FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ellaxaz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ellaxaz » 26 maj 2011, 09:18

slika

Ko zna, zna.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 26 maj 2011, 09:22

Cestitke Zelji na kupu, zaluzeno.
Zdanje dve godine Zeljo i Borac dominiraju BIH fudbalom, nadam se da ce se i do godine nastaviti isto ;) .

P.S.
Joj Osima sto ima prljave hlace :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 26 maj 2011, 09:30

SrdjanBL je napisao/la:Cestitke Zelji na kupu, zaluzeno.
Zdanje dve godine Zeljo i Borac dominiraju BIH fudbalom, nadam se da ce se i do godine nastaviti isto ;) .

P.S.
Joj Osima sto ima prljave hlace :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Znojili mu se dlanovi :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 26 maj 2011, 09:31

adoni je napisao/la:
sandokan_TM87 je napisao/la:za ove sto nas prebrojavaju
bilo nas je 30-35 u vrh glave 40 navijaca i bolje smo se culi kao da igramo na grbavici, odavno nije bilo ovako dobro izdanje manijaka u gostima (od sirokog prije nekoliko godina)
utakmica je bila dobra, i moglo se i drugacije zavrsiti ali veceras nismo mogli izgubiti sve nam se poslozilo i ocitali smo fudbalsku i navijacku lekciju ekipi iz zenice te svima pokazali kakvu mi koheziju imamo izmedju navijaca i ekipe na terenu, mogu svi da se ugledaju na to i da sportski bodre svoju ekipu i kad ne igra dobro a narocito kad pobjedjuje.

da zakljucim
VECERAS JE LIJEPO BITI NAVIJAC ZELJE
Tako je majstore...veceras je srce ko Trebevic..i vece ;) ;) ;)
Za ovo se nebi slozio, bilo je jos jedno fantasticno izdanje protiv Slavije kada nismo mogli svi stat na onu njihovu tribinu istina ne mogu se porediti Zenica i I. Sarajevo ali opet nije bas ni Lukavica toliko blizu...
Dobro se sjecam ovo gostovanje smo uradili kad smo bili u najvecoj gabuli...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 26 maj 2011, 09:35

VELIKO HVALA IGRACIMA NA RADOSTI KOJU SU NAM PRUZILI.NAJ BITNIJE JE ODRZAVATI KONTINUITET OSVAJANJA TROFEJA SVAKE GODINE.MOLIM IH KAO BOGA DA GINU NA TERENU U PRIJEDORU I POBJEDOM OSTANU NA DRUGOM MJESTU.

NEGO NA NOVOJ GRBAVICI TREBACE NAM JEDNA NOVA VELIKA PROSTORIJA ZA SVE OVE KANTE KOJE OSVAJAMO U SAMPIONATIMA,KUPU I SUPER KUPU.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 maj 2011, 09:36

kada jedna ekipa izbori evropu kroz prvenstvo i kup može li poslati dvije ekipe da igra u evropi ,naprimjer prvu ekipu u drugo pretkolo a juniore u prvo pretkolo

adoni
Kontakt:

Post Postao/la adoni » 26 maj 2011, 09:40

ellaxaz je napisao/la:slika

8-)
To je to..a tek ono skandiranje Lazi kad je izlazio :D :D
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 maj 2011, 09:47

Šeha je kralj ako već treba otići na kraju sezone ja ga lićno ne bih pustio ispod 350 000 eura,daleko najjači golman u ligi a tek mu 22 godine.NIje sinoć imao neke extra odbrane ali djeluje sigurno i na liniji i na istrčavanjima .

bogbatina
Kontakt:

Post Postao/la bogbatina » 26 maj 2011, 09:58

hvala Zelji sto je pogurao moj Siroki u 9. uzastopni izlazak u Europu :)
Silovali ste Celika u gostima i to opisuje cijelu utakmicu.
p.s. jel mi moze neko rec jel onaj komentator pitar ili navijac celika,nimalo mu zeljo nije drag :)

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 26 maj 2011, 09:59

nidi je napisao/la:Šeha je kralj ako već treba otići na kraju sezone ja ga lićno ne bih pustio ispod 350 000 eura,daleko najjači golman u ligi a tek mu 22 godine.NIje sinoć imao neke extra odbrane ali djeluje sigurno i na liniji i na istrčavanjima .
prijatelju, ono što je odbranio onaj udarac glavom ja nisam nikad vidio u našoj ligi. a rijetkost je i u puno jačim.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 maj 2011, 10:10

ChWilla je napisao/la:
nidi je napisao/la:Šeha je kralj ako već treba otići na kraju sezone ja ga lićno ne bih pustio ispod 350 000 eura,daleko najjači golman u ligi a tek mu 22 godine.NIje sinoć imao neke extra odbrane ali djeluje sigurno i na liniji i na istrčavanjima .
prijatelju, ono što je odbranio onaj udarac glavom ja nisam nikad vidio u našoj ligi. a rijetkost je i u puno jačim.
pardon ,to je bilo extra

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 26 maj 2011, 10:12

slika

Fotopriča: Željezničar osvajač kupa Bosne i Hercegovine!

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fo ... ercegovine
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 26 maj 2011, 10:14

bogbatina je napisao/la:hvala Zelji sto je pogurao moj Siroki u 9. uzastopni izlazak u Europu :)
p.s. jel mi moze neko rec jel onaj komentator pitar ili navijac celika,nimalo mu zeljo nije drag :)

ma ja sam ugasio ton , levat pravi haj nemora biti navijac nek i bude protiv zelje al jaro bukvalno cijelu utakmicu pricao je protiv zelje za ne povjerovati...

ps gdje li je sad onaj momak sto nakon prve utakmice nije znao razliku razglasa i megafona hehehehehh kud su naucili sta je razglas samo se obrukali jos vise :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 maj 2011, 10:21

bogbatina je napisao/la:hvala Zelji sto je pogurao moj Siroki u 9. uzastopni izlazak u Europu :)

Ma nije ni pitar garant, jer kad sam gledo prenos utkamice Borac-Sarajevo lik samo sto nije reko "naprijed borac"...hajde sto i to, vec jos pravi se glup prica fer korektno navijanje, a ljudi pjevaju od topole pa do ravne gore i on jos kaze, kako se cuje gromoglasno navijanje i pjesma navijaca Borca :)... ocigledno nije ni pitar , ali da je **** to jeste 100%
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 maj 2011, 10:28

http://www.fksinfo.com/galerija/data/me ... dor_33.jpg

da da pitar je :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
po cemu li si ti to zakljucio samo da mi je znati ? :?

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 26 maj 2011, 10:33

Sinocnja noc imala cudnu moc :D :D :D :D sta drugo reci........ NEPROCJENJIVO 8-)

STIGLI, TROFEJ DIGLI!!!!!!!!!!!!!!!
;) [/size]
:)

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 26 maj 2011, 10:33

e sad da i ja sta napisem,vala sinoc kad sam dosao snage nisam imao nizasta vec odma na spavanje :D e vala kapa dole od sehe pa do lazara koji je odigrao utakmicu sezone po meni licno,svaka cast svima i veliko vam HVALA..
haha kakva ono kisa kod njih tamo pada ccc ali po meni najludja stvar je kad je izlazio lazo mi svi hajde lazare,hajde lazare,hajde lazara kad citava klupa nasa poce pjevat pa cak i AMAR OSIM hahaha scena strasna..
njihov "vodja"ako se onaj covjek moze i nazvat uopce navijacem je fuj covjek..pocevsi od kisobrana preko vrijedjanje IVICE,onda nazivajuci nas siptarima itd itd na kraju ostao budala sam i prica na razglas nije ni skontao da su mu ljudi otisli s tribine ccc Manijaci objasnili sve jucer moja procjena oko 1500 da nas je bilo,pun kavez i jos s desne strane kaveza jos raje bilo,ali policije ccc zadrzavali nas maximalno prema zenici cc sve u svemu bilo je prejakooooo :D

Just do it.TM
Kontakt:

Post Postao/la Just do it.TM » 26 maj 2011, 10:38

twisttm87 je napisao/la:e sad da i ja sta napisem,vala sinoc kad sam dosao snage nisam imao nizasta vec odma na spavanje :D e vala kapa dole od sehe pa do lazara koji je odigrao utakmicu sezone po meni licno,svaka cast svima i veliko vam HVALA..
haha kakva ono kisa kod njih tamo pada ccc ali po meni najludja stvar je kad je izlazio lazo mi svi hajde lazare,hajde lazare,hajde lazara kad citava klupa nasa poce pjevat pa cak i AMAR OSIM hahaha scena strasna..
njihov "vodja"ako se onaj covjek moze i nazvat uopce navijacem je fuj covjek..pocevsi od kisobrana preko vrijedjanje IVICE,onda nazivajuci nas siptarima itd itd na kraju ostao budala sam i prica na razglas nije ni skontao da su mu ljudi otisli s tribine ccc Manijaci objasnili sve jucer moja procjena oko 1500 da nas je bilo,pun kavez i jos s desne strane kaveza jos raje bilo,ali policije ccc zadrzavali nas maximalno prema zenici cc sve u svemu bilo je prejakooooo :D

Sve je to ok, slazem se, samo ti ta tvoja procjena ne valja, bilo nas je malo vise........... ;)
a Saban-pa samo mu ime il' naddimak il' sta vec, sve govori........
Elem, jedna predobra noc u Fukushimi :D
:)

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 26 maj 2011, 10:44

tek sam sada primjetio i moram reci ,svaka cast Stanicu kako se ponasao nakon sto ga je onaj udario....kasnije mu je frajer bjezeci pao pravo pred noge ,a stanic ga samo zaobidze ...dok beslija ,e ja fakat neznam sta je ono ...vidjeo sam na Kosevu njegov max su 2 sprinta ,al kada je neki belaj frajer leti da se pogura ahhaha :D :D to je cudo jedno...sreca sinoc pa je onaj navijac udario gospodina momka a ne Besliju ,jer ovaj bi ga ganjao do sudnjega dana ahhaha
svaka vam cast na Kup-u u vise nego ludim uslovima..naravno i vise nego zasluzen ..
sto se tice procjene oko 1500 ljudi max ...
evo niste dali da se kaze da ovdje ima vise od 700 ljudi ...
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 maj 2011, 10:55

kod prvog gola padaju oko lazara kod domine

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: GIBRA, Google [Bot], Plavamamba i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []