Nikola Katić

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

MiranGlasnic
Kontakt:

Re: Nikola Katić

Post Postao/la MiranGlasnic » 15 mar 2026, 18:22

Daduli je napisao/la:
15 mar 2026, 18:10
Pa nije baš da mu nisu do koljena.
A za odlazak Ahmedhodžića sa priprema jer je rečeno da će neko imati prednost u odnosu na njega, ne znamo to je plasirao Husarić
U kojim segmentima igre su Katić i Barišić istog ili boljeg kvaliteta od Ahmedhodžića?

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 15 mar 2026, 18:27

hansbosna je napisao/la:
15 mar 2026, 18:18
Celik se nudi za Play off , netreba Katic, ni Anel.
Čelik nije igrao dobro zadnjih 4, 5 utakmica. Ništa bolje ni lošije od Katića. U najbolju ruku - ništa specijalno. Čelik igra u Lensu samo zato što Lens ima povrijeđena tri štopera, i davanje šanse tako mladom igraču u ovako važnoj utakmici nije pametno.
Ko god je objektivan neće reći da je Katić imao lošu utakmicu ali jbg penal je ukakio.
Uz to Katić i Muharemović imaju dobru hemiju zajedno pa ne znam baš da bi se to trebalo kvariti sa igračem koji nije oproban sa Tarikom.
Po meni je logičnije upariti Tarika sa Hadžikadunićem, već su igrali zajedno , bilo je ok osim onog kiks gola u Austriji koji je po meni najviše Vasiljev. Uz to , Hadžikadunić ima iskustvo igranja baraža već.
Čelika sam gledao u mladoj , nevjerovatno koliko je igrač tih predispozicija loš u igri glavom, Katić je opet preloš sa loptom u nogama. S obzirom kako Vels igra, opet se Katić čini kao logičniji izbor.
Glory Glory Man United

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 15 mar 2026, 18:28

MiranGlasnic je napisao/la:
15 mar 2026, 18:22
Daduli je napisao/la:
A za odlazak Ahmedhodžića sa priprema jer je rečeno da će neko imati prednost u odnosu na njega, ne znamo to je plasirao Husarić
U kojim segmentima igre su Katić i Barišić istog ili boljeg kvaliteta od Ahmedhodžića?
Kod tebe su slabiji zbog krvnih zrnaca, i to je tako očigledno.
Anel je otišao iz lige petice unazad (prvo u drugu ligu - niko ga nije htio kupiti pa onda u Holandiju), to nešto govori.
Glory Glory Man United

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 15 mar 2026, 18:44

Daduli je napisao/la:
15 mar 2026, 18:28
Daduli je napisao/la:
Anel je otišao iz lige petice unazad (prvo u drugu ligu - niko ga nije htio kupiti pa onda u Holandiju), to nešto govori.
Kako si znao? :rol: :rol: :rol:

Jesu li bolji u postavljanju…jesu li bolji defanzivno...jesu li brži…bolje iznose loptu…bolja igra glavom…bolji u posjedu…polivalentniji? Ja uzdižem Ahmedhodžića jer je Bošnjak. :rol: :rol: :rol:

Daduli
Kontakt:

Post Postao/la Daduli » 15 mar 2026, 18:49

15 mar 2026, 18:44
Daduli je napisao/la:

Jesu li bolji u postavljanju…jesu li bolji defanzivno...jesu li brži…bolje iznose loptu…bolja igra glavom…bolji u posjedu…polivalentniji? Ja uzdižem Ahmedhodžića jer je Bošnjak. :rol: :rol: :rol:
Čuo sam da ti je mama dobra u postavljanju. Radila u Zenici u zanatskom, nisu imali fliper nego se ona naguzi, staviš joj žeton u analni otvor pa je pukneš po sisi i tarlahaj.
Glory Glory Man United

MiranGlasnic
Kontakt:

Post Postao/la MiranGlasnic » 15 mar 2026, 18:56

Daduli je napisao/la:
15 mar 2026, 18:49
15 mar 2026, 18:44
Daduli je napisao/la:

Čuo sam da ti je mama dobra u postavljanju. Radila u Zenici u zanatskom, nisu imali fliper nego se ona naguzi, staviš joj žeton u analni otvor pa je pukneš po sisi i tarlahaj.
Ne mogu ti odgovoriti. Brojim krvna zrnca. :rol: :rol: :rol:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, EdinjoBos, hansbosna, izdzezveubrazil, torbica, Wilshere10 i 34 gosta.