Hajd nek ti bude
Pa i mislim na tu 2007 i na taj koef i to ti pricam,al hajd nema veze iduće god će te i vi i mi to računati
Odo lagano,haj zdra'o
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Igramorimaa je napisao/la:Da li neko zna koliko igramo sa ovim Irancima?
Gdje pratis hehemiky_hz je napisao/la:Igramorimaa je napisao/la:Da li neko zna koliko igramo sa ovim Irancima?![]()
i gubimo
To se ti zajebavaš?......i fakat mi nije jasno kako iko ozbiljno shvata rezultate u pripremnim prijateljskim utakmicama?hilmo je napisao/la:Pa @High ti mene baš razočara, jes da je činjenica sve što si napisao, ja sve neke nade polagao da će se fina ekipa složiti, ali nakon ovog više ni u prolazak protiv San Marinaca nisam siguran...
....
Ali ako u pripremnim nismo mogli zabiti više golova kako ćemo u takmičarskim..![]()
Karića treba pustiti da dotrči u Sarajevo da bude spreman do četvrtka..
![]()
Isto koliko i vi u Europi zadnjih 10 godina.gOlijat je napisao/la:Koliko ste dali golova u ove tri pripremne utakmice posto nisam pratio sve ???
Tako to nekako ispadne. Jeste da su ovo ''samo'' pripremne utakmice, ali vrijedi pogledati i vidjeti gdje škripi. Znam da ove utakmice nisu pravi reprezent našeg kvaliteta, ali sigurno da daju neku sliku o ovom timu, ne onu krajnju, ali, hajmo reći, osrednju. Forma me sada ne interesira i nije zahvalno to analizirati jer su neki igrači tek došli i nismo previše uigrani, ali me (unaprijed) itekako brinu navedene pozicije. Opet kažem, vidjet ćemo na utakmici protiv Slavije je li se šta popravilo i kako će to izgledati pred prvu utakmicu EL. Imamo bukvalno otvoren put do trećeg pretkola, ne bi trebalo okliznuti se zbog neopreznosti.hilmo je napisao/la:Pa @High ti mene baš razočara, jes da je činjenica sve što si napisao, ja sve neke nade polagao da će se fina ekipa složiti, ali nakon ovog više ni u prolazak protiv San Marinaca nisam siguran...
....
Ali ako u pripremnim nismo mogli zabiti više golova kako ćemo u takmičarskim..![]()
Karića treba pustiti da dotrči u Sarajevo da bude spreman do četvrtka..
![]()
Što si neurozan ?Steph je napisao/la:Isto koliko i vi u Europi zadnjih 10 godina.gOlijat je napisao/la:Koliko ste dali golova u ove tri pripremne utakmice posto nisam pratio sve ???
Jok ja, bez obzira na zijan Petrove.bagrcavi je napisao/la:Što si neurozan ?Steph je napisao/la:Isto koliko i vi u Europi zadnjih 10 godina.gOlijat je napisao/la:Koliko ste dali golova u ove tri pripremne utakmice posto nisam pratio sve ???