FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Samo odbrambenim igračima davati kapitensku, ništa ovima gore naprijed. Ako neko od ovih iz napada treba biti kapiten to je Krpić.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- gegenpressing
- Kontakt:
Krpić je na izlaznim vratima,Hiroš vjerovatnoBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 13:10Samo odbrambenim igračima davati kapitensku, ništa ovima gore naprijed. Ako neko od ovih iz napada treba biti kapiten to je Krpić.
Brohra ribo se...
Steta valjalo bi nam iskustvo Krpica i Hirosa ali eto tako je kako je
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ne može Hiroš biti kapiten, lik je klošarčić po prirodi, onda golmanu dati, zaslužio je ako ostane, ako i golman ide, onda neka se plisaju ko će kapiten biti 

MANIJACI JUG 1987
Galic treba da bude kapiten po meni, ipak najduze je tu i borben je bio svaku utakmicuBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 13:22Ne može Hiroš biti kapiten, lik je klošarčić po prirodi, onda golmanu dati, zaslužio je ako ostane, ako i golman ide, onda neka se plisaju ko će kapiten biti![]()
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- gegenpressing
- Kontakt:
Među top tri igrača po spremnosti,toliko o tim epitetima,na to sve porodičan čovjek a usput fakinBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 13:22Ne može Hiroš biti kapiten, lik je klošarčić po prirodi, onda golmanu dati, zaslužio je ako ostane, ako i golman ide, onda neka se plisaju ko će kapiten biti![]()
Brohra ribo se...
NoDi80 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 13:24Galic treba da bude kapiten po meni, ipak najduze je tu i borben je bio svaku utakmicuBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 13:22Ne može Hiroš biti kapiten, lik je klošarčić po prirodi, onda golmanu dati, zaslužio je ako ostane, ako i golman ide, onda neka se plisaju ko će kapiten biti![]()

Najveci kloc da bude kapiten

Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 jun 2024, 13:36, ukupno mijenjano 1 put.
Marin Galić kapiten, bez konkurencije. Niko drugi ne može stati u istu rečenicu s njim.
Jedan od najbolji nasih igraca u zadnje dvije sezone
Plus je dobar covjek i cijeli tim ga postuje
Nece nam pitar Radovac biti kapiten sigurno
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Pjevam i ja svako ljeto kad odem do Makarske rivijere.
Cuj ovog pametnjakovica. Za igraca kaze da ne klosarcic. Kakvi debilkosi ovdje pisu al nevjerovstno svako malo novi izleti..BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 13:22Ne može Hiroš biti kapiten, lik je klošarčić po prirodi, onda golmanu dati, zaslužio je ako ostane, ako i golman ide, onda neka se plisaju ko će kapiten biti![]()
RatoborniMrmot je napisao/la: ↑30 jun 2024, 01:10Ja, i ?MocMahale444 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 23:49Od koga nema pomoci taj treba i mora ici ali trpili smo mnoge od igraca, trenera do popularnog SD.
Kako god jos dugo, dugo vremenaaaaa nece biti titule, to je jedino istina. Ovo ostalo okrece se kolo srece.
Koga boli **** cega ima ili nema ? Ti bas ko princeza kakva, samo nesto kmecis.
-
- Kontakt:
A tek onaj @maminho66, taj je teska dijabola...BIZMARK66 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 13:43Cuj ovog pametnjakovica. Za igraca kaze da ne klosarcic. Kakvi debilkosi ovdje pisu al nevjerovstno svako malo novi izleti..BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑30 jun 2024, 13:22Ne može Hiroš biti kapiten, lik je klošarčić po prirodi, onda golmanu dati, zaslužio je ako ostane, ako i golman ide, onda neka se plisaju ko će kapiten biti![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Meni nije jasno kako se neki ovdje usudjuju da igrače nazivaju pogrdnim imenima; klosarcic, kloc i sl.?
- svrakino1921
- Kontakt:

PET IMENA JE STIGLO
Nižu se odlasci s Grbavice, Haris Ovčina je 13. igrač koji se rastao od Željezničara
Ovčina se nije dugo zadržao na Grbavici (Foto: FK Željezničar)
Nakon svega godinu dana provedenih na Grbavici, bočni i krilni nogometaš Haris Ovčina napustio je Željezničar.
Ovoga ljeta događaju se velike promjene na Grbavici, a novi trener Denis Ćorić krenuo je u sklapanje igračke križaljke. No, s Grbavice se nižu i odlasci pa je tako nakon današnjeg dana čak 13 nogometaša napustilo Željezničar.
Najnoviji u nizu je desni bočni nogometaš Haris Ovčina, koji je proteklog ljeta stigao na Grbavicu. Očekivalo se mnogo toga od Ovčine nakon odličnih nastupa u Veležu, ali je upisao samo 28 nastupa.
"FK Željezničar se zahvaljuje Harisu Ovčini na dosadašnjem angažmanu i želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere. Harisu Ovčini je istekao ugovor, a u dresu Plavih je sakupio 28 nastupa", ozvaničili su iz kluba s Grbavice.
To je 13. odlazak iz Željezničara ovog ljeta, a očekuje ih se još. Grbavicu su napustili Vahid Selimović, Filip Dujmović, Ajdin Mulalić, Nedim Mekić, Antonio Pavić, Josip Mijić, Edin Cocalić, Semir Štilić, Dženan Haračić, Andrija Drljo, Edin Biber i Adonis Bilal.
Klub je radio i na dovođenju igrača te još uvijek nije kompletirao listu pojačanja, a dosad su potpisali ugovore Bože Vukoja, Marin Karamarko, Ivan Đorić, Azur Mahmić i Tarik Abdulahović.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Masala, Masala treba reci, previse je uroka i sihira bilo na nas klub u zadnjem periodu
Tek je pocetak i nadam se da cemo uspjeti zavrsiti i neke jace igrace prije odlaska na pripreme.
U slucaju da to budu gabariti trenutnih igraca onda nam predvidjam slicnu sezonu kao i prosle godine. Dobar pocetak i onda fijasko u nekoliko utakmica. Treneru neznalico odlazi! Dodje neko drugi sa istim rezultatom. I onda pocne, pa dobro ipak nije do Corica bilo, nije imao igrace niti materijala s kim ce raditi. Procelavi (Rahimic) odlazi, samo radis za talove. 4 tima ispadaju a mi smo ja sredini u 3 4 boda do te crvene linije. UPRAVA NAPOLJE VRATITE NAM ZELJOVCE I OMLADINCE. Gdje su pare od transfera i zasto se uradio uzasan prelazni rok. Ostajemo u ligi na jedvite jade i furamo se da cemo sljedece sezone uzeti nekog guzonju koji ce uloziti nekih cirka 50mil u klub i da cemo se boriti ako nista za prva tri mjesta. I tako nam zavrsava sezona 2024/2025.
Aa Miljackom voda protice li protice, a mi na terapijama i tako 15 godina bez titule uskoro. Zivio hajduk.. ovaj Zeljeznicar!!!
Nadam se da nece ovako biti ali vec godinama se iste stvari desavaju i ja nisam vidio neke jace promjene u klubu koje mi daju znak da ce nesto drugacije biti ove sezone. Podrska treneru i sportskom dijelu, nadam se da ce uspjeti nesto napraviti ali nismo skontali da treba uloziti novce ako ne zelimo gledati ovce.
U slucaju da to budu gabariti trenutnih igraca onda nam predvidjam slicnu sezonu kao i prosle godine. Dobar pocetak i onda fijasko u nekoliko utakmica. Treneru neznalico odlazi! Dodje neko drugi sa istim rezultatom. I onda pocne, pa dobro ipak nije do Corica bilo, nije imao igrace niti materijala s kim ce raditi. Procelavi (Rahimic) odlazi, samo radis za talove. 4 tima ispadaju a mi smo ja sredini u 3 4 boda do te crvene linije. UPRAVA NAPOLJE VRATITE NAM ZELJOVCE I OMLADINCE. Gdje su pare od transfera i zasto se uradio uzasan prelazni rok. Ostajemo u ligi na jedvite jade i furamo se da cemo sljedece sezone uzeti nekog guzonju koji ce uloziti nekih cirka 50mil u klub i da cemo se boriti ako nista za prva tri mjesta. I tako nam zavrsava sezona 2024/2025.
Aa Miljackom voda protice li protice, a mi na terapijama i tako 15 godina bez titule uskoro. Zivio hajduk.. ovaj Zeljeznicar!!!
Nadam se da nece ovako biti ali vec godinama se iste stvari desavaju i ja nisam vidio neke jace promjene u klubu koje mi daju znak da ce nesto drugacije biti ove sezone. Podrska treneru i sportskom dijelu, nadam se da ce uspjeti nesto napraviti ali nismo skontali da treba uloziti novce ako ne zelimo gledati ovce.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Hrasno15, perodeformero, tiagofaria25 i 56 gostiju.