Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- L'Avvocato
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
To Bonucci opet po starom haman? Ma ja ba, kikser jednom, kikser uvijek. Meni su Ogbonna i Caceres isti ko i on. Mada me njih dvojica ne nerviraju kao prvopomenuti ultras wannabe 

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Kakav je Evra bio ?
Vrlo dobar, asistirao Llorenteu kod prvog golaBelmin6 je napisao/la:Kakav je Evra bio ?

0:35
[youtube][/youtube]
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
http://ourmatch.net/videos/10-08-2014-a ... -juventus/" onclick="window.open(this.href);return false;L'Avvocato je napisao/la:To Bonucci opet po starom haman? Ma ja ba, kikser jednom, kikser uvijek. Meni su Ogbonna i Caceres isti ko i on. Mada me njih dvojica ne nerviraju kao prvopomenuti ultras wannabe
Eto tu imaš, drugi gol koji smo primili, amaterske reakcije.
On mene najviše nervira i najviše njega krivim jer frajer ima vjerovatno najveći kontinuitet nastupa i najveći kredit od svih igrača, a kiksa gotovo automatski.
Prošle sezone kad se Barza povrijedio pa je Caceres igrao umjesto njega, prve dvije utakmice je plivao, kasnije nakon još utakmica u kojima je redovno igrao, bez greške.
Ogbonnu se pljuje skoro i više od njega, a momak nije uvezao 3 utakmice u prvom sastavu.
Da bi igrač bio u optimalnoj formi mora imati kakav-takav kontinuitet nastupa, a ne da igra svaku 10-tu utakmicu i onda očekuješ čuda od njega ili ga panično mijenjaš i uništavaš mu pouzdanje nakon par vezanih grešaka (Sassuolo u gostima), dok Bonuccija ne vadiš ni kad sjebe 2-3 utakmice u nizu.
EDIT: Tek sad vidim na kvalitetnoj snimci da je on i kod prvog gola izašao bespotrebno na igrača kojeg su već zatvarali Pirlo i Caceres i napustio svoju poziciju gdje bi bez problema mogao zaustaviti ovog igrača što je dao gol.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Zavidim vam ljudi,zbog posla niti jednu pripremnu tekmu nisam pogledao a citam Coman ovo Coman ono...jel stvarno tako dobar?
Najbolji igrac na svijetu ce biti uskoro.Stranac je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ako ima neko link za cijelu utakmicu da postavi, hvala unaprijed. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Golom pokazao da je spreman za Arsenala 

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Čuj Pogba da ode iz Juventusa u Arsenalnedim93 je napisao/la:Golom pokazao da je spreman za Arsenala

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 07 okt 2016, 19:20, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Stranac je napisao/la:![]()
![]()
![]()

nedim93 je napisao/la:Golom pokazao da je spreman za Arsenala

https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Burberry46
- Kontakt:
Llorente se raspucao
lijep gol Pogbe, nek se oni spreme dobro, tek ce se moci ocijeniti kad pocne liga

1946
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sta mi je posebno jako, zuta stampa mora da pise o Juventusu..jbg klub sa najvise najvijaca, najcitaniji, ljudi se zanimaju za desavanja, prenosi se dalje itd itd..al je fora sto cak ni oni vise ne pisu o zvucnim pojacanjima tipa Ibra, Kavani, Aguero, Sancez ovaj onaj, nego pisu o odlascima heheh
skontali i oni da kad vec lupaju prije ce pogodit da ce neko otic neg da ce Marota dovest pojacanje pojacanjem
bice veliki problem motiva ove sezone, prosle god kad su svi igrali preko qrca imao si teveza i ljorentea zeljne da se ponovo dokazu i pokazu da su pravi igraci, da nisu zaboravili fudbal...sad vise nemas niti jednog novog igraca, novu krv koja je sposobna i dovoljno motivisana nesto povuc i promijenit kad zagusti..jos nemas ni Kontea motivatora...Konte pa nije mogao motivisati veci dio ekipe prosle sezone u seriji A, a kako ce tek bit kad "Dai Dai" kad krene ima da se rastrce ko ....
skontali i oni da kad vec lupaju prije ce pogodit da ce neko otic neg da ce Marota dovest pojacanje pojacanjem

bice veliki problem motiva ove sezone, prosle god kad su svi igrali preko qrca imao si teveza i ljorentea zeljne da se ponovo dokazu i pokazu da su pravi igraci, da nisu zaboravili fudbal...sad vise nemas niti jednog novog igraca, novu krv koja je sposobna i dovoljno motivisana nesto povuc i promijenit kad zagusti..jos nemas ni Kontea motivatora...Konte pa nije mogao motivisati veci dio ekipe prosle sezone u seriji A, a kako ce tek bit kad "Dai Dai" kad krene ima da se rastrce ko ....

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Motiv ove sezone mora biti da odigraju sve utakmice LP kao one dvije protiv Real Madrida u grupi gdje se vidjelo da gore od zelje da ih nadigraju,i jesu! Ostalo u vidu rezultata ne moze izostati ako u tome uspiju.
.
Zadnja izmjena: Gefufna, dana/u 07 okt 2016, 19:18, ukupno mijenjano 1 put.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- bianconeros
- Kontakt:
Ma titula mora ostati gdje i jeste. Meni je uvijek scudetto prva meta... LIORENTE masina vec trpa, jos kad krene liga ima da jede bekove
....

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Forza Juventus ohhhhh..
Forza Juventus ohhhhh..
-
- Kontakt:
Samo da Allegri ne počne kenjat sa formacijom...
Problem je taj sto skudeto nema vise onu tezinu koju je imao kada je serija A bila evidentno najjaca i mislim da je iskorak Juventusa i bilo kog talijanskog tima u evropi od veceg znacaja za talijanski fudbal i za sam klub od skudeta. Kako finansijski tako i na drugim poljima. Migracija najboljih igraca iz serije A je takodje ocita.bianconeros je napisao/la:Ma titula mora ostati gdje i jeste. Meni je uvijek scudetto prva meta... LIORENTE masina vec trpa, jos kad krene liga ima da jede bekove....
Onog momenta kad se kompletan talijanski fudbal pojaca i Juve se biti jaci. Zvuci paradoxalno kada kazes da jacanjem konkurencije jacas i ti ali tako je. Neki priznati igrac iz engleske lige npr nece doci u Juventus i kada bi imao istu ili cak i vecu platu zbog konkurentnosti i same popularnosti lige.
Dugogodisnji sam juventino ali prosle sezone sam iskreno navijao za Napoli i sada cu za Romu kada su utakmice lige prvaka u pitanju. Ne znam za vas ali tuzno mi je gledati neke klince,"navijace" M. City-a ili Chelsea kako ismijavaju jedan Milan ili nas Juventus zato sto placamo Evru u dvije rate.
Ode Storari u Sassuolo

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.