Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Charlotte - Atlanta 1 2.7
Atlanta odlazi u goste svojoj redovnoj mušteriji koju su svladali u posljednji 8 međusobnih susreta medjutim pitanje je sa kakvim ce timom igrati.Morrow i Lou Williams sigurno nece igrati dok su upitni Pachulia, Horford, Stevenson te Devin Harris.Kako se cini samo ce Horford igrati i to sa mnogo manjom minutazom nego inace.Kvota na Bobcatse je 2.7 pa se isplati probati.
Atlanta odlazi u goste svojoj redovnoj mušteriji koju su svladali u posljednji 8 međusobnih susreta medjutim pitanje je sa kakvim ce timom igrati.Morrow i Lou Williams sigurno nece igrati dok su upitni Pachulia, Horford, Stevenson te Devin Harris.Kako se cini samo ce Horford igrati i to sa mnogo manjom minutazom nego inace.Kvota na Bobcatse je 2.7 pa se isplati probati.
ja stavio na jedan tiket x2handballman je napisao/la:Ja sam stavio 2 na HrvateFalcaoo je napisao/la:al ce bit padanja danas na Francuskoj, Hrvatska dobiva danas pazite sta vam kazem!!
Ako ćemo realno najljepši rukomet igraju na SP i najviše su pokazali, Francuzi samo udaraju.
Po meni Francuska-Hrvacka 2 u Premieru 2.20 na P.P.

Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
onda (17.5)ATL - Smith J. over ...Arhitekt je napisao/la:Charlotte - Atlanta 1 2.7
kemba preko 16, kirilenko preko 13
-
- Kontakt:
1 LISTIC
slovenija-rusija 1
Francuska-Hrvatska 2
Karabatic vise
bicanic vise ( malo sam se zezno oko njega al vidjet cemo)
duvnjak vise
koef:21,53
2 LISTIC (onako na osjecaj xD )
Roma-Inter x
Sevilla zaragoza 1
Valencia-Real.M 2
PSG-Toulouse 1
Arsenal-West ham 1
Swansea-Chelsea 2
Montpellier_Sochaux 1
koef: 49.90
slovenija-rusija 1
Francuska-Hrvatska 2
Karabatic vise
bicanic vise ( malo sam se zezno oko njega al vidjet cemo)
duvnjak vise
koef:21,53
2 LISTIC (onako na osjecaj xD )
Roma-Inter x
Sevilla zaragoza 1
Valencia-Real.M 2
PSG-Toulouse 1
Arsenal-West ham 1
Swansea-Chelsea 2
Montpellier_Sochaux 1
koef: 49.90
http://www.zaslike.com/viewer.php?file= ... 3vfzhr.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;hajro je napisao/la:Baltička
23.01. 18:00
BC Kalev / Cramo - Jelgava
BC KALEV-12
1,85

Paris SG - Toulouse(s.t.) 23.1. 20:55 1 1,75
Francuska - Hrvatska/Ruk(s.t.) 23.1. 21:30 2 2,15
Charlotte - Atlanta 24.1. 01:00 1 2,70
A.Kirilenko (Minnes.) (15,5) 24.1. 02:00 Više 1,85
Azarenka - Sl.Stephens(19,5) 24.1. 04:45 Manje 1,80
kvota: 33.83
- EmirSioux89
- Kontakt:
@madridista4ever kume samo postavljaj,pratim te ufatis ti ovog tenisa iznenadjenja ssamo postavljaj.
Da ne bude off evo sta sam ja konto igrat:

Sad kad krenem napolje cu uplatit pa sta bude.Sretno ko prati

Manchester United!
Ispratit ću ovaj, svaki put si me ispoštov`oEmirSioux89 je napisao/la:@madridista4ever kume samo postavljaj,pratim te ufatis ti ovog tenisa iznenadjenja ssamo postavljaj.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- EmirSioux89
- Kontakt:
Sretno brate i meni i tebiceze je napisao/la:Ispratit ću ovaj, svaki put si me ispoštov`oEmirSioux89 je napisao/la:@madridista4ever kume samo postavljaj,pratim te ufatis ti ovog tenisa iznenadjenja ssamo postavljaj.

Manchester United!
i svima namaEmirSioux89 je napisao/la:Sretno brate i meni i tebiceze je napisao/la:Ispratit ću ovaj, svaki put si me ispoštov`oEmirSioux89 je napisao/la:@madridista4ever kume samo postavljaj,pratim te ufatis ti ovog tenisa iznenadjenja ssamo postavljaj.

Pustiću sunce da topi ljubav!
Što kec na Charlotte ?Willy je napisao/la:Paris SG - Toulouse(s.t.) 23.1. 20:55 1 1,75

- suicidesquad
- Kontakt:
Broj poena gostujuće ekipe:
Holon - Szolnoki (75.5) 1 1,85
Uplatio u BHPlayu. U Premieru su blokirali par.
-15,5+/G.Monroe (DET) 1 1,85
Detroit včrs gostuje kod Chicaga koji najbolje brani centarsku poziciju (s ove pozicije primaju 14,7 poena po utakmici što je ispod postavljene granice na Monroeu). Ove sezone je protiv Chicaga ubacio 13 poena. Prošle sezone je protiv Chicaga odigrao 4 utakmice - u 3 je išao ispod (13p, 14p, 14p, 19p). U svojoj debitantskoj sezoni prije 2 godine odigrao je 4 utakmice protiv Chicaga i svaki put je išao ispod ove margine. U karijeri je igrao 9 puta protiv Chicaga i samo jednom je prebacio 15,5 koševa (kada je Detroit gostovao kod Chicaga svaki put je išao ispod). U Premieru i BHPlayu je najbolja granica.
-13,5+/J.Calderon (TOR) 1 1,85
Toronto gostuje kod Miamija koji uz NO i Detroit najbolje brani poziciju PG-a. Prošle sezone je protiv Miamija igrao 2 utakmice i oba puta je išao ispod. Mislim da ga včrs odbrana Miamija može zaustaviti. Ovaj par sam igrao u Premieru.
Još par informacija:
LeBron James did not practice on Tuesday because he had a cold.
We're going to assume that LeBron will be just fine. We have plenty of reason to believe LeBron will be taking on the Raptors on Wednesday and his cold won't impact his performance.
Ovo sigurno neće mnogo uticati na njegov nastup, ali mogao bi včrs ispod ako razbiju Toronto u prve 3 četvrtine. U Premieru je pala kvota na 1,75.
Što se tiče SA, Duncan neće igrati včrs.
Detroit včrs gostuje kod Chicaga koji najbolje brani centarsku poziciju (s ove pozicije primaju 14,7 poena po utakmici što je ispod postavljene granice na Monroeu). Ove sezone je protiv Chicaga ubacio 13 poena. Prošle sezone je protiv Chicaga odigrao 4 utakmice - u 3 je išao ispod (13p, 14p, 14p, 19p). U svojoj debitantskoj sezoni prije 2 godine odigrao je 4 utakmice protiv Chicaga i svaki put je išao ispod ove margine. U karijeri je igrao 9 puta protiv Chicaga i samo jednom je prebacio 15,5 koševa (kada je Detroit gostovao kod Chicaga svaki put je išao ispod). U Premieru i BHPlayu je najbolja granica.
Toronto gostuje kod Miamija koji uz NO i Detroit najbolje brani poziciju PG-a. Prošle sezone je protiv Miamija igrao 2 utakmice i oba puta je išao ispod. Mislim da ga včrs odbrana Miamija može zaustaviti. Ovaj par sam igrao u Premieru.
Još par informacija:
We're going to assume that LeBron will be just fine. We have plenty of reason to believe LeBron will be taking on the Raptors on Wednesday and his cold won't impact his performance.
Ovo sigurno neće mnogo uticati na njegov nastup, ali mogao bi včrs ispod ako razbiju Toronto u prve 3 četvrtine. U Premieru je pala kvota na 1,75.

navijackiEBSCO je napisao/la:Što kec na Charlotte ?Willy je napisao/la:Paris SG - Toulouse(s.t.) 23.1. 20:55 1 1,75

da ne bude off

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- stomaklija
- Kontakt:
Ne znam sta ste toloko zapeli na Hrvate 2
Ljudi nisu imali ozbiljnijeg protivnika do veceras. Uzimaju to francuzi hladno. Inače moj tiket:
Arsenal 1
Real 2
Chelsea 2
PSG 1
Francuska 1

Arsenal 1
Real 2
Chelsea 2
PSG 1
Francuska 1
Ubice ih Francuzi ko beba zvecku,vjeruj ti menistomaklija je napisao/la:Ne znam sta ste toloko zapeli na Hrvate 2Ljudi nisu imali ozbiljnijeg protivnika do veceras. Uzimaju to francuzi hladno. Inače moj tiket:
Arsenal 1
Real 2
Chelsea 2
PSG 1
Francuska 1

Ovo te pratim,ova dva igraca.Da znas da mi vratis pare,ako trohnemsuicidesquad je napisao/la:Broj poena gostujuće ekipe:
Još par informacija:

nisu igrali s ozbiljnijom repkom a igrali protiv španjolaca(koji su kod kuce) ahaha. a skim su francuzi igrali od ozbiljnijih pff... cista dvica na hrvatskustomaklija je napisao/la:Ne znam sta ste toloko zapeli na Hrvate 2Ljudi nisu imali ozbiljnijeg protivnika do veceras. Uzimaju to francuzi hladno. Inače moj tiket:
Arsenal 1
Real 2
Chelsea 2
PSG 1
Francuska 1

- stomaklija
- Kontakt:
Opet malo offtopičarenja, da ti nije mozda palo na pamet da su ih Spanci pustili?? Iz prostog razloga da se izbjegne FrancuskaFalcaoo je napisao/la:nisu igrali s ozbiljnijom repkom a igrali protiv španjolaca(koji su kod kuce) ahaha. a skim su francuzi igrali od ozbiljnijih pff... cista dvica na hrvatskustomaklija je napisao/la:Ne znam sta ste toloko zapeli na Hrvate 2Ljudi nisu imali ozbiljnijeg protivnika do veceras. Uzimaju to francuzi hladno. Inače moj tiket:
Arsenal 1
Real 2
Chelsea 2
PSG 1
Francuska 1

Francuska - Hrvatska 1 ko kuća ubit će ih franci
nije loše igrati i under jer i jedni i drugi imaju dobre odbrane
nije loše igrati i under jer i jedni i drugi imaju dobre odbrane
Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.