Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
ovaj momak sa mog avatara je nevidjena zvijer
i ona meni komm na nivou vrtica ? Kakve veze ima moj nick sa bilo kakvim stvarima , izvini ti si plave krvi pretpotavljam pa si navikao na najbolje . Fino sam te pito jel hoces murinja opet ?suhi je napisao/la:Logicno da mi smeta,ovo je real ne FK sarajevo,ako te zanima nizerazredni nogomet imas druge teme.GameFKS je napisao/la: Meni na nivou vrtica ?! Gledas li ti svoje komentare jel ti ista valja samo pljujes nesto... Ne valja Carlo , jel ti murinjo valja sa svojom taktikom ? Hrdjavom kur cu i dlake smetaju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
GameFKS je napisao/la: i ona meni komm na nivou vrtica ? Kakve veze ima moj nick sa bilo kakvim stvarima , izvini ti si plave krvi pretpotavljam pa si navikao na najbolje . Fino sam te pito jel hoces murinja opet ?
Trenutno hocu kloppa jer znam da se mou nece vratiti.
Na nivou vrtica zato sto poredis prvu sezonu Moua i prvu carla ,isto ko da poredis golfa 1 i golfa 5 . Carlo ima mnogo jaci tim po svim segmentima i bolje uslove,i odigra najgoru sezonu u ligi u zadnjih 5 godina .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
aha , dobrosuhi je napisao/la:GameFKS je napisao/la: i ona meni komm na nivou vrtica ? Kakve veze ima moj nick sa bilo kakvim stvarima , izvini ti si plave krvi pretpotavljam pa si navikao na najbolje . Fino sam te pito jel hoces murinja opet ?
Trenutno hocu kloppa jer znam da se mou nece vratiti.
Na nivou vrtica zato sto poredis prvu sezonu Moua i prvu carla ,isto ko da poredis golfa 1 i golfa 5 . Carlo ima mnogo jaci tim po svim segmentima i bolje uslove,i odigra najgoru sezonu u ligi u zadnjih 5 godina .
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Nema potrebe,to sam vec objasnio podavno ,na kraju krajeva to je ocito,ne treba se ni objasnjavati.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
. Aha pa dobrosuhi je napisao/la:Nema potrebe,to sam vec objasnio podavno ,na kraju krajeva to je ocito,ne treba se ni objasnjavati.
covjek kad gleda i slusa ljude po gradu ne moze da vjeruje da ovoliko budala ima..ajde gamefks fataj se noge lagano
bas me zanima sta ce biti vezano za ove danasnje povrede, bez koliko standardnih cemo igrati finale 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- legenda reala
- Kontakt:
zamalo da promaši kod ovog drugog golaLenBias je napisao/la:pa koji je nafakas ovaj morata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
a kod mene na tiketu h1, znas kako sam to prozivio onda al opet nema veze, na tiketu je i arsenallegenda reala je napisao/la:zamalo da promaši kod ovog drugog golaLenBias je napisao/la:pa koji je nafakas ovaj morata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Costa povrijedjen.
Costa se zajeba
zavrsio sezonu...
Stigla ga prgavost tokom cijele sezone.Cigri je napisao/la:Costa se zajebazavrsio sezonu...
sta sam pogresno reko ? Ti ces mi rec da se fatam noge hahmirzatele je napisao/la:covjek kad gleda i slusa ljude po gradu ne moze da vjeruje da ovoliko budala ima..ajde gamefks fataj se noge lagano
e sad su se oni nafurali, ovako uz one silne povrede kod nas ce biti krvi u finalu 
Nafuravanje cesto zna biti kontraproduktivno. Sad ce oni svi cugati osim Arde, a mi se pripremati. No sikiriki ljudi, no sikiriki...LenBias je napisao/la:e sad su se oni nafurali, ovako uz one silne povrede kod nas ce biti krvi u finalu
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- SportMaster
- Kontakt:
Koji je povrijeđenHarrison je napisao/la:LenBias je napisao/la: Sad ce oni svi cugati osim Arde, a mi se pripremati. No sikiriki ljudi, no sikiriki...
RM & RF
Carlo:
Valjda Ronaldu treba 5-6 dana odmora da se oporavi."Cristiano wasn't comfortable in the warm-up and we decided not to make any risks."
"We are not worried because we think he can play in the Champions League final."
"Benzema had a twinge in the adductor and he shouldn't have any problem in playing the final."
- Consigliere
- Kontakt:
Koliko se ekipa fizicki i pshicki priprema za to yebeno finale, sve ispod 4:0 je neuspjeh 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Real Madrid ima najboljeg mladog napadača svijeta.
Alvaro Morata
Alvaro Morata
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.