Ovi rezultati ce ti postati normala za 3 godine pa ti vidi.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ovi rezultati ce ti postati normala za 3 godine pa ti vidi.
Ništa nećeš dobiti, ni tim, ni bakljama. Vico sjedi i smije se, boli ga qurac za sve. Šta god da uradimo, njemu odgovara.
Daj svijuti...sa onakvom ekipom se ne plasirat jos pored svega sto je imo na raspolaganju nama se taktika svodila na bunarenje na djurica
a bas mi interesuje zasto sad vico i drugari ne spominju neke otkaze itd nakon ovaj debaklzgembo89 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 11:42Ma Luksemburg je isto taraba sa igracima igraju za St.Polten u Austriji po Luksemburgu itd dvojica trojica u Bundesligi ,a protiv nas su izgledali ko svjetska sila..
Samo me intwresuje Zeljkovic sto kaze pojedini igraci ne zasluzuju da se vise nadju na spisku kao nemaju kvalitete dovoljno ??? Pricao sam sa Milosevicem
Ja mislim da se opet lazno prebacuje slika na ihrace od taktike strategije i greske selektora
Cij nasih para ?
Koja smo to dva igraca za buducnost dobili, po Vici? Tabakovica??GalileoGalilei je napisao/la: ↑17 nov 2023, 10:59Ništa nećeš dobiti, ni tim, ni bakljama. Vico sjedi i smije se, boli ga qurac za sve. Šta god da uradimo, njemu odgovara.
Prvo domace balijandere,poslije suspendovat savez,nek Vicko sjedi u BL dosta je smrad putovao.
Klubovi iz PLBiH ce to platiti, preciznije Zeljo, Sarajevo i Velez, jer ce im sigurno za svaku bakljadu povecati debelo kaznejohntravolta123 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 12:05Cij nasih para ?
Gradjana BiH ?
Nogometni savez nije drzavna institucija i sam se finansira a ne od drzave,gradjana niti poreznih obveznika.
Koliko nasih igraca igra u Bundesligi?zgembo89 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 11:42Ma Luksemburg je isto taraba sa igracima igraju za St.Polten u Austriji po Luksemburgu itd dvojica trojica u Bundesligi ,a protiv nas su izgledali ko svjetska sila..
Samo me intwresuje Zeljkovic sto kaze pojedini igraci ne zasluzuju da se vise nadju na spisku kao nemaju kvalitete dovoljno ??? Pricao sam sa Milosevicem
Ja mislim da se opet lazno prebacuje slika na ihrace od taktike strategije i greske selektora
Mi smo tu da protivnici pisu istoriju nad namaVečerašnja pobjeda od 4:1 protiv BiH najveća je u povijesti Luksemburga u kvalifikacijama za europska i svjetska prvenstva. Imao je Luksemburg poneku pobjedu i ranije, ali najveće su bile s 2:0. Bosna i Hercegovina je tako ušla u povijest nogometa ove države sa 640 tisuća stanovnika.
Sarajevu za Trebinje 50 milja,za svaku bakljadu po 15 milja tesko da moze vise,nek udara Vico jos jace ko ga hebe,nadam se da ce sudjenje biti jos gore kad je bal nek je i maskenbal19vendetta87 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 12:19Klubovi iz PLBiH ce to platiti, preciznije Zeljo, Sarajevo i Velez, jer ce im sigurno za svaku bakljadu povecati debelo kaznejohntravolta123 je napisao/la: ↑17 nov 2023, 12:05Cij nasih para ?
Gradjana BiH ?
Nogometni savez nije drzavna institucija i sam se finansira a ne od drzave,gradjana niti poreznih obveznika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.