Ko zna, zna.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Znojili mu se dlanoviSrdjanBL je napisao/la:Cestitke Zelji na kupu, zaluzeno.
Zdanje dve godine Zeljo i Borac dominiraju BIH fudbalom, nadam se da ce se i do godine nastaviti isto.
P.S.
Joj Osima sto ima prljave hlace![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za ovo se nebi slozio, bilo je jos jedno fantasticno izdanje protiv Slavije kada nismo mogli svi stat na onu njihovu tribinu istina ne mogu se porediti Zenica i I. Sarajevo ali opet nije bas ni Lukavica toliko blizu...adoni je napisao/la:Tako je majstore...veceras je srce ko Trebevic..i vecesandokan_TM87 je napisao/la:za ove sto nas prebrojavaju
bilo nas je 30-35 u vrh glave 40 navijaca i bolje smo se culi kao da igramo na grbavici, odavno nije bilo ovako dobro izdanje manijaka u gostima (od sirokog prije nekoliko godina)
utakmica je bila dobra, i moglo se i drugacije zavrsiti ali veceras nismo mogli izgubiti sve nam se poslozilo i ocitali smo fudbalsku i navijacku lekciju ekipi iz zenice te svima pokazali kakvu mi koheziju imamo izmedju navijaca i ekipe na terenu, mogu svi da se ugledaju na to i da sportski bodre svoju ekipu i kad ne igra dobro a narocito kad pobjedjuje.
da zakljucim
VECERAS JE LIJEPO BITI NAVIJAC ZELJE![]()
![]()
To je to..a tek ono skandiranje Lazi kad je izlazioellaxaz je napisao/la:
prijatelju, ono što je odbranio onaj udarac glavom ja nisam nikad vidio u našoj ligi. a rijetkost je i u puno jačim.nidi je napisao/la:Šeha je kralj ako već treba otići na kraju sezone ja ga lićno ne bih pustio ispod 350 000 eura,daleko najjači golman u ligi a tek mu 22 godine.NIje sinoć imao neke extra odbrane ali djeluje sigurno i na liniji i na istrčavanjima .
pardon ,to je bilo extraChWilla je napisao/la:prijatelju, ono što je odbranio onaj udarac glavom ja nisam nikad vidio u našoj ligi. a rijetkost je i u puno jačim.nidi je napisao/la:Šeha je kralj ako već treba otići na kraju sezone ja ga lićno ne bih pustio ispod 350 000 eura,daleko najjači golman u ligi a tek mu 22 godine.NIje sinoć imao neke extra odbrane ali djeluje sigurno i na liniji i na istrčavanjima .
bogbatina je napisao/la:hvala Zelji sto je pogurao moj Siroki u 9. uzastopni izlazak u Europu![]()
Silovali ste Celika u gostima i to opisuje cijelu utakmicu.
p.s. jel mi moze neko rec jel onaj komentator pitar ili navijac celika,nimalo mu zeljo nije drag
bogbatina je napisao/la:hvala Zelji sto je pogurao moj Siroki u 9. uzastopni izlazak u Europu![]()
Silovali ste Celika u gostima i to opisuje cijelu utakmicu.
p.s. jel mi moze neko rec jel onaj komentator pitar ili navijac celika,nimalo mu zeljo nije drag
twisttm87 je napisao/la:e sad da i ja sta napisem,vala sinoc kad sam dosao snage nisam imao nizasta vec odma na spavanjee vala kapa dole od sehe pa do lazara koji je odigrao utakmicu sezone po meni licno,svaka cast svima i veliko vam HVALA..
haha kakva ono kisa kod njih tamo pada ccc ali po meni najludja stvar je kad je izlazio lazo mi svi hajde lazare,hajde lazare,hajde lazara kad citava klupa nasa poce pjevat pa cak i AMAR OSIM hahaha scena strasna..
njihov "vodja"ako se onaj covjek moze i nazvat uopce navijacem je fuj covjek..pocevsi od kisobrana preko vrijedjanje IVICE,onda nazivajuci nas siptarima itd itd na kraju ostao budala sam i prica na razglas nije ni skontao da su mu ljudi otisli s tribine ccc Manijaci objasnili sve jucer moja procjena oko 1500 da nas je bilo,pun kavez i jos s desne strane kaveza jos raje bilo,ali policije ccc zadrzavali nas maximalno prema zenici cc sve u svemu bilo je prejakooooo
Trenutno korisnika/ca: GIBRA, Google [Bot], Plavamamba i 10 gostiju.