te i odustao od InteraAgresivnoDjubre je napisao/la:Nadam se da si me poslusao.AgresivnoDjubre je napisao/la:Bjezi od talijana sto dalje.To je kup a kod njih se u ligi ne zna kako ce biti kamoli u kupu.Bologna je neugodan protivnik,cisto da se zna.Ti kako hoces.GazdaDjoka je napisao/la:Vasi danasnji predlozi za kvotu oko 3 ,ukupno? ....Koliko je Inter siguran?
Šta ima u TurskojDona je napisao/la:Ipak ste u pravu.Otrovana su dvojica,jedan operisao nos,sorry.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.