FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
Re: FK Crvena zvezda
@Tribaliane đe ćeš mene pa Milojko bi doživio nervni slom od mojih insajderskih mahinacija...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nema veze, voli Milojko to.DANTES je napisao/la:@Tribaliane đe ćeš mene pa Milojko bi doživio nervni slom od mojih insajderskih mahinacija...
Crvena Zvezdo, Crvena Zvezdo
Od malih nogu moj si san
Za tebe zivim, tebi se divim
Sa tobom je lepsi svaki dan
Oj nanananana.... Oj nanananana...
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Dobar ulazak u utakmicu, vrlo dobrih pola sata, sve poslije toga što se vidjelo, ličilo je na kriziranje i bunarenje iz prošlih nekoliko utakmica. Ipak se čini da su se malo trznuli igrači nakon Lalatovićevih kritika prethodnih dana. Lazović proradio. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jos jedna utakmica za zaborav na stadionu " Depresija" na Vracaru.
Jedino Lazovic i njegov povratak

Jedino Lazovic i njegov povratak

video malopre na Mozzart-u anketu neku " Koga bi ste voleli da vidite kao trenera Zvezde " - najvise odgovora Milovan Rajevac.

Nisam vidio tu anketu, niti znam ko je ponudjen. Samo znam da ne bih volio ni Rajevca ni lika sa donje slike. Robija samo zbog velike ljubavi forsiraju i zele, a u stvari je trenerska nula. Sa Zvezdom je uzeo taj jedan Kup, a titulu u JSL ne.. dok je Kajzeri sa sasvim dobrim timom koji je trebao biti u gornjem dijelu tabele, ispao iz lige. Tacnije, zakucao ga za dno. Zato sto je tvrdoglav i misli da sa svakim timom, tacnije igracima, moze igrati tika-taku nikada nista nece biti od njega. Ja i dalje pamtim ona mucenja sa 65% posjeda lopte i 1 sutem u okvir gola.. Dokle god ne vidim da je napredovao kao trener, zelim ga gledati samo na tribinama Marakane ili protivnickoj klupi.
Jeste fudbal bio mucenje sa Prosineckim, evo svi kazu.
Daj bre @ Dscile...
Neke druge igre su se igrale tad i to nema veze sa Robijevim trenerskim znanjem.
Mucenje je bila igra. Lijepo je on to sve zamislio, samo sto Evandro nije Iniesta, Borha nije Vilja, a Lazovic nije Mesi.
Meni je bilo ono odvratno gledati osim u nekoliko utakmica na Marakani. Utakmice u Lucanima, Novom Pazaru, na Karaburmi.. su samo jedne od najgorih koje sam gledao ikada a da je na njima igrala Zvezda. Posjed od 70% ne donosi nista ako pola lopti ide nazad i ako se uputi 10 suteva, od toga 8 sa distance, a 1 ide u okvir.
Kao sto sam rekao, sto se mene tice dobrodosao je kao navijac.. a kao trenera bih radije gledao nekog pocetnika Zvezdasa nego njega. Naravno, kada Lalatovic ode, sto se nadam da nece biti skoro.
I da definisem "mucenje". Mucenje je za mene kada se naprezes kao konj da imas efikasnu igru, da ulazis u sanse, a u stvari to ne radis i ne mozes uraditi sto zelis.
Meni je bilo ono odvratno gledati osim u nekoliko utakmica na Marakani. Utakmice u Lucanima, Novom Pazaru, na Karaburmi.. su samo jedne od najgorih koje sam gledao ikada a da je na njima igrala Zvezda. Posjed od 70% ne donosi nista ako pola lopti ide nazad i ako se uputi 10 suteva, od toga 8 sa distance, a 1 ide u okvir.
Kao sto sam rekao, sto se mene tice dobrodosao je kao navijac.. a kao trenera bih radije gledao nekog pocetnika Zvezdasa nego njega. Naravno, kada Lalatovic ode, sto se nadam da nece biti skoro.
I da definisem "mucenje". Mucenje je za mene kada se naprezes kao konj da imas efikasnu igru, da ulazis u sanse, a u stvari to ne radis i ne mozes uraditi sto zelis.
- alan_kardec
- Kontakt:
O igri bi se dalo raspravljati, ali ja nikako ne mogu da zaboravim Robijev omjer u derbijima. 
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- alan_kardec
- Kontakt:
Imaš skoro 70 minuta igrača više i ne uspiješ pobijediti, još nas je Rajković spašavao poraza
. Kakvi trupci u napadu
. Katai, Despotović i Rakić je jedan od najgorih napadačkih tandema koji su igrali kod nas od raspada Juge pa naovamo, iako je konkurencija jaka. Lalatović iz igre izvukao Pečnika.
Nadajmo se da ima istine u tome smo zainteresovani za Nikolića iz Videotona.
Nadajmo se da ima istine u tome smo zainteresovani za Nikolića iz Videotona.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
A da ne pricamo o tome da je Majo pokusao svim silama navuci za nas. Onaj drugi zuti je nigdje veze, a pet minuta nadoknade je komedija. Drago mi je sto nismo uzeli bodove. Ne mogu se zadovoljiti pobjedama kao sto je Partizanova protiv Novog Pazara na JNA.
Mijailovicu i Planicu sam sve zivo i mrtvo psovao.
Ovaj Lazic je prosle godine bio crna ovca, a sada, kako je Pavicevic na beku, mozemo komotno reci da je najbolji stoper u klubu. Rajkovic je velika golmancina.
Jedino sto mi je drago jeste sto su gore navedena dvojica momaka, kao i Ristic i Jovic, ponovo imali veliku minutazu. Mada je Ristic zasluzio i vise.
Mijailovicu i Planicu sam sve zivo i mrtvo psovao.
Ovaj Lazic je prosle godine bio crna ovca, a sada, kako je Pavicevic na beku, mozemo komotno reci da je najbolji stoper u klubu. Rajkovic je velika golmancina.
Jedino sto mi je drago jeste sto su gore navedena dvojica momaka, kao i Ristic i Jovic, ponovo imali veliku minutazu. Mada je Ristic zasluzio i vise.
misliš ono redovno zlostavljanje od Stanoja? pa je Đura morao Granta da mu dovede da bi dobio i on neki derbi...alan_kardec je napisao/la:O igri bi se dalo raspravljati, ali ja nikako ne mogu da zaboravim Robijev omjer u derbijima.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Mislim upravo ono što sam i napisao. Dobio je grobare 3 puta uzastopno (dva puta na jna) uz gol razliku 5:0 a ne sjećam se da je to uspjelo ijednom našem treneru u zadnjih, recimo, 10 godina. Te priče doveo mu đura, đura prodao derbi i sl. ostavi za drugi put.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
a koliko je puta pukao od Stanoja? ko kaže da ja osporavam pobjede, nisi shvatio nije đura njemu to poklonio iz ovog razloga ili onog jer zato što je idiot.alan_kardec je napisao/la:Mislim upravo ono što sam i napisao. Dobio je grobare 3 puta uzastopno (dva puta na jna) uz gol razliku 5:0 a ne sjećam se da je to uspjelo ijednom našem treneru u zadnjih, recimo, 10 godina. Te priče doveo mu đura, đura prodao derbi i sl. ostavi za drugi put.
robi je pukao od stanoja svaki put...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Samo što ovdje ne pričamo ni o Stanoju, ni o idiotu koji je vaš najuspješniji predsjednik u klupskoj istoriji.
Robi u derbijima ima omjer 3:2 i to je to. Jel ga dobio Stanoje i jel Robi dobio Granta i zbog čega, manje bitno.
Robi u derbijima ima omjer 3:2 i to je to. Jel ga dobio Stanoje i jel Robi dobio Granta i zbog čega, manje bitno.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Boldiranoalan_kardec je napisao/la:Samo što ovdje ne pričamo ni o Stanoju, ni o idiotu koji je vaš najuspješniji predsjednik u klupskoj istoriji.
@ DANTES niko na ovoj temi kad vrsi bilo kakvu komparaciju ne misli ni na Stanoja ni na Djuru . Nema razloga za to, nase drustvo su ti Real Madrid, Milan, Bayern, Inter, Barselona... kad se uporedjujemo sa nekim to obicno oni budu, nema razloga da sebe vidimo rame uz rame sa mediokritetima koje si naveo.
Ono juce , strasno !

nema vala omjer 3:2 da ga yebeš...alan_kardec je napisao/la:Samo što ovdje ne pričamo ni o Stanoju, ni o idiotu koji je vaš najuspješniji predsjednik u klupskoj istoriji.
@trib daleko bilo... pa i ne može se porediti kad jedino mi igramo sa tim klubovima... vama su tu vhs snimci..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Greska u startu . Mi smo ti koji su igrali fudbal sa ovim timovima tj. takmicili se, igrali, nadigravali, pobedjivali, slavili... Vi ( izuzev utakmice sa Interom ) igrate sa losijim timovima od ovih koje sam ja naveo sem u slucaju kad neki fudbalski velikan zavrsi u Ligi Evrope pa na taj nacin se susretnete. Vi evropskim klubovima sluzite za korekciju gol razlike i za razliku od nas koji smo nesto i napravili u tim evropskim takmicenjima vi nikako da se pomirite sa cinjenicom da ste osrednji klub koji igra uglavnom bez publike ili sa malo publike , legende kluba skoro i da nemate a najveci klupski uspesi su vam Toletove kradje i namestaljke.DANTES je napisao/la: @trib daleko bilo... pa i ne može se porediti kad jedino mi igramo sa tim klubovima... vama su tu vhs snimci..
- alan_kardec
- Kontakt:
DANTES je napisao/la: nema vala omjer 3:2 da ga yebeš...
u pravu si. nije 3:2 nego 4:3. zaboravio sam dva meča u Kupu u sezoni 11/12.
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.