legenda reala je napisao/la:Pa finoharebianconero je napisao/la:
Pa kako me nađe Bgt ?![]()
Imam njuh agenta![]()
Ako mi ne vjerujete, pitajte hodžu![]()
ovo mogu da potvrdim

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
legenda reala je napisao/la:Pa finoharebianconero je napisao/la:
Imam njuh agenta![]()
Mene je našao zato i kažembazeni je napisao/la:Šta je zub boli,a?Jest te uhvatilo prvo virus,pa zub...Sarajlijc@ je napisao/la:Haj ko je iskusan sa zubarima da mi kaze koji je najbolji u Sarajevu
LBJ
![]()
![]()
Ko zna možda upravo nas istražuje
De reci koja tema, ničega se ne sjećam.legenda reala je napisao/la:Pa finoharebianconero je napisao/la:
Imam njuh agenta![]()
Pisao si na nekoj temi i vidio imamo zajedničke prijatelje, ideš u građevinsku zoveš se Haris znao sam da si ti![]()
Još samo da nađem, bagrcavog![]()
A kad sam našao tebe, tu sam još pronašao par forumaša.
Biće da je u Jajcuharry_90 je napisao/la:boli me lijevo jaje,u cemu je problem ?
Reci im hodža, tako trebahodža je napisao/la:
ovo mogu da potvrdim
ss.ba na FB, kad si Ćemu zajebavo neštoharebianconero je napisao/la: De reci koja tema, ničega se ne sjećam.
legenda reala je napisao/la:Reci im hodža, tako trebahodža je napisao/la:
ovo mogu da potvrdim![]()
Al kako sam ih poredo, jesma majstor![]()
ss.ba na FB, kad si Ćemu zajebavo neštoharebianconero je napisao/la: De reci koja tema, ničega se ne sjećam.![]()
Sjećaš se sad
vidis nisam to znaoLBJ MVP je napisao/la:Biće da je u Jajcuharry_90 je napisao/la:boli me lijevo jaje,u cemu je problem ?
Haj na MSN, da mi pokažeš koju dobru Tuzlankuharry_90 je napisao/la:
sto me ovaj mason izbjegava u zadnje vrijeme
hodza, posto mislim da si stariji od mene, necu ti nista vulgarno govoritovaj Ćema uvijek predmet zajebancije![]()
Nije punoPapastathopoulos je napisao/la:hodza, posto mislim da si stariji od mene, necu ti nista vulgarno govoritovaj Ćema uvijek predmet zajebancije![]()
ma kakvi buraz...sto bi bio ljut...LBJ MVP je napisao/la:Još da ne znam Ćemu pomislio bih da je ljut
pa nisam ga vrijedjao, koliko ja znam on nije hodza....ko kaze da me je ostavila ?legenda reala je napisao/la:Papastophulosu klocu ne vrijeđaj, nismo ti mi krivi što te cura ostavila![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.