Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
JOOOOOJ nemoj mi njihovih "POTEZA".Zike_HzSa je napisao/la:Sad` je na potezu UPRAVA !
gdje se može pogledati gol?Nantess je napisao/la:svi spominju Džakmića, nema sta svaka mu dala, gol je extra.. aaaalliiii
pogledajte snimak ko mu je asistirao za gol, trojica igraca borca oko njega bila al džabe..
neko je rekao prije tekme, haj da vidimo i njega vise kad se toliko kunete u njega![]()
mislim da ste vidjeli jasno i slikovito
toliko od mene idemo dalje, malo pauza i to je to, na proljece svim silama na titulu pa sta bude
i da jos nesto...
pozz veliki za forumasa @tatamata
ja koliko sam upratio najrealniji i najiskreniji navijac Borca
zivio jarane !
pozz
ditalix je napisao/la:gdje se može pogledati gol?Nantess je napisao/la:svi spominju Džakmića, nema sta svaka mu dala, gol je extra.. aaaalliiii
pogledajte snimak ko mu je asistirao za gol, trojica igraca borca oko njega bila al džabe..
neko je rekao prije tekme, haj da vidimo i njega vise kad se toliko kunete u njega![]()
toliko od mene idemo dalje, malo pauza i to je to, na proljece svim silama na titulu pa sta bude
i da jos nesto...
zivio jarane !
pozz
dobaar dobarZagor je napisao/la:ditalix je napisao/la:gdje se može pogledati gol?Nantess je napisao/la:svi spominju Džakmića, nema sta svaka mu dala, gol je extra.. aaaalliiii
i da jos nesto...
zivio jarane !
pozz
uhhhh
alibi je napisao/la:JOOOOOJ nemoj mi njihovih "POTEZA".Zike_HzSa je napisao/la:Sad` je na potezu UPRAVA !
Kakvog transa,ako je moguce znati?BlueSharks je napisao/la:čestitke pitarima, nek ste im očitali lekciju......turci deru u sred banja luke......mogli su komotno pjevati poslije onog transa......idioti
harry_90 je napisao/la:Kakvog transa,ako je moguce znati?BlueSharks je napisao/la:čestitke pitarima, nek ste im očitali lekciju......turci deru u sred banja luke......mogli su komotno pjevati poslije onog transa......idioti
harry_90 je napisao/la:Kakvog transa,ako je moguce znati?BlueSharks je napisao/la:čestitke pitarima, nek ste im očitali lekciju......turci deru u sred banja luke......mogli su komotno pjevati poslije onog transa......idioti
Mogli su komotno staviti i dodati ali jesmo .urci sa k.BlueSharks je napisao/la:harry_90 je napisao/la:Kakvog transa,ako je moguce znati?BlueSharks je napisao/la:čestitke pitarima, nek ste im očitali lekciju......turci deru u sred banja luke......mogli su komotno pjevati poslije onog transa......idioti
kobe je napisao/la:http://www.---SPAM---/sport/nogomet/clanak/091129020#091129020&id=1
Da malo zasladim bordo naciji.