Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Unofficialpage » 19 maj 2015, 17:03

Cartman je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Jedina razlika između Teveza i Džeke je ta što Tevez ne trpi da sijedi na klupi. Edin je morao ranije iz Cityja otići. Nikad ga nisu poštovali kako dolikuje, postigne 4 gola na jednoj tekmi i u sljedećoj na klupi i tako 3-4 zaredom, donese im 2 titule i uvijek na klupi. A više je uradio od Aguera za City, i od svih drugih napadača u Cityju.
Tevez nije ništa bolji od Džeke, treba biti realan ali isto tako ne treba ni naše igrače omaložavati...
E yebiga sad jarane.

Evo da vam ovako kazem: Napravite anketu ko je bolji, Tevez ili Dzeko na nekom stranom forumu, i Dzeko nece dobit ni 20% glasova.
Nisam rekao da je bolji već da Aguero nije puno toga više uradio za City od Džeke, malo korigujem svoju izjavu :D . Džeko je svojim golovima donio titule City a isiguran sam da je više igrao to jest da su mu više vjerovali da bi ako ne bi uradio više da bi minimum bio bara-bara sa Aguerom.

Teško je poredit Džeku i Taveza, ne igraju isti stil fudbala, jedan je bolji u jednom segmentu a drugi u drugom, sve kad se sabere i oduzme tu su negdje.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 maj 2015, 17:07

Aguero
2011– Manchester City 118 (77)

Tevez
2009–2013 Manchester City 113 (58)

Dzeko
2011– Manchester City 130 (50)

Najvise utakmica, najmanje golova.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 19 maj 2015, 17:08

Greivis je napisao/la:Aguero

Tevez

Dzeko

Od toga je u 100 utakmica ušao u 85. minuti. :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 maj 2015, 17:10

Unofficialpage je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Aguero

Tevez

Dzeko

Od toga je u 100 utakmica ušao u 85. minuti. :mrgreen:
Ma on je bolji od Aguera i Teveza. Samo ga treneri mrze. :kafa:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 maj 2015, 17:10

Virtu4l je napisao/la:Opet ću napomenuti, Edin je igrač koji je pravio razliku kad je bilo najpotrebnije, u Wolfsburgu, Cityju ili reprezentaciji. Bez njega niko od navedenih ne bi uradio ono što je uradio.

Dakle, Džekin prime u Wolfsburgu ili Cityju je mnogo bolji i korisniji od Tevezovog gdje god da je igrao.
Isto vazi i za Teveza u Cityu, Unitedu i Juventusu. Tevez je mnogo bolji bio u Cityu od Dzeke koji nikad nije bio standardan.

Mada je u pravu Unofficial, dosta se razlikuju kao igraci i tesko je uporedjivat. Po meni su igraci poput Teveza mnogo korisniji u modernom nogometu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 19 maj 2015, 17:18

Svakom svoje jel , neko ga mrzi zato sto je Bosnjak a neko ga ne voli zato sto je uspio u zivotu jel , ne treba se uzbudzivati puno Dzeko je zvijezda i za njega znaju svugdje u svijetu , najbolji je igrac Bosne i Hercegovine i tesko ce se roditi ovakav igrac na ovim prostorima , a mozda ja haluciniram il ce me ovi trolovi ponovo pokusati ubijediti u nesto sto nije tako ili je stvarno ono sa pocetka ovog texta ....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 maj 2015, 17:20

Fordinjo je napisao/la:Svakom svoje jel , neko ga mrzi zato sto je Bosnjak a neko ga ne voli zato sto je uspio u zivotu
Ne, ovo nisu ti slučajevi. Jedan ga ne voli zato što je Željino dijete, a drugi zbog tamo nekog Manchester Uniteda i već godinama ga perfidno omalovažavaju. Oba slučaja su gora od ovoga što si ti gore napisao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 maj 2015, 17:20

2x Premiership, 1x FA Cup, 1x Carling Cup, 1x Community Shield

- Izjednačujući gol protiv QPR-a u Premiershipu, bez kojeg ne bi došao Aguero momenat = nema titule!

- Drugi dio sezone, kad je golovima nosio ekipu na svojim plećima do nove titule u Premiershipu, da nije = nema titule!

- Gol protiv Notts Countyja u okviru FA Cupa, spasio je Man City ispadanja (očajno su igrali tekmu) = nema titule!

- Sa Alvarom Negredom, podijelio je titulu najboljeg strijelca Carling Cupa (ovo bi moguće osvojili i bez njega)

- Community Shield koji su igrali zahvaljući osvajanju prve titule (pogledaj pod prvu tezu)

činjenica je da bez njegovih golova ne bi vidjeli doslovno niti jedan od ovih trofeja, tako da je Edin Džeko jedan od najzaslužnijih igrača za sve uspjehe Man Cityja ;) naravno, može su tu dodat' i da je plodio Man Utd (5 komada), moguće najviše od svih igrača Man Cityja, da je postao prvi igrač Man Cityja koji je postigao 4 gola na jednom meču Premiershipa, da je bio najbolji strijelac Man Cityja (svih vremena) na gostujućim mečevima (možda ga je Aguero sada prestigao, ne znam), da je nebrojeno puta spašavao dupe Manciniju, golovima nakon ulaska sa klupe!

zbog prečestog omalovažavanja Edina, otišao sam na njihov forum i napisao faktički isto ovo, napisao kako ga ne cijene dovoljno i sve što je uradio za njihov klub (ali ne samo njega, nego i čitavu ekipu), te ih podsjetio na njihovu prošlost bez šeika, a oni su me fino banovali .. toliko o tim smradovima s Bluemoona, oni navijači na stadionu su ipak neka druga priča ;)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 maj 2015, 17:34

Virtu4l je napisao/la:
Fordinjo je napisao/la:Svakom svoje jel , neko ga mrzi zato sto je Bosnjak a neko ga ne voli zato sto je uspio u zivotu
Ne, ovo nisu ti slučajevi. Jedan ga ne voli zato što je Željino dijete, a drugi zbog tamo nekog Manchester Uniteda i već godinama ga perfidno omalovažavaju. Oba slučaja su gora od ovoga što si ti gore napisao.
Da, a Tevez je inace omiljen kod navijaca Uniteda. :facepalm:

Jos smo na tom nivou da su nasi igraci najbolji na Svijetu i ne smije se progovorit protiv njih. Cak je uvreda kada kazes da je jedan Carlos Tevez bolji od njih. :clap:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 maj 2015, 17:38

Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Da, a Tevez je inace omiljen kod navijaca Uniteda. :facepalm:

Jos smo na tom nivou da su nasi igraci najbolji na Svijetu i ne smije se progovorit protiv njih. Cak je uvreda kada kazes da je jedan Carlos Tevez bolji od njih. :clap:
Sta mu odgovaras. Omalovazava naseg najboljeg igraca, i nesto drugima govori. :bih:

Dzeko je dobar igrac. Samo su ova dvojica bolji. On je bolji od Balotelia i Negreda.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 maj 2015, 17:40

Da, pljuje Pjanica i Spahica redovno, dovoljno rec da su mu glavni jarani na tim temama gringonja i Saurman. :oops:

I malog Cimirota prca redovno. Sto li... :hmmmmm:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 19 maj 2015, 17:41

Cartman je napisao/la: I malog Cimirota prca redovno. Sto li... :hmmmmm:
Zato sto navija za manji klub iz Sarajeva. Isto kao sto navija za manji klub iz Londona. :bih:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 maj 2015, 17:42

Greivis je napisao/la:
Cartman je napisao/la: I malog Cimirota prca redovno. Sto li... :hmmmmm:
Zato sto navija za manji klub iz Sarajeva. Isto kao sto navija za manji klub iz Londona. :bih:
Dobro, zadnjih godina su barem prestigli Fulham i QPR. :kafa:

Fordinjo
Kontakt:

Post Postao/la Fordinjo » 19 maj 2015, 17:43

Cartman opusti se niko se ovde ne vrijedza , svako ima svoje misljenje i to treba cijeniti jel tako , ne trebas ti mene ubjedzivati da je Tevez bolji igrac od Edina kad ni ja tebe ne pokusavam ubijedzivati da je Edin bolji od Teveza jel , mislim da je to razlika medzu nama ..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 maj 2015, 17:45

Fordinjo je napisao/la:Cartman opusti se niko se ovde ne vrijedza , svako ima svoje misljenje i to treba cijeniti jel tako , ne trebas ti mene ubjedzivati da je Tevez bolji igrac od Edina kad ni ja tebe ne pokusavam ubijedzivati da je Edin bolji od Teveza jel , mislim da je to razlika medzu nama ..
Zasto ne bi trebali to raditi? Pa valjda je smisao foruma da diskutujemo o tim nekim stvarima. Nikoga nisam vrijedjao, ni Dzeku ni forumasa nekog. Samo se meni i Headu stavlja na glavu da mrzimo naseg najveceg igraca poslje rata. A ne vidim da smo pisali bilo kakve uvrede ovdje. Jedino ako je uvreda bit slabiji od Teveza, covjek koji je sigurno medju top 10 centarfora Svijeta, ako ne 5.

Tevez mi je medju najmrzim igracima, ali treba bit realan i prepoznat njegov veliki kvalitet. Kardinalna greska Fergusona.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 maj 2015, 17:48

Ne. Ja pljujem samo Emira Spahića, a vi više od pola bosanskohercegovačkog sporta, zato vas od srca savjetujem prestanite biti (kvazi)navijači Bosne i Hercegovine, ima mnogo drugih selekcija i igrača koje možete pratiti u svim sportovima i radovati se njihovim uspjesima. Pustite nas da se davimo u prosjeku i ispod njega, vi zaslužujete nešto više. Prerasli ste vi Džeku, Džumhura, Markovića, Nurkića, Šunjića, Medunjanina, itd...
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 maj 2015, 17:52

Virtu4l je napisao/la:Ne. Ja pljujem samo Emira Spahića, a vi više od pola bosanskohercegovačkog sporta, zato vas od srca savjetujem prestanite biti (kvazi)navijači Bosne i Hercegovine, ima mnogo drugih selekcija i igrača koje možete pratiti u svim sportovima i radovati se njihovim uspjesima. Pustite nas da se davimo u prosjeku i ispod njega, vi zaslužujete nešto više. Prerasli ste vi Džeku, Džumhura, Markovića, Nurkića, Šunjića, Medunjanina, itd...
:lol:

Tako je, nastavi branit sina ratnog zlocinca HVO-a, a napadaj Emira Spahica. :bih:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 maj 2015, 17:56

Branim i braniću svakoga ko igra pod zastavom Bosne i Hercegovine, posebno od takvih kao što ste vi, koji se uvijek kao po komandi jave kad treba kritikovati bilo šta i bilo koga.
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 19 maj 2015, 17:57

Virto ko glineni golub, :urnebes:
1946

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 19 maj 2015, 17:59

Cartman je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ne. Ja pljujem samo Emira Spahića, a vi više od pola bosanskohercegovačkog sporta, zato vas od srca savjetujem prestanite biti (kvazi)navijači Bosne i Hercegovine, ima mnogo drugih selekcija i igrača koje možete pratiti u svim sportovima i radovati se njihovim uspjesima. Pustite nas da se davimo u prosjeku i ispod njega, vi zaslužujete nešto više. Prerasli ste vi Džeku, Džumhura, Markovića, Nurkića, Šunjića, Medunjanina, itd...
:lol:

Tako je, nastavi branit sina ratnog zlocinca HVO-a, a napadaj Emira Spahica. :bih:
Jos silno brani onu neznalicu sto nam je upropastila SP. Guranjem svog necaka, minutice, hadzica unistava nam nadu da odemo na EP i jos kad je lopov dobio otkaz hoce da mu isplate veliku sumu novca. On navijac.. fuj

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 10 gostiju.