12.06.2015. / BiH - Izrael

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

BiH - Izrael

Pobjeda
178
82%
Neriješeno
17
8%
Poraz
23
11%

Ukupno glasova: 218

Goalgetter
Kontakt:

Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2015, 19:34

Dolazim i ja na utakmicu, samo da nekako dodjem do karti. :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Frankie
Kontakt:

Post Postao/la Frankie » 04 jun 2015, 19:49

BelminM23 je napisao/la:
Frankie je napisao/la:
BelminM23 je napisao/la:Kada se inače otvore kapije za ulaz na stadion ?
Ako je od 20:45 tekma, onde se u 18h otvaraju ako se ne varam.
Ma moram ući na stadion kad nema gužve, a nekako mi se na kraju ne ulazi, hoću da gledam zagrijavanje izbliza (konačno)

Pukla mi karta, onaj dio što oni sebi uzmu mi je već otkinut :mrgreen: Al kontam, jbg, neće valjda bit problem. :D
Ma i ja sam zadnju protiv Belgije oko 7 usao na stadion i nije uopste bila neka guzva. Tek se poslije formirao red, a i bolje cekati na stadionu nego u redu :mrgreen:

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 04 jun 2015, 19:52

Goalgetter je napisao/la:Dolazim i ja na utakmicu, samo da nekako dodjem do karti. :D

Ako nafataš sjever, javi. :D i jesi bio na onom putovanju ? :P

Ma najveći red se formira, nakon što bus sa igračima krene iz hotela prema stadinu, e tad svi nagrnu prema stadionu. :D

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2015, 20:06

BelminM23 je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Dolazim i ja na utakmicu, samo da nekako dodjem do karti. :D

Ako nafataš sjever, javi. :D i jesi bio na onom putovanju ? :P

Ma najveći red se formira, nakon što bus sa igračima krene iz hotela prema stadinu, e tad svi nagrnu prema stadionu. :D
Moze, gledam sta god da uzmem, samo mi dvije trebaju. :P

Krajem juna cu na to, a ovo mi se pruzila prilika jer moram vaditi neke papire u subotu, pa taman dobro dodje da doletim i na tekmu.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 04 jun 2015, 20:42

http://sportsport.ba/bh_fudbal/bijeli-z ... ina/163974

Malo da se vratimo na utakmicu :D
Medo: hocemo jedan ovakav i protiv Izraela aBd :D
Isto vazi i za Hajrovica,Zeca i naravno Vedada :D
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2015, 21:07

Ne može Vedo da je smiri ni na treningu.

Miske :bow:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 04 jun 2015, 22:00

hurem je napisao/la:MISKE...
sve sam mogao prezaliti i u miru se oprostiti od nasih velicina kao sto su Barbarez, Hasan i dr.,tako ce mi biti i sa Spahom, Edinom... ali Misketa nikad necu moci prezaliti, za mene reprezentacija bez njega nije ista, nekakvu posebnu notu je davao istoj...on mi je uvijek bio poseban, u svakom smislu!
Sad mi ga jos teze gledati na ovim pripremama kada znam da nece igrati...sve me nekakva "nostalgija" hvata :cry:

Ocekujem pobjedu, akoBogda. Napokon imamo kondic.trenera i maksimalnu ozbiljnost na treninzima gdje se zna sta ko radi... uz to, mislim da su i igraci svjesni da je ovo zadnji voz na putu za Francusku, do slijedece stanice u Belgiji gdje smiju sebi dozvoliti "presjedanje bez prevelikog kasnjenja", ali zato onda u jednom "vagonu" treba "proputovati Zenicu" (vs.Andora i Wales) i Kipar.
Vjerujem u plasman, dat ce Bog. :pray:
Da se samocitiram, zbog Misketa :D

GRANDE MISKE

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 04 jun 2015, 22:05

............Begovic..........
Mujdza...Bic...Spahic....Seo
.....Pjanic...Besic...Lulic
..Visca.....................Zec
...............Dzeko

Ovako bih ja,
mada mislim da ce Mesa ovo dole

............Begovic................
Mujdza...Sunjic...Spahic....Seo
.........Pjanic...Besic.............
....Visca.....Medo........Lulic
...............Dzeko

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 04 jun 2015, 22:11

"Sastav ekipe koja je igrala u rozim markerima čini su: Begović, Vršajević, Bičakčić, Sušić, Višća, Bešić, Pjanić, Lulić, Đurić i Džeko. Njihovi protivnici, ekipa "bijelih" igrala je u sastavu: Dujković, Mujdža, Šunjić, Spahić, Kolašinac, Hadžić, Vranješ, Zec, Ibišević, Medunjanin i Hajrović, dok je Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu.

"Bijeli" su bili dosta uspješniji, trening se završio njihovom pobjedom, a mrežu Asmira Begovića pogađali su Zec, Ibišević, Hajrović i Medunjanin. Pogodak veznog fudbalera Deportiva bio je pravo remek djelo."

Ovako ih je Mesa danas regrutovao :D To vjerovatno nista ne znaci, ali nije mi svejedno kad vidim Avdiju u istoj ekipi sa Dzekom.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 04 jun 2015, 23:04

Avdiju u koji god tim dodijeliš, zagarantovana pušiona.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 04 jun 2015, 23:06

X31987 je napisao/la:
slika
:lol: :lol: :lol: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:

Avdija ih glavom kontroliše sve tri.

slika
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Avdija mađioničar :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Kako se bliži tekma sve više nervoze ima. Samo da ne bude nekih eksperimenata u sastavu, tipa bez beka, stopera, napadača, golmana, igrača, šta ti ga već znam. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

SGD53
Kontakt:

Post Postao/la SGD53 » 05 jun 2015, 08:38

Avdija starter sviđalo se to vama ili ne, iz razloga jer Izrael vjerovatno neće ni razmišljati o toj mogućnosti, a onda dolazi Avdija i potez kao protiv Irana, ali ovaj puta nakon starta utakmice a ne nakon primljenog gola.

AVDIJAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!1111
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 05 jun 2015, 08:49

edoo3 je napisao/la:"Sastav ekipe koja je igrala u rozim markerima čini su: Begović, Vršajević, Bičakčić, Sušić, Višća, Bešić, Pjanić, Lulić, Đurić i Džeko. Njihovi protivnici, ekipa "bijelih" igrala je u sastavu: Dujković, Mujdža, Šunjić, Spahić, Kolašinac, Hadžić, Vranješ, Zec, Ibišević, Medunjanin i Hajrović, dok je Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu.

"Bijeli" su bili dosta uspješniji, trening se završio njihovom pobjedom, a mrežu Asmira Begovića pogađali su Zec, Ibišević, Hajrović i Medunjanin. Pogodak veznog fudbalera Deportiva bio je pravo remek djelo."

Ovako ih je Mesa danas regrutovao :D To vjerovatno nista ne znaci, ali nije mi svejedno kad vidim Avdiju u istoj ekipi sa Dzekom.
Za bijele je igrala odbrana koja bi trebala da igra protiv Izraela (izuzev golmana) dok su za roze igrali vezni i napadaci koji bi mogli poceti utakmicu. Tako da jaca navala napada jacu defanzivu, a jaca defanziva da se mora braniti od jace navale. Tako se bar meni cini.
Ako ova moja teorija stima, onda je dobro sto je Avdija igrao sa Dzekom :mrgreen:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 05 jun 2015, 08:57

ne_znam_ko_sam je napisao/la:
edoo3 je napisao/la:"Sastav ekipe koja je igrala u rozim markerima čini su: Begović, Vršajević, Bičakčić, Sušić, Višća, Bešić, Pjanić, Lulić, Đurić i Džeko. Njihovi protivnici, ekipa "bijelih" igrala je u sastavu: Dujković, Mujdža, Šunjić, Spahić, Kolašinac, Hadžić, Vranješ, Zec, Ibišević, Medunjanin i Hajrović, dok je Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu.

Za bijele je igrala odbrana koja bi trebala da igra protiv Izraela (izuzev golmana) dok su za roze igrali vezni i napadaci koji bi mogli poceti utakmicu. Tako da jaca navala napada jacu defanzivu, a jaca defanziva da se mora braniti od jace navale. Tako se bar meni cini.
Ako ova moja teorija stima, onda je dobro sto je Avdija igrao sa Dzekom :mrgreen:
Ako je tako onda nam se ne piše dobro jer su bijeli pobijedili :mrgreen:
#Salihović

Pivopija
Kontakt:

Re: RE: Re: 12.06.2015. / BiH - Izrael

Post Postao/la Pivopija » 05 jun 2015, 10:04

BozePetra je napisao/la:

Normalno, kad je za bijele igrao gigant Avdija.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 jun 2015, 11:03

Odlično zapažanje. Iskreno, ja nisam ni razmišljao, odmah mi se smračilo kada vidjeh Avdiju u Džekinoj ekipi. :D

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 05 jun 2015, 11:09

BozePetra je napisao/la:
ne_znam_ko_sam je napisao/la: Za bijele je igrala odbrana koja bi trebala da igra protiv Izraela (izuzev golmana) dok su za roze igrali vezni i napadaci koji bi mogli poceti utakmicu. Tako da jaca navala napada jacu defanzivu, a jaca defanziva da se mora braniti od jace navale. Tako se bar meni cini.

To je super, jer to moze samo da pomogne u otklanjanju dileme oko desnog beka/veznog (ukoliko je selektor ima) i Avdija ne bi trebao bbiti u prvih 11. :mrgreen:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 jun 2015, 14:14

Umjesto da uigravamo nekoga na poziciji ofanzivnog veznog, kod Bazdarevica "Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu". Kada dodje utakmica svi ce cekati taj zadnji pas koji su uigravali na treninzima ali...

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 05 jun 2015, 14:16

calcio je napisao/la:Umjesto da uigravamo nekoga na poziciji ofanzivnog veznog, kod Bazdarevica "Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu". Kada dodje utakmica svi ce cekati taj zadnji pas koji su uigravali na treninzima ali...
Calcio nastavlja sa glupostima, kakav si ti neiscrpan trol :tokralju: :bow:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 05 jun 2015, 14:23

Ibizevic je napisao/la:
calcio je napisao/la:Umjesto da uigravamo nekoga na poziciji ofanzivnog veznog, kod Bazdarevica "Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu". Kada dodje utakmica svi ce cekati taj zadnji pas koji su uigravali na treninzima ali...
Calcio nastavlja sa glupostima, kakav si ti neiscrpan trol :tokralju: :bow:
Reci mi sta je pogresno rekao. Jel to nije upravu?

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, lol89, Normus90, soko i 16 gostiju.