Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Unofficialpage » 11 dec 2014, 20:29

Goalgetter je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Bešića ni na klupi nema. :?
Kao ni Mirallasa, Lukakua, Distina, Jagielke, Eto'a i jos dosta prvotimaca jer je Everton vec kvalifikovan za sljedecu rundu. Gareth Barry igra jer je ja mislim pod suspenzijom sljedece kolo u EPL zbog zutih kartona ako se ne varam.
Vidim neki sve ne poznati. Kontam da ne gledam pogrešan tim. :D Samo neka nije povreda. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

skrozanoniman
Kontakt:

Post Postao/la skrozanoniman » 11 dec 2014, 20:52

Ili Martinez uopste vise ne racuna na njega, ili je Besic vec osigurao status prvotimca i prvog izbora.
Znamo svi da ovo prvo nije u pitanju :lol:

Iskreno, nadao sam se da nece biti u kombinaciji veceras. Apsolutno nebitna utakmica.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 11 dec 2014, 21:25

Ih ja zaboravio postaviti juce da Besica ne ocekujete danas. :damn: :damn: Jos juce je Martinez objavio koga ocekivati danas . A Barry igra da bi odrzao formu jer narednu u EPL pauzira zbog kartona.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 dec 2014, 20:01

Evo ga zato od prve minute protiv QPR veceras

Everton (to face QPR): Howard, Baines, Distin, Jagielka (c), Coleman, Besic, Barkley, Mirallas, Naismith, McGeady, Lukaku.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 15 dec 2014, 20:02

calcio je napisao/la:Evo ga zato od prve minute protiv QPR veceras

Everton (to face QPR): Howard, Baines, Distin, Jagielka (c), Coleman, Besic, Barkley, Mirallas, Naismith, McGeady, Lukaku.
Preduhitri me bolan. :mrgreen: :mrgreen: Nego igra sa Barklijem danas sto znaci da ce mu biti malo lakse nego kad mora pokrivati rupe Barrya koji razmislja bil potrco il nebi.

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 15 dec 2014, 20:04

cistio zute u Evropskoj ligi..veceras naravno u prvih 11 jer je mozda i u najboljoj formi u evertonu trenutno koji je prilicno los..martinez kombinira i u ovoj utakmici je velika odg na njemu jer je jedini zadnji vezni..do sada su igrali sa 2..vidjecemo kako ce to ispasti..ocekujem dobru tekmu
Unica grande amore

UnSub
Kontakt:

Post Postao/la UnSub » 15 dec 2014, 20:05

Mume konacno na ppoziciji koju igra u repci

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 15 dec 2014, 20:05

soccerfan je napisao/la:
calcio je napisao/la:Evo ga zato od prve minute protiv QPR veceras

Preduhitri me bolan. :mrgreen: :mrgreen: Nego igra sa Barklijem danas sto znaci da ce mu biti malo lakse nego kad mora pokrivati rupe Barrya koji razmislja bil potrco il nebi.
a ovo je prava pozicija za mumeta. kada igra kao klasicni destruktivac, kao u repci.
Barkley je ofanzivniji igrac od Barrya i ostavljat ce dosta prostora iza sebe kojeg ce Mume odlicno pokriti i doci ce do izrazaja njegova sjajna destrukcija igre. :)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 dec 2014, 20:09

Besic je zabranio da ga zovete Mume, samo ga mama smije tako zvati. :) Ustalio se u prvu ekipu. A kako sam kaze nije jos na 100%, tako da ocekujem jos bolje partije u buducnosti. Nije lako iz Madjarske preci u Englesku, puno brze i ostrije se igra, o kvalitetu protivnika da ne govorim... Treba se naviknuti na sve to. S obzirom na sve to, ovo je vise nego dobro.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 15 dec 2014, 20:12

calcio je napisao/la:Besic je zabranio da ga zovete Mume, samo ga mama smije tako zvati. :) Ustalio se u prvu ekipu. A kako sam kaze nije jos na 100%, tako da ocekujem jos bolje partije u buducnosti. Nije lako iz Madjarske preci u Englesku, puno brze i ostrije se igra, o kvalitetu protivnika da ne govorim... Treba se naviknuti na sve to. S obzirom na sve to, ovo je vise nego dobro.
Ma brate gdje je lahko. Dzeko je presao iz Bundeske koja je mnogo teza od Madarske lige u Englesku da mu je 10 tekmi trebalo da zabije prviijenac u EPL-u. Dobar je Mo. Bori se. Jos je njegova pozicija bas teska i zahtjevna i treba vremena da se navikne .

evybih
Kontakt:

Post Postao/la evybih » 15 dec 2014, 20:30

soccerfan je napisao/la:
calcio je napisao/la:Besic je zabranio da ga zovete Mume, samo ga mama smije tako zvati. :) Ustalio se u prvu ekipu. A kako sam kaze nije jos na 100%, tako da ocekujem jos bolje partije u buducnosti. Nije lako iz Madjarske preci u Englesku, puno brze i ostrije se igra, o kvalitetu protivnika da ne govorim... Treba se naviknuti na sve to. S obzirom na sve to, ovo je vise nego dobro.
Ma brate gdje je lahko. Dzeko je presao iz Bundeske koja je mnogo teza od Madarske lige u Englesku da mu je 10 tekmi trebalo da zabije prviijenac u EPL-u. Dobar je Mo. Bori se. Jos je njegova pozicija bas teska i zahtjevna i treba vremena da se navikne .
ko jos ocekuje da daje golove..nek igra i to je :damn: to

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 15 dec 2014, 20:49

evybih je napisao/la:
soccerfan je napisao/la:
ko jos ocekuje da daje golove..nek igra i to je :damn: to
A gdje ti procita da je neko naveo da treba da daje golove? :? :? Ja sam spomenuo golove za Dzeku jer je Dzeki posao da daje golove. Muhameda u tom kontekstu nisam ni spomenuo.

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 15 dec 2014, 20:54

Bio sam se zabrinuo za njega nakon sto je napustio Njemacku i problema sa Jagodicem, al hvala Bogu sazrio je na vrijeme , tako da vjerujem da ce ako ga zdravlje posluzi imat i vise nego uspjesnu karieru.. :-)
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 15 dec 2014, 20:57

Besic i Barton..prognoziram barem jedan duel :D
Unica grande amore

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 15 dec 2014, 21:00

Ima li neko link SK2 ?
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 15 dec 2014, 21:01

http://sports-x.net/watch/sportklub2" onclick="window.open(this.href);return false;

Idemo Muhamede...
- Ed Woodward for Prime Minister !

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 dec 2014, 21:04

Sjajan start i onda pas naprijed, mogli su vec povesti, bravo Muha

Janez
Kontakt:

Post Postao/la Janez » 15 dec 2014, 21:05

Na vrijeme upali zaboravio na Engleze od 21h :oops: :mrgreen:

Sretno Mumeee :bih:

xaves
Kontakt:

Post Postao/la xaves » 15 dec 2014, 21:08

Odlican zasad

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 15 dec 2014, 21:10

Sto to nema navijane? :lolno:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bing [Bot], CAGarfia, Edincapitano, Proximic i 36 gostiju.