Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

legenda reala
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la legenda reala » 29 maj 2012, 00:29

bazeni je napisao/la:LEGENDO s kojim jezicima ti barataš :?:
Samo ovim ex JU :P

Bagrchavi jbm li ti :x i ja sam tu golu vidio, al otišla :lol:
Evo ja gledo AMIG-show, obrijo se, okupo i sad odo u akciju :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 maj 2012, 00:31

moraš ti još pure jesti da dostigneš moj nivo na onom chatu 8-) :mrgreen:
i šta kontaš ako se obriješ i okupaš možda neka i popriča malo s' tobom ? :lol: :lol: :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 29 maj 2012, 00:34

bagrcavi je napisao/la:moraš ti još pure jesti da dostigneš moj nivo na onom chatu 8-) :mrgreen:
i šta kontaš ako se obriješ i okupaš možda neka i popriča malo s' tobom ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Legendo nije nauka toliko napredovala da one osjete da ti tukneš, štoš se kupat štedi vodu, šampon i sapun
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 maj 2012, 00:36

Heller je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:moraš ti još pure jesti da dostigneš moj nivo na onom chatu 8-) :mrgreen:
Legendo nije nauka toliko napredovala da one osjete da ti tukneš, štoš se kupat štedi vodu, šampon i sapun
:lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 29 maj 2012, 00:38

@heller koji si ti luđak :lol: :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 29 maj 2012, 00:39

Gledal ko Amidžu.Zanima me ime djevojke iz spota :mrgreen:
Bila je i Ana Nikolić na početku :oops:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 maj 2012, 00:40

:lol: :lol: :lol: :lol: ma ja :mrgreen:
Ma kakav ti, da ja znam nešto više od ono HI reći na Engleskom , šta bi ja radio :lol:

Heller je napisao/la:
Pa što mi nisi ranije rekao :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 maj 2012, 01:09

Đe onaj bagrcavi :lol: :lol: :lol:
Kakav striptiz još sam pod dojmovima :mrgreen:

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 29 maj 2012, 01:10

pozdrav šupcima ispod stola :mrgreen:
Zadnja izmjena: Citizen-X, dana/u 29 maj 2012, 01:12, ukupno mijenjano 1 put.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 maj 2012, 01:11

Citizen-X je napisao/la:pozdrav šupcima ispod stola
Đesi Jaruga imal Čehinjaa :lol:

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 29 maj 2012, 01:13

legenda reala je napisao/la:
ugovorio sam sa Virtualom da ti jednu zapakujem :mrgreen:
jest da je malo vise presla ali joj je podmazivanje odlicno :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 maj 2012, 01:17

Citizen-X je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
ugovorio sam sa Virtualom da ti jednu zapakujem :mrgreen:
jest da je malo vise presla ali joj je podmazivanje odlicno :mrgreen:
Šta to on dolazi u Češku, šalji pa ću ja podjeliti sa ovim momcima ovdje pomalo svakome :lol:
Neka je, samo ti nju dobro razradi, da mi ovdje ne šlajdramo :mrgreen:

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 29 maj 2012, 01:28

Poštovani Adame i Jamie,
Zovem se Ajdin Tinjak i živim u Bosni i Hercegovini (ako ne znate gdje se BiH nalazi, ili mislite da smo nebitna zemlja, kao što mi u Bosni i Hercegovini mislimo da su nebitne sve centralnoafričke zemlje, guglajte nas i pročitajte historijat od ilirskog doba, preko rimskog, srednjovjekovnog, osmanskog, austro-ugarskog, jugoslovenskog, pa do moderne Bosne i Hercegovine, i vidjet ćete da smo povijesno „jači“ i od Sjedinjenih Američkih Država).

Ja pripadam ovoj modernoj bosanskoj državi, međunarodno priznatoj 1992. (Inače, rođen sam kao Jugoslaven, ali su mi Jugosloveni zapalili rodni list u ratu. Onda sam dobio rodni list s ljiljanima, a sad imam ovaj proevropski sa zvjezdicama na plavoj podlozi. Ako ste pažljivo pročitali našu historiju, uvidjet ćete da naša zastava sa zvjezdicama i trokutom na plavoj podlozi, nemaju nikakve veze sa nama.)

Zašto vam pišem?

Nakon četverogodišnjeg rata u kojem je poginulo više od 100.000, a raseljeno više od milion ljudi, Bosna i Hercegovina je izborila svoje pravo na ostvareno pravo na nezavisnost. Ubijali smo se, pljačkali, silovali, palili… (mislim na Bošnjake, Srbe i Hrvate). Oprostite, ja stalno pišem neke napomene u zagradama, ali mislim da će vam biti od pomoći, jer ni meni kao stanovniku ove zemlje mnoge stvari nisu jasne. Rat je završio, ali niko nije „pobijedio“ (moram opet zagradu otvoriti, vi znate da se suvremeni ratovi i vode s ciljem da nema niti pobjednika niti poraženog).

Nakon rata, izvršili smo privatizaciju javnih preduzeća, i postali robovi privatnog sektora. Ali, živimo u kapitalizmu, i logično je da je radnička klasa na dnu hranidbenog lanca.

Našim političkim sistemom upravlja međunarodna zajednica i domaće nacionalne partije, koje već 20-ak godina na vlast dolaze braneći interese Bošnjaka, Srba i Hrvata (ti isti zaštitnici vitalnih nacionalnih interesa su nas i ugrozili, a onda nas iz te ugroženosti čupaju dvije decenije ugrožavajući nas još više). Nadam se da ste rečenicu iz posljednje zagrade razumjeli i da za nju ne trebam otvarati posebnu zagradu.

Molim vas nemojte prestati čitati ovo pismo, ubrzo ću vam reći kako mit glasi. Naše tročlano predsjedništvo (Srbin, Hrvat i Bošnjak), rijetko kada ima zajednički stav, tako da i stanovništvo po uzoru na lidere nikada nema zajednički stav.

Naša životna filozofija je dabogda komšiji crkla krava, ali dabogda crkla i meni da on ne imao od koga mlijeko kupovati. U praksi to izgleda jednostavno; „E nek’ je naš Bakir ukr’o dva miliona, Allah mu dao svako dobro, malo je koliko je ukr’o onaj njihov četnik, majku mu ustašku“ (nisam siguran da li će vam ovo iko moći prevesti, ali neka pokuša).

Naš je jezik… zasebna priča. (Sad ću preći na mit, samo da vam kažem koju o jeziku.) U našoj zemlji tri su službena jezika: bosanski, hrvatski i srpski. Mi se međusobno savršeno razumijemo, ali imamo taj neki kompleks da se trebamo razlikovati. Iako je riječ o istom narodu, indoevropskom, južnoslavenskom, mi volimo reći da nismo isti. Eto, Ante je „vatikanac“, čistokrvni Hrvat, rođen u dolini Neretve, Jovo je pravoslavac, rođen u Banja Luci, Srbin, a Mujo je „muhamedinac“ rođen na Čaršiji u Sarajevu, Bošnjak.

Niko od njih nema posla (zajedno sa još 500.000 nezaposlenih), sva trojica žive u najsiromašnijoj zemlji u Evropi (prema podacima EU), i oni dobro znaju da njihovoj djeci budućnost u ovakvoj Bosni i Hercegovini nije svijetla.

Ali… evo nas kod mita! (Vi ćete možda reći „konačno!“, ali ja sa ovim činjenicama živim svaki dan.) Prije nekoliko dana, mala od komšinice rodila sina (Damir se zove, mali je k’o med). Pitam vas, hoće li djetetu čuna brže rasti ako ga odmah osunete?

Srdačan pozdrav,

Ajdin Tinjak
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 maj 2012, 01:29

Ko je spomen'o Cesku?

Ili ako sam dobro cuo Cehinje :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 maj 2012, 01:31

Edin TM87 je napisao/la:Ko je spomen'o Cesku?

Ili ako sam dobro cuo Cehinje :mrgreen:
Jaruga ti je stari ČehoSlovak, i evo na moje ime, kad tamo odeš će ti naći jednu Čehinju :mrgreen:
Samo reci da sam te ja poslao :lol:

Đeeeee Bagrcaviiiiiiiiiiii da mu pričam doživljaje, kako se Švabice skidaju, uvijek sam bio za Njemačku u svemu, od večeras još više :mrgreen:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 29 maj 2012, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 29 maj 2012, 01:33

LBJ MVP je napisao/la:Gledal ko Amidžu.Zanima me ime djevojke iz spota :mrgreen:
Bila je i Ana Nikolić na početku :oops:
Koja je pesma znas li ?
Ima ovaj novi sa Anom Bebic,da nije taj ? :?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 29 maj 2012, 01:53

slika

Poslala mi je kiss :oops: :lol: :lol: :lol:

Evo jedna za Dengu, poljakinja :P

slika

Btw. našao sam nekakvu holanđanku, pričao sa njom preko 2 sata. :mrgreen:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 29 maj 2012, 01:59

Gledaj ga on stigne i uslikati, ja nisam znao šta bi prije :mrgreen: , a volio bih da sam uslikao , da vidi Bagrcavi :P

Isto mi se desilo ko tebi onda :lol: :lol:

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 29 maj 2012, 02:04

Nema spavanja narode ! :lol: 8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 29 maj 2012, 02:06

ANTIFA ! je napisao/la:Nema spavanja narode ! :lol: 8-)
sve je to na chtaroulette :lol: :lol:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ASD, Giuseppe1, TylerBurey i 9 gostiju.