Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma i ja sam zadnju protiv Belgije oko 7 usao na stadion i nije uopste bila neka guzva. Tek se poslije formirao red, a i bolje cekati na stadionu nego u reduBelminM23 je napisao/la:Ma moram ući na stadion kad nema gužve, a nekako mi se na kraju ne ulazi, hoću da gledam zagrijavanje izbliza (konačno)Frankie je napisao/la:Ako je od 20:45 tekma, onde se u 18h otvaraju ako se ne varam.BelminM23 je napisao/la:Kada se inače otvore kapije za ulaz na stadion ?
Pukla mi karta, onaj dio što oni sebi uzmu mi je već otkinutAl kontam, jbg, neće valjda bit problem.
Ako nafataš sjever, javi.Goalgetter je napisao/la:Dolazim i ja na utakmicu, samo da nekako dodjem do karti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze, gledam sta god da uzmem, samo mi dvije trebaju.BelminM23 je napisao/la:Ako nafataš sjever, javi.Goalgetter je napisao/la:Dolazim i ja na utakmicu, samo da nekako dodjem do karti.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.i jesi bio na onom putovanju ?
Ma najveći red se formira, nakon što bus sa igračima krene iz hotela prema stadinu, e tad svi nagrnu prema stadionu.
Da se samocitiram, zbog Misketahurem je napisao/la:MISKE...
sve sam mogao prezaliti i u miru se oprostiti od nasih velicina kao sto su Barbarez, Hasan i dr.,tako ce mi biti i sa Spahom, Edinom... ali Misketa nikad necu moci prezaliti, za mene reprezentacija bez njega nije ista, nekakvu posebnu notu je davao istoj...on mi je uvijek bio poseban, u svakom smislu!
Sad mi ga jos teze gledati na ovim pripremama kada znam da nece igrati...sve me nekakva "nostalgija" hvata![]()
Ocekujem pobjedu, akoBogda. Napokon imamo kondic.trenera i maksimalnu ozbiljnost na treninzima gdje se zna sta ko radi... uz to, mislim da su i igraci svjesni da je ovo zadnji voz na putu za Francusku, do slijedece stanice u Belgiji gdje smiju sebi dozvoliti "presjedanje bez prevelikog kasnjenja", ali zato onda u jednom "vagonu" treba "proputovati Zenicu" (vs.Andora i Wales) i Kipar.
Vjerujem u plasman, dat ce Bog.
Avdija mađioničarX31987 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Avdija ih glavom kontroliše sve tri.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za bijele je igrala odbrana koja bi trebala da igra protiv Izraela (izuzev golmana) dok su za roze igrali vezni i napadaci koji bi mogli poceti utakmicu. Tako da jaca navala napada jacu defanzivu, a jaca defanziva da se mora braniti od jace navale. Tako se bar meni cini.edoo3 je napisao/la:"Sastav ekipe koja je igrala u rozim markerima čini su: Begović, Vršajević, Bičakčić, Sušić, Višća, Bešić, Pjanić, Lulić, Đurić i Džeko. Njihovi protivnici, ekipa "bijelih" igrala je u sastavu: Dujković, Mujdža, Šunjić, Spahić, Kolašinac, Hadžić, Vranješ, Zec, Ibišević, Medunjanin i Hajrović, dok je Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu.
"Bijeli" su bili dosta uspješniji, trening se završio njihovom pobjedom, a mrežu Asmira Begovića pogađali su Zec, Ibišević, Hajrović i Medunjanin. Pogodak veznog fudbalera Deportiva bio je pravo remek djelo."
Ovako ih je Mesa danas regrutovaoTo vjerovatno nista ne znaci, ali nije mi svejedno kad vidim Avdiju u istoj ekipi sa Dzekom.
Ako je tako onda nam se ne piše dobro jer su bijeli pobijediline_znam_ko_sam je napisao/la:Za bijele je igrala odbrana koja bi trebala da igra protiv Izraela (izuzev golmana) dok su za roze igrali vezni i napadaci koji bi mogli poceti utakmicu. Tako da jaca navala napada jacu defanzivu, a jaca defanziva da se mora braniti od jace navale. Tako se bar meni cini.edoo3 je napisao/la:"Sastav ekipe koja je igrala u rozim markerima čini su: Begović, Vršajević, Bičakčić, Sušić, Višća, Bešić, Pjanić, Lulić, Đurić i Džeko. Njihovi protivnici, ekipa "bijelih" igrala je u sastavu: Dujković, Mujdža, Šunjić, Spahić, Kolašinac, Hadžić, Vranješ, Zec, Ibišević, Medunjanin i Hajrović, dok je Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu.
"Bijeli" su bili dosta uspješniji, trening se završio njihovom pobjedom, a mrežu Asmira Begovića pogađali su Zec, Ibišević, Hajrović i Medunjanin. Pogodak veznog fudbalera Deportiva bio je pravo remek djelo."
Ovako ih je Mesa danas regrutovaoTo vjerovatno nista ne znaci, ali nije mi svejedno kad vidim Avdiju u istoj ekipi sa Dzekom.
Ako ova moja teorija stima, onda je dobro sto je Avdija igrao sa Dzekom
Normalno, kad je za bijele igrao gigant Avdija.BozePetra je napisao/la:Ako je tako onda nam se ne piše dobro jer su bijeli pobijediline_znam_ko_sam je napisao/la:Za bijele je igrala odbrana koja bi trebala da igra protiv Izraela (izuzev golmana) dok su za roze igrali vezni i napadaci koji bi mogli poceti utakmicu. Tako da jaca navala napada jacu defanzivu, a jaca defanziva da se mora braniti od jace navale. Tako se bar meni cini.edoo3 je napisao/la:"Sastav ekipe koja je igrala u rozim markerima čini su: Begović, Vršajević, Bičakčić, Sušić, Višća, Bešić, Pjanić, Lulić, Đurić i Džeko. Njihovi protivnici, ekipa "bijelih" igrala je u sastavu: Dujković, Mujdža, Šunjić, Spahić, Kolašinac, Hadžić, Vranješ, Zec, Ibišević, Medunjanin i Hajrović, dok je Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu.
Odlično zapažanje. Iskreno, ja nisam ni razmišljao, odmah mi se smračilo kada vidjeh Avdiju u Džekinoj ekipi.ne_znam_ko_sam je napisao/la:Za bijele je igrala odbrana koja bi trebala da igra protiv Izraela (izuzev golmana) dok su za roze igrali vezni i napadaci koji bi mogli poceti utakmicu. Tako da jaca navala napada jacu defanzivu, a jaca defanziva da se mora braniti od jace navale. Tako se bar meni cini.edoo3 je napisao/la:"Sastav ekipe koja je igrala u rozim markerima čini su: Begović, Vršajević, Bičakčić, Sušić, Višća, Bešić, Pjanić, Lulić, Đurić i Džeko. Njihovi protivnici, ekipa "bijelih" igrala je u sastavu: Dujković, Mujdža, Šunjić, Spahić, Kolašinac, Hadžić, Vranješ, Zec, Ibišević, Medunjanin i Hajrović, dok je Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu.
BozePetra je napisao/la:Ako je tako onda nam se ne piše dobro jer su bijeli pobijediline_znam_ko_sam je napisao/la: Za bijele je igrala odbrana koja bi trebala da igra protiv Izraela (izuzev golmana) dok su za roze igrali vezni i napadaci koji bi mogli poceti utakmicu. Tako da jaca navala napada jacu defanzivu, a jaca defanziva da se mora braniti od jace navale. Tako se bar meni cini.
Calcio nastavlja sa glupostima, kakav si ti neiscrpan trolcalcio je napisao/la:Umjesto da uigravamo nekoga na poziciji ofanzivnog veznog, kod Bazdarevica "Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu". Kada dodje utakmica svi ce cekati taj zadnji pas koji su uigravali na treninzima ali...
Reci mi sta je pogresno rekao. Jel to nije upravu?Ibizevic je napisao/la:Calcio nastavlja sa glupostima, kakav si ti neiscrpan trolcalcio je napisao/la:Umjesto da uigravamo nekoga na poziciji ofanzivnog veznog, kod Bazdarevica "Zvjezdan Misimović u zelenom markeru imao ulogu đokera koji je igrao za tim koji je imao loptu u svom posjedu". Kada dodje utakmica svi ce cekati taj zadnji pas koji su uigravali na treninzima ali...![]()