donnie u elementuDonnie Darko je napisao/la:sikiromutaka je napisao/la:s cime se brijete oko one stvari?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
donnie u elementuDonnie Darko je napisao/la:sikiromutaka je napisao/la:s cime se brijete oko one stvari?
Evolution87 je napisao/la:ja ih cupam pincetom.utaka je napisao/la:s cime se brijete oko one stvari?
ništa bez kosilice.Lillard je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:ja ih cupam pincetom.utaka je napisao/la:s cime se brijete oko one stvari?![]()
de jbt..
samo ovo iskoristi i nećeš imati problema višeutaka je napisao/la:pitao sam ozbiljno jer sam ja jednom brijao ziletom, a sad namjeravam politi cidokorom
ove su 169 .. Ako hoces da ti posudim karticu 10% popusta u SportVision-u, izadje te 152Neutral je napisao/la:Jbmilan
Pošto su ? Capri mid koštaju 185KM
Polit ne možeš, ali možeš nešto drugoutaka je napisao/la:polit cu, al tvog....
cuj teta sa 22 godAmoxicillin je napisao/la:ajoj teta likusa, a šta fali tamno plavim, sivim i takolikusa je napisao/la:meni dodje zlo kad vidim muskarce u raznim bojama pantolaroze,crvene,plave hajd al ostalo
@Neutral samo iskuliraj, mene proziva ponekad Heller (konta ja ću se navuć' pa da me blamira) i ponekad neko bocne al haj', ne bi bosanac bio bosanac kad ne bi to radio
kolenalegenda reala je napisao/la:teta a šta ti je to na avatru![]()
jbmilan je napisao/la:Ma ovo je reklama, a ono dole su nozni palcevi![]()
I **** me svak ak sam te sad skonto oko tog valjanja dole![]()
![]()