U buducnosti mi moramo naci zamjenu,slazem se,jer Spaha nece biti vjecno tu.Iskreno Hari,slabo zasad ima kandidata koji bi ga mogli zamjeniti.Mnogi su poceli fino,evo Sunjica sam naveo - presao u jaku ligu,poceo da igra i onda paf klupa..Bicakcic cas je standardan cas i on zakucan za klupu..Spaha je tokom cijele karijere,gotovo u svakom klubu,bio standardan igrac a to je glavni preduslov valjda da se bude starter u repki.HariTz je napisao/la:Kvalitet ovdje nikad nije bio upitan, pa ja prvi gotivim Spahu zato što je najkvalitetniji štoper kojeg imamo i uvijek je davao sve od sebe. Ali u zadnje vrijeme i on je počeo kiksati i sa 35 godina igrati u klubu i repki je pomalo i previše. Moramo misliti i na budućnost i koristiti to što imamo. Spaha će biti u prvih 11, to je sigurno, ali treba se polako prebacivati i na ostale štopere koje imamo na raspologanju.Rios je napisao/la:Da bi zamjenio stopera koji igra standardno u Bundesligi moras na raspolaganju imati bar jednakog tavog stopera,ako i ne boljeg kad se uzme u obzir iskustvo Spahino.Trenutno u kadru takav stoper,izuzev Zuke,nepostoji i ocekujem zato protiv Svicarske Spahu i Zuku u tandemu.
Sunjic je poceo dobro u Stuttgartu ali sad je zakucan za klupu i neozbiljno je da on igra prije Spahe.
Al elem,vidjet cemo sta ce biti u buducnosti.U ovoj predstojecoj prijateljskoj ipak moramo staviti Zuku i Spahu koliko god da je Emir u godinama i mozda blagom padu forme,jbg..