FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
momci jel ko zna kad bi se javi trebao vratiti tacno ,mislim hocel biti fit za revans sa mrtvim JuBetom 
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- BavaracZenica
- Kontakt:
U utakmici sa Darmstadtom, Franck Ribery je imao svoju 100 asistenciju. Fali mu jos 7 asistencija da bude najbolji asistent u historiji BL
Sta reci na ovaj podatak...
Sta reci na ovaj podatak...
FC Bayern !!!!!
Prognoze prvobitne su govorile da ga neće biti mjesec dana na terenu, tako da bi odprilike bi se trebao vratiti za revanš, ali spremnost?Karlo je napisao/la:momci jel ko zna kad bi se javi trebao vratiti tacno ,mislim hocel biti fit za revans sa mrtvim JuBetom
Thomas Müller je trenutno šesti najboljih strijelac Bayerna u BL-u. Sa jučerašnja dva gola (ukupno 87. i 88. gol) prestigao je Pizarra i Scholla.
Kad ode u penziju i kada se spomene (prez)ime Müller, ljudi će se pitati "Koji", jer nećemo više imati samo jednog
Sent from my Philips Smart TV.
Niko da pohvali ovog momka koji pravi nevjerovatan napredak:

- bavaracmujo
- Kontakt:
Bitna je pobjeda a igraci su krivi sto se ranije nije rijesila tekma bilo je prilika. Dobra igra more prilika, besmrtna sedmica na terenu divota. Sve u svemu odlicna utakmica i mislim da su igraci u glavama jos od prosle hefte u torinu i to je bitna utakmica.
Moje licno misljenje je da se vracamo bez poraza iz torina.
Ocekivat tiaga u prvoj postavi a ostalo manje vise standardno mislim sa dva krila vidalom lamom u postavi.
Ako prvi ubodemo to je kraj i prolaz.
Juve ce igrat standardno jako u odbrani a gore sta naprave i mislim da je nasa sirina u napadu prevaga u ovom duelu.
Moje licno misljenje je da se vracamo bez poraza iz torina.
Ocekivat tiaga u prvoj postavi a ostalo manje vise standardno mislim sa dva krila vidalom lamom u postavi.
Ako prvi ubodemo to je kraj i prolaz.
Juve ce igrat standardno jako u odbrani a gore sta naprave i mislim da je nasa sirina u napadu prevaga u ovom duelu.
Odličan je, na pravi način iskoristio priliku koju je dobio.muamerc je napisao/la:Niko da pohvali ovog momka koji pravi nevjerovatan napredak:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Bayern@heart
- Kontakt:
Bavaraci šta mislite po pitanju odbrane
ko će kod nas sutra početi. Šta može učiniti odlazeći katalonac. Nadam se da ko god počne u odbrani moci nositi sa Dybalom i Mandžom(Moratom)
Očekujem da ćemo početi u ovom sastavu:
---------------Neuer----------------------
Lahm-------Alaba--Kimih(Benatia)-----Bernat
--- Xabi(Vidal
)---------Thiago-------
Robben-----------Muller----------------Costa---
-----------------Lewandowski-------------------
Očekujem da ćemo početi u ovom sastavu:
---------------Neuer----------------------
Lahm-------Alaba--Kimih(Benatia)-----Bernat
--- Xabi(Vidal
Robben-----------Muller----------------Costa---
-----------------Lewandowski-------------------
Prognoziram ovako, Neuer - Lahm, Rafko (zbog saltanja formacije da Lahm ide gore i pomaze Robbenu), Kimmich, Alaba - Alonso, Thiago - Costa, Muller, Robben - Lewa, sa pocetnom formacijom 4-2-3-1 koja ce se, zavisno od potrebe, presaltati u 3-3-4 .Bayern@heart je napisao/la:Bavaraci šta mislite po pitanju odbraneko će kod nas sutra početi. Šta može učiniti odlazeći katalonac. Nadam se da ko god počne u odbrani moci nositi sa Dybalom i Mandžom(Moratom)
Po Pepu ja mislim da ce ici 4141
Jedino ne znam kako ce uklopiti Alonsa i Vidala, mozda Vidal bude zadnji, a na stoperski par da stavi Alonsa i Kimica, mozda bude tu Alaba sa KImicom, a Alonso na klupi.
Roben Miler Tiago Costa
Levandovski
Jedino ne znam kako ce uklopiti Alonsa i Vidala, mozda Vidal bude zadnji, a na stoperski par da stavi Alonsa i Kimica, mozda bude tu Alaba sa KImicom, a Alonso na klupi.
Roben Miler Tiago Costa
Levandovski
Mia San Mia
- BavaracZenica
- Kontakt:
Ja mislim da ako Alonso zapocne na stoperu mi cemo primit 4 komada..
Neuer
Kimmich Vidal Alaba

Neuer
Kimmich Vidal Alaba
FC Bayern !!!!!
I ja se toga plasim, i volio bi da ne izvodi sa bekovima.
Nojer, Lam, Alaba, Vidal, Tiago, Miler, Roben, Costa i Leva su igraci koji ce 100% igrat. Jedino ostaje taj stoperski par.
Nojer, Lam, Alaba, Vidal, Tiago, Miler, Roben, Costa i Leva su igraci koji ce 100% igrat. Jedino ostaje taj stoperski par.
Mia San Mia
Igrace Alosno 100%, to se ne treba brinuti, a Vidal nece. Thiago ce igrati zbog bolje pas igre od Vidala, a Alonso jer isto, jer ima bolji pas i pregled igre.
ne znam šta će vam taj Thiago, taj čovjek nikad nije bio naša stvar, isto kao Pep, radije bi volio vidjeti Vidala i Alonsa, nek Alonso bude zadužen za pas igru i pregled igre, a Vidal za destrukciju i box to box igru.
što se tiče odbrane, Tascija ni pod razno ne treba stavljat, jer ovaj način igre u defanzivi naši igrači treniraju dvije i po godine, a Tasci ne može to svarit za tri sedmice treninga i baš kao što se neki dan diskutovalo ne treba eksperimentisat protiv velikih ekipa, ekipice poput Darmstadta, Augsburga, Hannovera, Ingolstadta itd. su za eksperimente, tako da volio bi vidjet Alabu na beku da bude jedan vid podrške na krilu u ofanzivi, ali ako Benatia ne bude spreman, onda Bernata na beka i goniii.
u svakom slučaju potrebna nam je taktička odgovornost, da krila pomažu u odbrani, bez sebičnosti(ovdje mislim obavezno na Robbenove "solo" inovacije) i moramo biti 11 ljudi, a jedno tijelo, jer Juvetova je najjača snaga timski duh i samo timski duh može pobijediti timski duh, a individualac nikako.
Los geht's die roten!!
što se tiče odbrane, Tascija ni pod razno ne treba stavljat, jer ovaj način igre u defanzivi naši igrači treniraju dvije i po godine, a Tasci ne može to svarit za tri sedmice treninga i baš kao što se neki dan diskutovalo ne treba eksperimentisat protiv velikih ekipa, ekipice poput Darmstadta, Augsburga, Hannovera, Ingolstadta itd. su za eksperimente, tako da volio bi vidjet Alabu na beku da bude jedan vid podrške na krilu u ofanzivi, ali ako Benatia ne bude spreman, onda Bernata na beka i goniii.
u svakom slučaju potrebna nam je taktička odgovornost, da krila pomažu u odbrani, bez sebičnosti(ovdje mislim obavezno na Robbenove "solo" inovacije) i moramo biti 11 ljudi, a jedno tijelo, jer Juvetova je najjača snaga timski duh i samo timski duh može pobijediti timski duh, a individualac nikako.
Los geht's die roten!!
Kad ne bi igrali Thiago i Alonso ja bih cestitao Pepu i kad bi dozivili katastrofu. To bi znacilo da ide linijom manjeg otpora i na ustrb filozofije sto do sada nikad nije uradio.
Kad sam ja govorio koji ce nam qrac Thiago i da ne zasluzuje prvih 11 ovdje me napadali kao da pljujem Mesi-a, al vremenom sam se navikao da on "mora" igrati tako da ga stavljam uvijek, bez obzira dal' ima neko bolji.
@Muamerc
@Muamerc
Mia San Mia
- Centre forward
- Kontakt:
A do sad je inače iš'o linijom manjeg otpora. Čovjek je najboljeg svjetskog beka metn'o u vezu. Toliko o tome.
Ako Vidal ne bude igr'o to je samoubistvo. Alonso nema taj kapacitet da pomaže (toliko) odbrani što će nam u ovom meču itekako trebat'. Plus, ne postoji ekipa u kojoj Vidal ne bi im'o mjesta, dok je Alonso amortizovan tip već duže vremena. Možda ima neku naljepnicu na sebi na kojoj piše OOUR il' RO.
Alcantara je termin igrač. Samozadovoljavanje u vidu bespotrebnog driblanja nam u ovoj tekmi može samo odmoć'. 'talijani će ga pojest'. Moram da kažem da sam od njega očekiv'o mnogo mnogo više. Mislio sam da će on i Gece bit' ti zubčanici koji će koordinirat' našom novom mašinom al' oba su podbacila, al' sad su tu Coman i Kole, što se mene tiče ta varijanta mi je i draža. Prodat' talente dok se može uzet' dobra lova.
Uzdam se u Tomicu.
Ako Vidal ne bude igr'o to je samoubistvo. Alonso nema taj kapacitet da pomaže (toliko) odbrani što će nam u ovom meču itekako trebat'. Plus, ne postoji ekipa u kojoj Vidal ne bi im'o mjesta, dok je Alonso amortizovan tip već duže vremena. Možda ima neku naljepnicu na sebi na kojoj piše OOUR il' RO.
Alcantara je termin igrač. Samozadovoljavanje u vidu bespotrebnog driblanja nam u ovoj tekmi može samo odmoć'. 'talijani će ga pojest'. Moram da kažem da sam od njega očekiv'o mnogo mnogo više. Mislio sam da će on i Gece bit' ti zubčanici koji će koordinirat' našom novom mašinom al' oba su podbacila, al' sad su tu Coman i Kole, što se mene tiče ta varijanta mi je i draža. Prodat' talente dok se može uzet' dobra lova.
Uzdam se u Tomicu.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Definitivno se slažemo, naša mlađahna i neiskusna odbrana još sa Bernatom na beku neće moći izdržat pritisak dva brza napadača 90 minuta bez konkretne pomoći dva defanzivna vezna, a Thiago sve radi a ne pomaže odbrani na toj poziciji.Centre forward je napisao/la:Ako Vidal ne bude igr'o to je samoubistvo. Alonso nema taj kapacitet da pomaže (toliko) odbrani što će nam u ovom meču itekako trebat'.
On ne dribla on drka loptu na sredini terenaCentre forward je napisao/la:Alcantara je termin igrač. Samozadovoljavanje u vidu bespotrebnog driblanja nam u ovoj tekmi može samo odmoć'.
Pogesno sam se izrazio ne na ustrb filozofije, vec na ustrb pragmatike a na stetu filozofije.
Na muci se poznaju junaci, vidjećemo kako će Pep sklopiti odbranu.Tasci u istoj ne smije igrati ni pod razno.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.