AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la tony-mortale » 22 jun 2011, 16:34

kažu da ganso ide na kurs italijanskog jezika već par mjeseci, hajmo galiani dovedi to u milan 8-)

danas jedan loš potez u ovom mercatu pola astorija prodato cagliariju tako da on više s milanom nema ništa a djeluje mi kao dobar igrač, od bonere sigurno bolji :roll:

boateng, paloschi i faraon danas i zvanično milanovi igrači kaže galiani da svi ostaju u milanu ove sezone, a na posudbu bi mogao straser, navodno u novaru.

leonardo bi navodno antoninija u PSG vodio :lol: , treba ga na leđima odnijeti ako je tako
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 jun 2011, 16:38

Oce biti nesto od ove dvojice:
1.Kevin Prince Boateng
2.Alberto Paloschi
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 jun 2011, 16:41

Tribalian je napisao/la:Oce biti nesto od ove dvojice:
1.Kevin Prince Boateng
2.Alberto Paloschi
od paloschia ne očekujem puno da će igrati, možda mu je bilo bolje da je otišao u neki manji klub na posudbu, jer biće tek 5-6 opcija u napadu,
a od boatenga je već bilo itekakve koristi za milan u protekloj sezoni sve što je odigrao bio je jedan od boljih, zabio nekoliko važnih golova imao par asistencija, jak ko beton, brz, ma extra igrač i mislim da će on biti jako puno minuta na terenu u predstojećoj sezoni

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 jun 2011, 16:45

tony-mortale je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Oce biti nesto od ove dvojice:
1.Kevin Prince Boateng
2.Alberto Paloschi
od paloschia ne očekujem puno da će igrati, možda mu je bilo bolje da je otišao u neki manji klub na posudbu, jer biće tek 5-6 opcija u napadu,
a od boatenga je već bilo itekakve koristi za milan u protekloj sezoni sve što je odigrao bio je jedan od boljih, zabio nekoliko važnih golova imao par asistencija, jak ko beton, brz, ma extra igrač i mislim da će on biti jako puno minuta na terenu u predstojećoj sezoni
Ma video sam ,ali ne znam italijanski :mrgreen: ,video sam da se nesto "mulja" sa Djenovom oko njih dvojice,zato sam te i pitao da nisi upucen mozda.Nisam shvatio najbolje o cemu se radi.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 jun 2011, 17:09

pa paloschi je bio co-ownership sad je potpuno milanov igrač, a boateng je bio genoin igrač lani al na posudbi u milanu i sad je i on otkupljen, a ranije i amelija takođe iz genoe, kao i sad ovaj mali el sharawy.
a čak se spominje da će sad kupiti vidala i dati ga milanu na posudbu, a dogodine nam prodati kučku :lol:
ne kontam koja im je to logika u đenovi al jbg

ameltara
Kontakt:

Post Postao/la ameltara » 22 jun 2011, 17:34

meskalin je napisao/la:. Fabregaz je zadnji vezn ine mozes od njega ocekivati da daje zavrsne paseve napadacima..
Ti nisi dobar , pratis li ti fuddbal ikako :?:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 jun 2011, 20:04

Sky sport 24 javlja da je dogovorena zamjena golmana izmešu milana i cagliarija, amelija bi treba za sardiniju a u milan bi trebao doći Federico Marchetti, tu su negdje po godinama ali čini mi se da je marchetti malo ipak kvalitetniji a i odnedavno je i reprezentativac tako da ako se ova zamjena i ostvari milan mi tu dobro prošao čak ako i doplati nešto, amelia i nije dobijao nešto puno prilike a i ono što j branio nije baš bio najsigurniji

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 22 jun 2011, 20:11

Cini mi se da su posudbe u pitanju.Jos uvijek se ceka odgovor i jednog i drugog golmana (tacnije Amelie,jer Marcchetti bi bio lud da odbije :D )
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 22 jun 2011, 20:24

ma prije će biti obrnuto jer amelija u milanu sigurno neće biti prvi golman ni ove sezone a u cagliariju bi vrlo vjerovatno bio, a marchetti koliko god da je kvalitetan morao bi se boriti za mjesto u prvih 11 sa ove sezone fenomenalnim abiatiem koji još dakle ima i kredita i kod trenera i navijača.
mada mjesto golmana nije neki veliki problem, ok nijedan nije baš svjetska klasa, ali i ovi koje sad imamo a i marcheti ako dođe su vrlo dobri golmani i što se toga tiče sve je ok.
hajmo već jednom tog veznog dovesti :twisted:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 jun 2011, 01:57

ameltara je napisao/la:
meskalin je napisao/la:. Fabregaz je zadnji vezn ine mozes od njega ocekivati da daje zavrsne paseve napadacima..
Ti nisi dobar , pratis li ti fuddbal ikako :?:
ajde nemoj biti ''pametan'' ni govoriti da bi Cesc imao vise asiss od Pastorea ili slicnih njemu igraca, govorim samo da ovakvom Mlanu ne treba sada Cesc, jer Cesc moze ponuditi 10 asiss, ali Milanu treba igrac koji ce asistirati i davati golove, ne kazem da to cesc ne moze, ali prirodno njegova pozicija nije prednji vezni ono sto treba milanu, nama treba igrac od kojeg ce se u svakoj tekmu traziti da namjesta napdacima golove, a Cesc ako to uradi u toku tekme ok , ako ne njegovo je uzeti loptu od halfova i dati kvalitetan pas prema sredini slicno kao Prilo, ako asistira za gol odlicno ako postigne jos bolje, ali se to od njega ne ocekuje toliko , koliko da razigrava odbranu i vezni red... ja pratim arsenal duze i od Cesca i Gilberta Silve odvojite PES od stvarnog fudbala... ovo je ekvivalent da navijaci Juventusa govore doveli smo Prila on ce asistirati u napad u svaku tekmu, pa haloooooo cekaj malo.....
kad je dosao u Arsenal s svojih 16 godine pored SIlve guro ga je Arsen na zadnjeg veznog i tu se afirmirao da bi posljednjih godina vise krenuo ka napred....

prirodno iste pozicije igraca; Prilo, Fabregas, Viera, de Rossi, Bommel etc znaci po prirodi klasicni zadnji vezni koji imaju strasan pregled igre znaju asistirati i postici gol, ali brate ne mozes ti od njega ocekivati da bude predni vezni te u tekmi da asistira ili postize golove.... a to trenutno MIlanu ne treba jer Bommel moze ovu seznou odigrati zadovoljavajuce.....
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 23 jun 2011, 02:05, ukupno mijenjano 1 put.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 jun 2011, 02:03

meskelin, ti očigledno nisi nikad pratio Arsenal i Cesca. Njegova pozicija je playmaker ili AMC.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 jun 2011, 02:07

GunnerS je napisao/la:meskelin, ti očigledno nisi nikad pratio Arsenal i Cesca. Njegova pozicija je playmaker ili AMC.
Sto ovo volim kad mi kaze ''playmaker'' to si naucio gledajuci kosarku ili sto vec, ta pozicija ne postoji u fudbalu , a ako misli prednji vezni kasicni, kategoricki tvrdim da to nije njegova prirodna pozicija!!!!

Diavolo
Kontakt:

Post Postao/la Diavolo » 23 jun 2011, 03:13

meskalin je napisao/la:
GunnerS je napisao/la:meskelin, ti očigledno nisi nikad pratio Arsenal i Cesca. Njegova pozicija je playmaker ili AMC.
Sto ovo volim kad mi kaze ''playmaker'' to si naucio gledajuci kosarku ili sto vec, ta pozicija ne postoji u fudbalu , a ako misli prednji vezni kasicni, kategoricki tvrdim da to nije njegova prirodna pozicija!!!!
Cesc je prvobitno treniran kao defanzivni vezni, tek ga je Arsen gurnuo naprijed i dao mu ofanzivniju ulogu
Il regno del Diavolo!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 23 jun 2011, 09:37

Diavolo je napisao/la:
meskalin je napisao/la:
Cesc je prvobitno treniran kao defanzivni vezni, tek ga je Arsen gurnuo naprijed i dao mu ofanzivniju ulogu
Pa i Evra je trenirao kao napadac ,sad igra lijevog beka .
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 jun 2011, 10:27

meskalin je napisao/la:
e ti kategorički nemaš pojma. TI češ meni reči koju poziciju igra Cesc ?! Ne dipr ocat'. On je playmaker jer sve lopte idu prko njega, a ti mi reci kako drugačije da kažem za tu osobu ?! A to što ti govoriš to u Arsenalu igra Song i Wilshere, opet ti kažem, ima na youtube utakmica Arsenala slobodno pogledaj. Uživaj !!!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 23 jun 2011, 11:34

@gunners

Ironično da nekome govoriš da nema pojma.

Fabregas nije AMC/AMF već klasični CM s tim što ima malo više slobode u ovome Arsenalu. Bez obzira, pogledaj kuda se kreće pa uporedi sa klasičnim AMC tipa Pastorea. Da ne kažem da Cesc nema brzinu, snagu ili drigling koji uglavnom krase AMC igrače.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 jun 2011, 11:37

Zadnji vezni-Essien
Centralni vezni-Xavi
Prednji vezni-Kaka'

Fabregas igra na poziciji Xavija tj. CENTRALNOG VEZNOG. Ne igra zadnjeg kao Essien ali ne igra ni prednjeg kao Kaka il Pastore. To sto u Arsenalu ima vecu slobodu to je druga prica al po vokaciji je Centralni vezni a Milan trazi igraca tipa Kake.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 jun 2011, 12:34

sinoc sam gledao finale Copa Libertadores i mogu vam reci da ce te se strasno zaj.ebati ako ne kupite Gansa.Mali je bas ofanzivni vezni sto vama treba i nevjerovatno svojom igrom podsjeca na Kaku ;)
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 jun 2011, 12:37

L-Train je napisao/la:sinoc sam gledao finale Copa Libertadores i mogu vam reci da ce te se strasno zaj.ebati ako ne kupite Gansa.Mali je bas ofanzivni vezni sto vama treba i nevjerovatno svojom igrom podsjeca na Kaku ;)
To mi ovdje pricamo evo pola godine samo nece da nas poslusaju. :D Kao ceka se odluka o dovodjenju stranih igraca (da li ce ostati 1 ili ce se povecati na 2 po sezoni). Ako se poveca na 2 navodno nas je 100%, a ako ostane onda ce se malo razmisliti mada ja ne bih ni trenutka razmisljao momak je zvijer, bas sto nam treba. Malo ga povrede ubijaju al valjda ce imati vise srece.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 23 jun 2011, 12:44

A_d_0 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:sinoc sam gledao finale Copa Libertadores i mogu vam reci da ce te se strasno zaj.ebati ako ne kupite Gansa.Mali je bas ofanzivni vezni sto vama treba i nevjerovatno svojom igrom podsjeca na Kaku ;)
To mi ovdje pricamo evo pola godine samo nece da nas poslusaju. :D Kao ceka se odluka o dovodjenju stranih igraca (da li ce ostati 1 ili ce se povecati na 2 po sezoni). Ako se poveca na 2 navodno nas je 100%, a ako ostane onda ce se malo razmisliti mada ja ne bih ni trenutka razmisljao momak je zvijer, bas sto nam treba. Malo ga povrede ubijaju al valjda ce imati vise srece.
zovi hitno Berlusconija :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Hightower i 5 gostiju.