Boris Pandža

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Boris Pandža

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 maj 2014, 15:04

Cartman je napisao/la: Jesu li Piplica i Grlic imali kvalitet za Hrvatsku? Ovaj Piplica, koji sad prosipa price i glumi patriotu, je sam izjavio da bi igrao za Hrvatsku da je imao priliku.
ni prvi ni zadnji :nedam:

a u mnoge se i klelo :bih:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 27 maj 2014, 15:05

Cartman je napisao/la: Trebao si navesti i Glavasa,gospodine Pametnjakovicu. :facepalm: :facepalm:
Jesu li Piplica i Grlic imali kvalitet za Hrvatsku? Ovaj Piplica, koji sad prosipa price i glumi patriotu, je sam izjavio da bi igrao za Hrvatsku da je imao priliku.[/quote]
Po toj logici,Spahic nije imao mjesta za Hrvatsku,te se odlucio za Bosnu :sick: :sick: :lolno:
StarMo nije skutorija...

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 27 maj 2014, 15:06

samoposmatram je napisao/la:Zvjezdan Misimovic
Miske je igrao za U21 Srbije (tj. tada se zvala SR Jugoslavija) i onda je izostavljen sa spiska za A repku posvadjo se sa savezom i selektorom, a onda ga Hasan (koga vecina ne podnosi) vrbovao da igra za Bosnu ;)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 maj 2014, 15:10

Batko je napisao/la:Sere, Hrgotu se itekako molilo ali nije htio... Ovo za broj Hrvata je smiješno, jednostavno ih nema vise a da imaju kvalitet...

Koji to igrač Širokog ili Zrinjskog ima kvalitet!!!

Sent from my Home using fingers
Ima Zakarić, po meni puno bolji od Sušićevog nećaka .a to je pokazao i u igrama za U21.. :stop:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 27 maj 2014, 15:11

Sergej Barbarez nije ni Srbin,ni Hrvat.Nikad se tako nije osjećao,niti izjasnio.Čuj,Sergej Hrvat :lol:

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 27 maj 2014, 15:13

Kevin je napisao/la:
Batko je napisao/la:Sere, Hrgotu se itekako molilo ali nije htio... Ovo za broj Hrvata je smiješno, jednostavno ih nema vise a da imaju kvalitet...

Ima Zakarić, po meni puno bolji od Sušićevog nećaka .a to je pokazao i u igrama za U21.. :stop:
I sam znaš da Zakariću srce kuca za Vatrene.Nema Hrvata na svijetu koji bi izabrao Bosnu prije Hrvatske.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 27 maj 2014, 15:16

Pandza ima pravo da se ljuti, ali izjava mu je shupachka. Daj Boze da hoce Srbi i Hrvati rodjeni u BiH ili iz dijaspore da igraju za repku, ali svi znamo da se uglavnom oni javljaju koji se ne mogu nametnuti u Vatrenima.

To sto on pokusava da izvrne da je bilo mjesta samo za jednog Hrvata, jer eto BiH repka kao ne zeli vise od jednog u timu, je bruka, sramota i nevidjeni bezobrazluk. Cisto izvrtanje rijeci zaradi samopromocije i pravljenja zrtve od sebe. Istina je zapravo su Vranjes, Bicakcic, Spahic i Zukanovic nedvojbeno bolji od njega i igraju u boljim ligama. Susic ocigledno nije htio da zove vise od 5 stopera (zasto i bi?), tako da je za to peto mjesto pala odluka na njega i Sunjica. Sunjic je imao bolju (citaj: konstantniju) sezonu i radi toga je opravdano uletio kao peti stoper u tim. U tim igracima trazi krivicu, Borise, kao i u samom sebi...

Sto se tice njegovog podbadanja na racun Hadzica, Tine i Besica, pa Borise dragi, ti momci ne igraju tvoju poziciju i samim time, kao sto sam objasnio gore, ne konkurisu s tobom za mjesto koje vodi u Brazil.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 27 maj 2014, 15:16

Kobe Bryant je napisao/la:
samoposmatram je napisao/la:Zvjezdan Misimovic
Miske je igrao za U21 Srbije (tj. tada se zvala SR Jugoslavija) i onda je izostavljen sa spiska za A repku posvadjo se sa savezom i selektorom, a onda ga Hasan (koga vecina ne podnosi) vrbovao da igra za Bosnu ;)
Stop yourself.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 maj 2014, 15:17

Kevin je napisao/la:

To onaj sto nije mogao izborit mjesto ni u Lokomotivi? A Tincek nije nikakvo mjerilo, on je tu za sebe. Tu je nepotizam u pitanju, on je van konkurencije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Realist
Kontakt:

Post Postao/la Realist » 27 maj 2014, 15:18

_dreamer_ je napisao/la:Pandza ima pravo da se ljuti, ali izjava mu je shupachka. Daj Boze da hoce Srbi i Hrvati rodjeni u BiH da igraju za repku, ali svi znamo da se uglavnom oni javljaju koji se ne mogu nametnuti u Vatrenima.

To sto on pokusava da izvrne da je bilo mjesta samo za jednog Hrvata, jer eto BiH repka kao ne zeli vise od jednog u timu, je bruka, sramota i nevidjeni bezobrazluk. Cisto izvrtanje rijeci zaradi samopromocije i pravljenja zrtve od sebe. Istina je zapravo su Vranjes, Bicakcic, Spahic i Zukanovic nedvojbeno bolji od njega i igraju u boljim ligama. Susic ocigledno nije htio da zove vise od 5 stopera (zasto i bi?), tako da je za to peto mjesto pala odluka na njega i Sunjica. Sunjic je imao bolju (citaj: konstantniju) sezonu i radi toga je opravdano uletio kao peti stoper u tim. U tim igracima trazi krivicu, Borise, kao i u samom sebi...

Sto se tice njegovog podbadanja na racun Hadzica, Tine i Besica, pa Borise dragi, ti momci ne igraju tvoju poziciju i samim time, kao sto sam objasnio gore, ne konkurisu s tobom za mjesto koje vodi u Brazil.
:clap:
:thumbup:

ibish1995
Kontakt:

Post Postao/la ibish1995 » 27 maj 2014, 15:19

Cije papire ima Wagner? Dzeko je za njega mala maca.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 27 maj 2014, 15:21

ibish1995 je napisao/la:Cije papire ima Wagner? Dzeko je za njega mala maca.
Hrvat vatreni, on, Eduardo i Sammir iz istog sela.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 27 maj 2014, 15:25

Cartman je napisao/la:
ibish1995 je napisao/la:Cije papire ima Wagner? Dzeko je za njega mala maca.
Hrvat vatreni, on, Eduardo i Sammir iz istog sela.
:lol: :lol: :lol:

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 27 maj 2014, 15:29

ma i Pandza je talasika, jest da je bolji od Sunijca (kojeg uopste nije smjeo pozvati!!!), al opet, nema trenutno sanse protiv spahe, bice, kolasinca, zuke.....nazalost....a to da je odma digao pricu o nacionalnoj bazi, pokazuje kako ti likovi iz hercegovine razmisljaju nista novo OBICNA TALASIKA :)

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 27 maj 2014, 15:30

Kako ga nije stid? Pandza j.e.b.o li te nacionalizam vise, nemas klub a hoces na SP
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

veteran II
Kontakt:

Post Postao/la veteran II » 27 maj 2014, 15:51

I u Gorniku ne vole Hrvate. Niti tamo nije uspio biti spona između Hercegovine i Poljske. A nema nikoga iz Širokog i Zrinjskog u Gorniku. PRAVDA ZA BORISA!!!
Je li 100% istinit ovaj intervju? Ne mogu da vjerujem da neko može ovakve gluposti izjaviti.
Namjerno nisam ulazio u polemiku oko gola jer ugao iz kojeg je snimano nemoze nista potvrditi sta ako je lopta u letu od precke do linije na travi presla cijelim obimom

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 27 maj 2014, 15:53

do sada je bio kod nas navijaca KUNG-FU-PANDZA.....u buduce je KUNG-FU-P*CKA !!!!

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 27 maj 2014, 16:10

pandza mi je bio jedan od drazih igraca u nasoj ekipi i zao mi je bilo kad sam vidio da ga nema u ekipi ali je on sam kriv jer je bio neozbiljan jedno vrijeme je bio bez kluba jer je mislio na pare nisu htjeli da mu daju para koliko je zelio nije uopste razmisljao na repr....i nesto sto me najvise boli kaze mi hrvati...bolan pandza ti si bosanac katolicke vjeroispovijesti a ako se ti predstavljas kao hrvat nisi nikad ni trebao da igras za bosnu tako da hvala dovidjenja
Samo Sarajevo

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 27 maj 2014, 16:17

kanarinac je napisao/la:pandza mi je bio jedan od drazih igraca u nasoj ekipi i zao mi je bilo kad sam vidio da ga nema u ekipi ali je on sam kriv jer je bio neozbiljan jedno vrijeme je bio bez kluba jer je mislio na pare nisu htjeli da mu daju para koliko je zelio nije uopste razmisljao na repr....i nesto sto me najvise boli kaze mi hrvati...bolan pandza ti si bosanac katolicke vjeroispovijesti a ako se ti predstavljas kao hrvat nisi nikad ni trebao da igras za bosnu tako da hvala dovidjenja
ti ces mu rec sta je i tko je, aj dimi :wave:
kako vazda netko upadne s nekom mazlumskom pricom

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 27 maj 2014, 16:25

Momak je rekao sve što osjeća i vrlo vjerovatno je sve u pravu. Mislite da nije dobio neku informaciju iz Izvršnog odbora ili nešto slično, pa uporedite doprinos njega i jednog Tina, Hadžića ili Vršajevića. Istina je i da većina Hrvata iz BiH 3x više želi da igra za Hrvatsku, ali i to da se ne prate dovoljno nebošnjaci po Evropi (mada se ni Bošnjaci ne prate nešto puno), uzmite npr Salatića, Bunozu, i mnoge druge za koje i ne znamo a mnogo su bolji od mnogih koji su pozvani.

Opće je poznato da je Safet izgubio autoritet kod igrača, izgubio je i mnoge mlade, talentovane igrače naše, poput Prcića, a umjesto njih je on lično insistirao na TSS, Hadžiću, Avdiji. Pa austrijanci ne mogu da vjeruju da je Hadžić pozvan na SP.

Molim Boga da se neko sjeti da ga otjera nakon SP, jer ćemo doživjeti potop u kvalifikacijama za Euro 2016 ako on ostane.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.