Dobijes Sarajevoharishp je napisao/la:Vidis mu dresa,samo izbrises crne prugeFK Sarajevo je napisao/la:Za koga ti druze navijasMinistaR je napisao/la:Čestitke Sarajevu, pokazali ste da ste najjača ekipa u BiH.![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dobijes Sarajevoharishp je napisao/la:Vidis mu dresa,samo izbrises crne prugeFK Sarajevo je napisao/la:Za koga ti druze navijasMinistaR je napisao/la:Čestitke Sarajevu, pokazali ste da ste najjača ekipa u BiH.![]()
![]()
cuj ovog majmuna.....cccrudarprijedor je napisao/la:ljudi cestitke iz Prijedora...![]()
![]()
![]()
morali su se malo spustiti....
Haj pustite covjeka na miru nemojte opet pocinjatiBorac_U_Srcu je napisao/la:cuj ovog majmuna.....cccrudarprijedor je napisao/la:ljudi cestitke iz Prijedora...![]()
![]()
![]()
Ako se ne varam taj "nikakav" klub vam je dao po gujci.killer je napisao/la:Nikad navijaca ni kluba od Rudara nece biti...rudarprijedor je napisao/la:ljudi cestitke iz Prijedora...![]()
![]()
![]()
Sarajevu cestitam na pobjedi ...POzdrav
To si ti pogrijesio Borac ne gubi od takvih ekipaharishp je napisao/la:Ako se ne varam taj "nikakav" klub vam je dao po gujci.killer je napisao/la:Nikad navijaca ni kluba od Rudara nece biti...rudarprijedor je napisao/la:ljudi cestitke iz Prijedora...![]()
![]()
![]()
Sarajevu cestitam na pobjedi ...POzdrav![]()
ALEN ŠKOROkiller je napisao/la:zaboravi da sam pisao uopste....Odmah pocinjete s provokacijama,al pokazacu da sam pametniji od vas i necu odgovoriti provokacijom...Nisam ja na to mislio,ako ne mozete skontati vas problem...Necu da ulazim u raspravu ni sa kim ...Nego kako se zove igrac Sarajeva sa brojem 10 ?
dobar je moram priznati...hvala na odgovoru...toliko od mene ..EnZo_85 je napisao/la:ALEN ŠKOROkiller je napisao/la:zaboravi da sam pisao uopste....Odmah pocinjete s provokacijama,al pokazacu da sam pametniji od vas i necu odgovoriti provokacijom...Nisam ja na to mislio,ako ne mozete skontati vas problem...Necu da ulazim u raspravu ni sa kim ...Nego kako se zove igrac Sarajeva sa brojem 10 ?