Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Nigerija - Burkina Faso 1 1.70
Orduspor - Mersin 1 1.80
Orduspor - Mersin 1 1.80
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- CLASSisPERMANENT
- Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
- Kontakt:
Trebalo bi trpati na Kirilenka i na D.Westa da ce otic u OVER, al eto opet vecina utakmica se igra ranije danas, pa cemo vidjeti jos dok nisu pocele da sta predlozimo 

Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?
- Titova-Juga
- Kontakt:
Hoce li ova Madjarska dobit Poljsku
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Mersin ti je 2, 100 posto. Ali, kako me islo sinoc,fino razmisliANTIFA ! je napisao/la:Nigerija - Burkina Faso 1 1.70
Orduspor - Mersin 1 1.80

ako im czaszar proigra dobivaju baz problema, al ovako teško, trebaju imat nagya i golmana miklera na razini, i harsanya..Titova-Juga je napisao/la:Hoce li ova Madjarska dobit Poljsku
poljaci nisu losi, igraju kolektivno nema jakih pojedinaca, samo da im se ne razbrani šmal

- Titova-Juga
- Kontakt:
falcao12 je napisao/la:ako im czaszar proigra dobivaju baz problema, al ovako teško, trebaju imat nagya i golmana miklera na razini, i harsanya..Titova-Juga je napisao/la:Hoce li ova Madjarska dobit Poljsku
poljaci nisu losi, igraju kolektivno nema jakih pojedinaca, samo da im se ne razbrani šmal
Slabo sam Poljake pratio pa zato pitam, znam da je Madjarska furiozno startala i malo su cak prenapuhali atmosferu a onda ih Hrvati spustili. Smal je zajeban golman nadam se da nece ovaj put biti na nivou, odigro sam 1x pa sta bude!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ja sam igrao X2, kvota pada u stranim kladionicamafalcao12 je napisao/la:ako im czaszar proigra dobivaju baz problema, al ovako teško, trebaju imat nagya i golmana miklera na razini, i harsanya..Titova-Juga je napisao/la:Hoce li ova Madjarska dobit Poljsku

SAMO ČELIK !
Nemoj to gledati ni podrazno kad padaju kvote u stranim kladionicama.Ja sam sinoc odigrao tiket,pogledao kvote i sve je padalo po 20-30 i na kraju sve fula.Viper je napisao/la:Ja sam igrao X2, kvota pada u stranim kladionicamafalcao12 je napisao/la:ako im czaszar proigra dobivaju baz problema, al ovako teško, trebaju imat nagya i golmana miklera na razini, i harsanya..Titova-Juga je napisao/la:Hoce li ova Madjarska dobit Poljsku
Nemoj se oslanjati na to..
ako im czaszar zabije jedan dva gola s vanjskih pozicija i zabije sedmerac, onda je dobro onda ce i dalje zabija i razigravat momčad, a ako na pocetku sjebe ko sto je bilo u vecini utakmica onda sve moja nagy...koji to nemože sam odradit, ako zabije 2-3 odma ide flaster na njega, a i u godina ma je tako da nemože cijelu tekmu izdrzat.Titova-Juga je napisao/la:falcao12 je napisao/la:ako im czaszar proigra dobivaju baz problema, al ovako teško, trebaju imat nagya i golmana miklera na razini, i harsanya..Titova-Juga je napisao/la:Hoce li ova Madjarska dobit Poljsku
Slabo sam Poljake pratio pa zato pitam, znam da je Madjarska furiozno startala i malo su cak prenapuhali atmosferu a onda ih Hrvati spustili. Smal je zajeban golman nadam se da nece ovaj put biti na nivou, odigro sam 1x pa sta bude!
czaszar i miklar ključni, po meni sve o njima ovisi

Teague J. 13,5+ ???
Izgleda da je jedini na poziciji play-a
JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
Mogao bi proci u OVERFidel je napisao/la:Teague J. 13,5+ ???

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Šta je sa Harrisom?Fidel je napisao/la:Teague J. 13,5+ ???

No, bilo kako bilo, Teague bi trebao (da ne kažem morao) ići u over. Ja ću čekati još malo, al' vjerovatno ću ovaj tip ganjati.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Harris nece igrati tako da ostaje samo ovaj zvekanMonolog je napisao/la:Šta je sa Harrisom?Fidel je napisao/la:Teague J. 13,5+ ???
Izgleda da je jedini na poziciji play-aZnam da je izvrnuo članak, al' rekli su da je day-to-day, pa...
No, bilo kako bilo, Teague bi trebao (da ne kažem morao) ići u over. Ja ću čekati još malo, al' vjerovatno ću ovaj tip ganjati.

JA TRAZIM SAMO JEDNO,A TO SU DVIJE STVARI,RED,MIR I DISCIPLINU. ......TM87!
- CLASSisPERMANENT
- Kontakt:
Bil' mogao ovaj G.Vasquez iz New Orleansa u OVER ?
Ne mogu nikako naci na stranici bh-play kladionice gdje im je broj koseva igraca NBA, moze li neko pomoci :/
U Premieru nema Teague :/
Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
- Titova-Juga
- Kontakt:
jbmilan je napisao/la:Ne mogu nikako naci na stranici bh-play kladionice gdje im je broj koseva igraca NBA, moze li neko pomoci :/
Čim uđeš na njihovu stranicu, sa lijeve gornje strane klikneš na onaj crveni "pdf" kvadratić desno od gdje piše "pon" odnosno današnji datum.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Moj prijedlog 
21:00 Soton - Everton, tacan rezultat 1:2 @ 6.00
21:30 Betis - Atl. Bilbao pikX @ 1.60

21:00 Soton - Everton, tacan rezultat 1:2 @ 6.00
21:30 Betis - Atl. Bilbao pikX @ 1.60
Sometimes it's only madness that makes us what we are.
scroll skroz dole,nije pod kosarkomjbmilan je napisao/la:Ne mogu nikako naci na stranici bh-play kladionice gdje im je broj koseva igraca NBA, moze li neko pomoci :/
Nad tobom sunce najljepše sja
- madridista4ever
- Kontakt:
Zna li neko može li se bh playu dobitak preko internet klađenja koristiti da se vrše uplate ili se uplate mogu vršiti samo sa onim novcem koji smo uplatili na račun?!
ovo prvo. kad dobiješ, pare ti se prebacuju na račun.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.