FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bayern@heart
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bayern@heart » 20 feb 2016, 17:11

Robben nece dodati loptu dok ne dadne gol da zavrsi post kako treba

Arturo mora igrati protiv "svojih"

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 20 feb 2016, 17:12

Lewat trpa i dalje...

Ribery ce biti prevaga protiv Juveta vidjet cete...

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 20 feb 2016, 17:20

Ribery kako je usao, stvorio je milion sansi. Pravi potez. On je donio pobjedu danas.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 feb 2016, 17:23

Ribery. :tokralju:
Boze produzi mu zdravlje.

Lewa i Muller opet rjesavaju, tacno ce stici onaj rekord Dzeke i Grafitea.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 20 feb 2016, 17:25

Ribery poslije Mullera najbolji igrač Bayerna u ovom meču, iako je igrao tek nekih 25 minuta. Costa obavezno njemu treba ići na instrukcije kako se ubacuje lopta, nikako mu ne valja što na silu uvijek pokušava s ubačajem. To bude nešto između šuta i ubačaja.

Robben po izlasku počašćen zaluženim zvižducima, ako je Lewa egoista šta tek reći za ovog. Zbog njega se čitav tim morao dobro namučiti da dođe do pobjede i pri tome su se dosta istrošili.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 20 feb 2016, 17:27

Muller, Vidal i Ribery. Lewa isto tako. Pogino je boreci se uvijek sa dva tri igraca. Kad je pritisak Dar popustio on je dosao do daha i tako zabio.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 20 feb 2016, 17:29

Akobogda da stignu i prestignu rekord, pošto su Grafite i Džeko skinuli rekord Bayernovih igrača, predugo je stojao u tuđim rukama, ako ne dođe do pada forme kao prošle godine, vraća se Bayerrnu.

Darmstadtu se mora čestitat na današnjoj partiji, protiv Juveta ne znam jel pametno da počinje Tasci, ipak naši 2 i po godine treniraju da bi igrali ovu odbranu, nisam siguran da će Tasci uspjet za 3 hefte da svari sta Guardiola zahtijeva.
Što se tiče Riberya i on je nekad kao Costa imao problem sa ovim ubačcima nerezonskim, al sad se vide godine vidi se iskustvo i želja za terenom, ne znam sad kako se odlučit koga dalje igrati kad su sva 4 krila world class, mislim da će ubuduće ako se niko ne povrijedi Coman najviše ispaštati jer je najmlađi.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 20 feb 2016, 18:04

momci jeste vidjeli sta znaci imati ponovo biberija u ekipi ,osjeti se ta svjezina ta kljucna karika ,sa kojom se sve veze i puno ljepse i kvlaietnije sve izgleda na terenu.Ribery i Robben ,odma se vidi kako jedan drugo cine boljim igracem na tereneu ,,tek ribac sto je usoao odma pasovi prema robiju u njihovom stilu ,momci se razumiju ,zanju kako se ko od njih dvojice krece .Neprocjenjivo je imati roberija ,neporcjenjivo . :!: .Rijetko se kada potrefi da neki klub ubode sa ovakvim dvojcem kao mi sa roberije, ne bitno na kojoj poziciji ,ovakvi se igraci ne radaju svaki dan.Daj Boze da Daglas i Comoan da budu i priblizno ko njih dvojica ,vrijeme ce pokazati.

Moja neostvarena zelja je dovodenje Hazarda, :plac:

edit:Pep Guardiola priprema listu za kupovinu igrača uoči početka nove avanture na klupi Manchester Citya.
Španski stručnjak na kraju sezone napušta Bayern i već je dogovorio prelazak u redove Građana, među kojima će postati najplaćeniji trener današnjice sa oko 20 miliona eura godišnje.

Kako prenosi Globo Esporte, Guardiola sa sobom iz Bayerna želi ''povući'' i Douglasa Costu, sjajnog krilnog napadača koji je ove sezone eksplodirao u Minhenu nakon dolaska iz Shakhtara, te je velika želja Španca, koji bi sa njim volio sarađivati i u novom klubu.

:lol: samo sanjaj pepi :cool:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 20 feb 2016, 18:23

Miler je fenomen. Onakav igrač se rađa jednom u 100 godina. Costa je malo (više) pao u formi. Za prolaz protiv Dame treba nam onaj pravi Costa sa početka sezone.

Kakva je ovo formacija sa tri krila, pa se svi redom ugušiše ? Roben je previše griješio, bio indisponiran al' njemu se nema šta prigovorit', s' obzirom šta je sve dao Bayernu. Gol volejom protiv Jedinstva me zauvijek kupio.

Ribery me prafo iznenadio. Trka, borbenost, agilnost. S obzirom na godine i dugo odsustvo ja sam i više nego zadovoljan. Ne smijem ni zamislit' dan kad se on i Lam oproste. Švajnija smo nekako zaboravili, al' ova dva Bayo neće moć' (lako) nadomjestit'.

Lewa pogađa al' promaši i čiste šanse, al' on je takav i s time se moramo pomirit'. Trenutno je na 22 gola, rekord su mu 24 iz sezone '12-'13, do kraja vjerujem da može i do 30 komada. Tasci nije nivo za Bayern i to je to.

Pep je poznat' po tome što ne lafi sa defanzivom, i to je jedino što je uspio od kako je preuzeo Bayern. Uništio je našu granitnu odbranu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 20 feb 2016, 19:33

Bayern Munich fans: "Pep was never our thing" (PIC: via @BILD_Bayern) digli navijaci neki trans, samo ne mogu da nadjem sliku
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Klare

Post Postao/la Klare » 20 feb 2016, 19:41

Šta stari lisac čini, i sa svoje 33 je bolji nego što će Kosta ikad biti, a Kosta je odličan igrač.

Meni to sa Robenom sve simpatično izgleda, volim te igrače iskrene koji kažu glasno dajte meni golova, briga me za vas :mrgreen: , a ne ove šupke što šute i lažno glume, a još su gori.

Jer Roben je ostavio pečat po svom sampouzdanju, aroganciji, ali pozitivan pečat u toj svojoj klasi, a šta će Poljak ostaviti, ko će njega po nečem da pamti? :? Uopšte nije igrač za Bayerna, karizma nula čista, čisti plaćenik.
Odavno prema nekom nisam imao ovoliku odbojnost, i s razlogom čini mi se, može i Gece u isti koš sa njim,
to su dva plaćenika bez topline i ljubavi, eto toliko.

Upitno da li je Tasci bio za klupe Bayerna u svojoj punoj formi još dok su nam igrali Demikelis i bujten, a ne da bude nakon godina u Rusiji i to u Bayernu koji je ko zna koliko bolji nego tad, tako da njegova posudba očajna, potez nemoći da se zataška krivica sa nepravilnim radom i svim tim povredama.

Miler, kakvi golovi, kakvo umijeće :cool: , ma svaka čast majstore naš! :!:

Vidal na svojoj poziciji trenutno najbolje što tu imamo, odličan defanzivno, krađa lopti savršena,
a Rafinja već nije ni za klupe Bayerna, taj igrač cijele sezone neprepoznatljiv, očajan, pošteno moramo reći, minute nije odigrao da valja.

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 feb 2016, 20:55

Bundesliga je napisao/la: Costa obavezno njemu treba ići na instrukcije kako se ubacuje lopta, nikako mu ne valja što na silu uvijek pokušava s ubačajem. To bude nešto između šuta i ubačaja.
Svakako da je to istina i odmah primjećeno. Razlog može biti što izvede nepredvidljiv i spontan dribling koji često uspije i onda uz Huuura povik :mrgreen: sa tribina ukenja svu stvar. :lol:
No ozbiljno, previše se to često dešava pa je tvoja sugestija sasvim na mjestu.
Centre forward je napisao/la:Miler je fenomen. Onakav igrač se rađa jednom u 100 godina.
S obzirom da mi fuca ne predstavlja neko zadovoljstvo kao nekad i osjećam da se laganao 'ladim :? ne daj Bože odlaskom Milera iz Bayerna bi fakat prestao gledati ovaj klub. Bar sa onim žarom.
Srećom, likčina će ostati i samo čudo ga može spriječiti da ne postane i najveća legenda Bayerna.

Konačno se i pravo veselio kod postignutog gola (jer znamo da je to kod njega i suviše stisnuto, skromno) što zbog ljepote i et neke važnosti.
Kraljina :!:
Klare je napisao/la:Šta stari lisac čini, i sa svoje 33 je bolji nego što će Kosta ikad biti, a Kosta je odličan igrač.
Uvijek znao, s tim da je raznoraznim stvarima znao biti opterećen i uz to još te silne povrede.
Sad je stabilan u glavi, iskustvo je tu. Samo da ga povrede zaobiđu i imaćemo još u čemu uživati.
Klare je napisao/la: Vidal na svojoj poziciji trenutno najbolje što tu imamo, odličan defanzivno, krađa lopti savršena,
Tu je najjači bez daljnjeg, samo mi se čini da je malo izgubio na brzini i agresivnosti.

Zašto se Meho nije malo ubacio u vatru i zašto toliko dugo traje oporavak Goce?
Vom Jäger zum Gejagten

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 20 feb 2016, 20:56

Spanski stručnjak Pep Guardiola krajem prošle godine saopštio je da će na kraju ove sezone napustiti klupu Bayerna. Guardiola će svoju trenersku karijeru nastaviti u engleskoj Premier ligi na klupi Manchester Cityja. Ova odluka španskog stručnjaka nije se svidjela navijačima bavarske ekipe koji su danas poslali zanimljivu poruku Guardioli. Naime, Bavarci su na današnjoj utakmici Bayerna i Darmstadta posvetili zanimljiv transparent za trenera minhenske ekipe. "Guardiola nikad nije bio jedan od nas", pisalo je na transparentu navijača Bayerna.

Davno sam ja reko da od guardiole nema meda ,komercijalni trner i to je to .Kako da ga voimo kad nam je za ove tri npune sezone zivaca pojeo ,kao niko dao sada ,kao nijedan trener do saada.Daleko mu kuca bila od bayerna i minkena :evil: :arrow:

senjor heronimo kaj ti velis ,tvoje vidjene tekme sa JuBetom talijanskom mafijom ,imamo li sanse prizemljiti mafiju na njihovom terenu . :mrgreen:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 20 feb 2016, 21:30

geronimo je napisao/la:S obzirom da mi fuca ne predstavlja neko zadovoljstvo kao nekad i osjećam da se laganao 'ladim :? ne daj Bože odlaskom Milera iz Bayerna bi fakat prestao gledati ovaj klub. Bar sa onim žarom.
+1
sta je ovo? kod mene ide dotle da zaboravljam kad bayo igra(i danasnju sam propustio) + sto nekad znam prebaciti jer mi dosadi :roll:

ps.
uzeti drakulica bez obzira na cijenu.
kosta i koman ne mogu pruziti ono sto su pruzali roben i riberi. jednostavno, treba ih pojacati jednom vrsnom ´desetkom´.
jedino mozda ako goce konacno pocne pruzati ono sto ocekujemo.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 20 feb 2016, 21:36

sekerbay je napisao/la:
geronimo je napisao/la:S obzirom da mi fuca ne predstavlja neko zadovoljstvo kao nekad i osjećam da se laganao 'ladim :? ne daj Bože odlaskom Milera iz Bayerna bi fakat prestao gledati ovaj klub. Bar sa onim žarom.

+1
sta je ovo? kod mene ide dotle da zaboravljam kad bayo igra(i danasnju sam propustio) + sto nekad znam prebaciti jer mi dosadi :roll:

ps.
uzeti drakulica bez obzira na cijenu.
kosta i koman ne mogu pruziti ono sto su pruzali roben i riberi. jednostavno, treba ih pojacati jednom vrsnom ´desetkom´.
jedino mozda ako goce konacno pocne pruzati ono sto ocekujemo.
Neces vjerovati ali i ja sam lagano kreno silaznom putanjom :shifty: ,stari se :mrgreen: ,stari se :mrgreen:

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 feb 2016, 21:40

Karlo je napisao/la: senjor heronimo kaj ti velis ,tvoje vidjene tekme sa JuBetom talijanskom mafijom ,imamo li sanse prizemljiti mafiju na njihovom terenu . :mrgreen:
Iako se nisam oglašavao i samim tim nemam dokaze za to :mrgreen: moja želja za osminu finala je bila neka talijanska ekipa. Juve jeste jači od Rome, ali ako vjeruješ nekoj ekipi, onda se ne trebaš plašiti ni prošlogodišnjeg finaliste.
Dakako da je Bayern favorit (bio, jeste i ostaće) protiv Juventusa, neke stvari su dale do znanja da to neće uopšte biti jednostavno kako se ili kako je neko pretpostavljao.
Utakmice će biti za uživanje (kako ko uzme :mrgreen: ) jer sudar sistema koji Pep preferira i talijanskog bedema i taktičke raznovrsnosti ne može razočarati fudbalske sladokusce.

Naravno da prolazimo :cool:
Vom Jäger zum Gejagten

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 20 feb 2016, 21:48

Thomas Muller... Za mene više od igrača. Ikona, institucija i legenda već sa 26 godina...
Nerminovic je napisao/la:Bayern Munich fans: "Pep was never our thing" (PIC: via @BILD_Bayern) digli navijaci neki trans, samo ne mogu da nadjem sliku
slika

To je bio odgovor na trans navijača Darmstata ...

slika
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 20 feb 2016, 21:55, ukupno mijenjano 2 puta.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 20 feb 2016, 21:49

geronimo je napisao/la:
Karlo je napisao/la: senjor heronimo kaj ti velis ,tvoje vidjene tekme sa JuBetom talijanskom mafijom ,imamo li sanse prizemljiti mafiju na njihovom terenu . :mrgreen:
Iako se nisam oglašavao i samim tim nemam dokaze za to :mrgreen: moja želja za osminu finala je bila neka talijanska ekipa. Juve jeste jači od Rome, ali ako vjeruješ nekoj ekipi, onda se ne trebaš plašiti ni prošlogodišnjeg finaliste.
Dakako da je Bayern favorit (bio, jeste i ostaće) protiv Juventusa, neke stvari su dale do znanja da to neće uopšte biti jednostavno kako se ili kako je neko pretpostavljao.
Utakmice će biti za uživanje (kako ko uzme :mrgreen: ) jer sudar sistema koji Pep preferira i talijanskog bedema i taktičke raznovrsnosti ne može razočarati fudbalske sladokusce.

Naravno da prolazimo :cool:
moj covjek :cool: ,ma mafija mora pasti,smrt mafiji sloboda fudbalu :cool: :mrgreen: :D

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 20 feb 2016, 22:11

ne treba se bojati protivnika, jer ti najjačeg moraš pobijediti ako želiš nešto da osvojiš, da li u osmini finala ili u finalu nije bitno, prepreka se mora preć, izgovor nam ne smije biti to što smo odma u osmini dobili jednog od jačih protivnika, možda nas ždrijeb poštedi u četvrtfinalu ili odma u četvrtfinalu dobijemo Barcu, kao npr. 2010. u četvrtfinalu dobili Manchester Utd. jednog od tada najtežih protivnika, da bi kasnije u polufinalu dobili Lyon i prešli ga ko plitak potok, nekad si donji nekad si gornji, Juve se na ovom pdf-u s nestrpljenjem očekuje to mi je drago.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 20 feb 2016, 22:29

coelho41 je napisao/la:ne treba se bojati protivnika, jer ti najjačeg moraš pobijediti ako želiš nešto da osvojiš, da li u osmini finala ili u finalu nije bitno, prepreka se mora preć, izgovor nam ne smije biti to što smo odma u osmini dobili jednog od jačih protivnika, možda nas ždrijeb poštedi u četvrtfinalu ili odma u četvrtfinalu dobijemo Barcu, kao npr. 2010. u četvrtfinalu dobili Manchester Utd. jednog od tada najtežih protivnika, da bi kasnije u polufinalu dobili Lyon i prešli ga ko plitak potok, nekad si donji nekad si gornji, Juve se na ovom pdf-u s nestrpljenjem očekuje to mi je drago.

Moram te pohvalit da dosta dorbo pises u zadnje vrijeme i u velikoj veci svidaju mi se tvoji stavovi u pogledu nekih stvari :thumbup: ,iako smo ja i ti jos u onom mandatu dok sam bio pep imali ako se ne varam par nesuglasica i prepucavanja ,zakopali smo ratne sjekire.Samo nastavi :thumbup: .Sto se tice talijanske cosa nostre :mrgreen: :evil: :mrgreen:

slika :evil:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []