Head je napisao/la:**** ga pravilo od 6 stranaca, vise od pola ekipe mi srbi i hrvati a ne mogu ih koristiti u ligi, ima li kakav dodatak koji rijesava to
Head je napisao/la:**** ga pravilo od 6 stranaca, vise od pola ekipe mi srbi i hrvati a ne mogu ih koristiti u ligi, ima li kakav dodatak koji rijesava to
Kakav crni trening nema toga da se skine, namjestis na početku 2-3 sedmice fitnesa i onda pred svaku tek mu poseban dio taktike da se još stele i to je to....
ako nešto steka u zoku sezone npr. Defanziva sedmicu-dvije da se na to fokusiraju i et
JoseMourinho je napisao/la:Kakav crni trening nema toga da se skine, namjestis na početku 2-3 sedmice fitnesa i onda pred svaku tek mu poseban dio taktike da se još stele i to je to....
ako nešto steka u zoku sezone npr. Defanziva sedmicu-dvije da se na to fokusiraju i et
Kako sam to radio na proslim fmovima? Igrao sam dosta 12?
JoseMourinho je napisao/la:Kakav crni trening nema toga da se skine, namjestis na početku 2-3 sedmice fitnesa i onda pred svaku tek mu poseban dio taktike da se još stele i to je to....
Kako sam to radio na proslim fmovima? Igrao sam dosta 12?
Nema toga vise, ono slajdera pa pravi za pozicije razne pa razvrstavaj igrače, ukinuli su to udji u trening vidjet ces , jednostavno je bas
skinuo, instalirao i kad hoću da udjem piše nema mi msvcr100.dll file skinem to, al kad krenem da instaliram nema ga nigdje da bi ga prebacio u fm folder kako da riješim to :S
Ljiljani87 je napisao/la:skinuo, instalirao i kad hoću da udjem piše nema mi msvcr100.dll file skinem to, al kad krenem da instaliram nema ga nigdje da bi ga prebacio u fm folder kako da riješim to :S
Ljiljani87 je napisao/la:skinuo, instalirao i kad hoću da udjem piše nema mi msvcr100.dll file skinem to, al kad krenem da instaliram nema ga nigdje da bi ga prebacio u fm folder kako da riješim to :S
to se ubaci u windows/system32 folder.
Eh to, hvala , još da skinem updejt i našu ligu kad uhvatim vremena i ide deranje
Cilj u prvoj sezoni za Željom je osvojit titula ko što je Sarajevo u posljednjih 6 godina
@devi1 riješio sam problem sa dll, al hvala i tebi
Bordo46 je napisao/la:znam da je bilo pisanja oko ovoga ali ne mogu da nadjem, sta treba uraditi da budu pravi igraci u reprezentaciji njemacke ?
Hmm, ovo?
How to install FM 2015 real names fix
1. After downloading the file, which is a zip archive, you will have to extract it to this folder: Program Files>Steam>steamapps>common>Football Manager 2015>data>db>1500>lnc
(replace the “all” folder with the new one, along with all the files in it)
2. If asked whether you want to overwrite any existing files in that folder, select “yes”.