Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

mirzatele
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la mirzatele » 17 maj 2014, 17:47

ovaj momak sa mog avatara je nevidjena zvijer

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 17 maj 2014, 17:49

suhi je napisao/la:
GameFKS je napisao/la: Meni na nivou vrtica ?! Gledas li ti svoje komentare jel ti ista valja samo pljujes nesto... Ne valja Carlo , jel ti murinjo valja sa svojom taktikom ? Hrdjavom kur cu i dlake smetaju
Logicno da mi smeta,ovo je real ne FK sarajevo,ako te zanima nizerazredni nogomet imas druge teme.
i ona meni komm na nivou vrtica ? Kakve veze ima moj nick sa bilo kakvim stvarima , izvini ti si plave krvi pretpotavljam pa si navikao na najbolje . Fino sam te pito jel hoces murinja opet ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 17 maj 2014, 17:53

GameFKS je napisao/la: i ona meni komm na nivou vrtica ? Kakve veze ima moj nick sa bilo kakvim stvarima , izvini ti si plave krvi pretpotavljam pa si navikao na najbolje . Fino sam te pito jel hoces murinja opet ?

Trenutno hocu kloppa jer znam da se mou nece vratiti.

Na nivou vrtica zato sto poredis prvu sezonu Moua i prvu carla ,isto ko da poredis golfa 1 i golfa 5 . Carlo ima mnogo jaci tim po svim segmentima i bolje uslove,i odigra najgoru sezonu u ligi u zadnjih 5 godina .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 17 maj 2014, 17:56

suhi je napisao/la:
GameFKS je napisao/la: i ona meni komm na nivou vrtica ? Kakve veze ima moj nick sa bilo kakvim stvarima , izvini ti si plave krvi pretpotavljam pa si navikao na najbolje . Fino sam te pito jel hoces murinja opet ?

Trenutno hocu kloppa jer znam da se mou nece vratiti.

Na nivou vrtica zato sto poredis prvu sezonu Moua i prvu carla ,isto ko da poredis golfa 1 i golfa 5 . Carlo ima mnogo jaci tim po svim segmentima i bolje uslove,i odigra najgoru sezonu u ligi u zadnjih 5 godina .
aha , dobro ;) željno iščekujem tvoju sljedeću analizu da mi objasniš .

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 17 maj 2014, 17:57

Nema potrebe,to sam vec objasnio podavno ,na kraju krajeva to je ocito,ne treba se ni objasnjavati.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 17 maj 2014, 17:58

suhi je napisao/la:Nema potrebe,to sam vec objasnio podavno ,na kraju krajeva to je ocito,ne treba se ni objasnjavati.
. Aha pa dobro

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 17 maj 2014, 17:58

covjek kad gleda i slusa ljude po gradu ne moze da vjeruje da ovoliko budala ima..ajde gamefks fataj se noge lagano

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 maj 2014, 18:00

bas me zanima sta ce biti vezano za ove danasnje povrede, bez koliko standardnih cemo igrati finale :evil:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 maj 2014, 18:09

LenBias je napisao/la:pa koji je nafakas ovaj morata :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
zamalo da promaši kod ovog drugog gola :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 maj 2014, 18:11

legenda reala je napisao/la:
LenBias je napisao/la:pa koji je nafakas ovaj morata :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
zamalo da promaši kod ovog drugog gola :lol:
a kod mene na tiketu h1, znas kako sam to prozivio onda al opet nema veze, na tiketu je i arsenal :rol:

daka1010
Kontakt:

Post Postao/la daka1010 » 17 maj 2014, 18:18

Costa povrijedjen.

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 17 maj 2014, 18:20

Costa se zajeba :( zavrsio sezonu...

daka1010
Kontakt:

Post Postao/la daka1010 » 17 maj 2014, 18:23

Cigri je napisao/la:Costa se zajeba :( zavrsio sezonu...
Stigla ga prgavost tokom cijele sezone.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 17 maj 2014, 18:31

mirzatele je napisao/la:covjek kad gleda i slusa ljude po gradu ne moze da vjeruje da ovoliko budala ima..ajde gamefks fataj se noge lagano
sta sam pogresno reko ? Ti ces mi rec da se fatam noge hah

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 maj 2014, 19:57

e sad su se oni nafurali, ovako uz one silne povrede kod nas ce biti krvi u finalu :kafa:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 17 maj 2014, 20:01

LenBias je napisao/la:e sad su se oni nafurali, ovako uz one silne povrede kod nas ce biti krvi u finalu :kafa:
Nafuravanje cesto zna biti kontraproduktivno. Sad ce oni svi cugati osim Arde, a mi se pripremati. No sikiriki ljudi, no sikiriki... :kralj:
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

SportMaster
Kontakt:

Post Postao/la SportMaster » 17 maj 2014, 21:21

Harrison je napisao/la:
LenBias je napisao/la: Sad ce oni svi cugati osim Arde, a mi se pripremati. No sikiriki ljudi, no sikiriki... :kralj:
Koji je povrijeđen ;)
RM & RF

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 17 maj 2014, 23:10

Carlo:
"Cristiano wasn't comfortable in the warm-up and we decided not to make any risks."
"We are not worried because we think he can play in the Champions League final."
"Benzema had a twinge in the adductor and he shouldn't have any problem in playing the final."
Valjda Ronaldu treba 5-6 dana odmora da se oporavi.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 17 maj 2014, 23:46

Koliko se ekipa fizicki i pshicki priprema za to yebeno finale, sve ispod 4:0 je neuspjeh :kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 18 maj 2014, 02:59

Real Madrid ima najboljeg mladog napadača svijeta.
Alvaro Morata :cool:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.