FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
" onclick="window.open(this.href);return false;
amy hvala drug na ovom klipu.
Ekipa sa San Marina je voljom žrijeba dobila priliku da bude domaćin u prvom susretu, ali je na zahtjev našeg vicešampiona mjesto odigravnja prvog susreta promijenjeno.
Razlog zamjene domaćinstva je činjenica da bi se revanš na stadionu Asim Ferhatović Hase igrao 11. jula kada se obilježava 18. godišnjica genocida u Srebrenici.
Sarajevo će tako 4. jula odigrati duel sa Libertasom na stadionu Asim Ferhatović Hase, dok je revanš na rasporedu sedam dana kasnije u San Marinu.

Ekipa sa San Marina je voljom žrijeba dobila priliku da bude domaćin u prvom susretu, ali je na zahtjev našeg vicešampiona mjesto odigravnja prvog susreta promijenjeno.
Razlog zamjene domaćinstva je činjenica da bi se revanš na stadionu Asim Ferhatović Hase igrao 11. jula kada se obilježava 18. godišnjica genocida u Srebrenici.
Sarajevo će tako 4. jula odigrati duel sa Libertasom na stadionu Asim Ferhatović Hase, dok je revanš na rasporedu sedam dana kasnije u San Marinu.

Was ist ein Dortmunder in der Sauna???
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
Kacke am Dampfen!!!
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
nekome ce zvucati cudno, ali meni kao navijacu sarajeva je draze da moj klub odigra dobro u evropi, jer se te utakmice prate i u njima se uziva...draze mi je izbacivanje levskog i genka nego 5 titula...(ko jos prati nasu premijer ligu, cak i vjeciti derbi je postao jedno sranje)...jedino zbog cega bih volio da budemo sampioni jeste zbog toga da igramo LP i da ponovimo genk, jer je sada mnogo laksi put do grupne faze neg prije 6 godina..
a ovi sto uzdizu maribor, ja vjerujem da bi ih levski pobijedio, ali nebitno to...ne znam cemu prepucavanja, jer ja vjerujem da neki zbog njih ne mogu ni spavati...
A MENI JE IDIOT SVAKI ONAJ KO ZELI DA NAJLJUCI RIVAL ISPADNE...JA BIH BIO PRESRETAN DA BILO KOJI NAS KLUB NAPRAVI NAPOKON ISKORAK U EVROPI, PA BILO TO SARAJEVO, ŽELJO. BORAC ILI ŠIROKI.... na kraju krajeva, sve je to Bosna i Hercegovina!!!!!!
a ovi sto uzdizu maribor, ja vjerujem da bi ih levski pobijedio, ali nebitno to...ne znam cemu prepucavanja, jer ja vjerujem da neki zbog njih ne mogu ni spavati...
A MENI JE IDIOT SVAKI ONAJ KO ZELI DA NAJLJUCI RIVAL ISPADNE...JA BIH BIO PRESRETAN DA BILO KOJI NAS KLUB NAPRAVI NAPOKON ISKORAK U EVROPI, PA BILO TO SARAJEVO, ŽELJO. BORAC ILI ŠIROKI.... na kraju krajeva, sve je to Bosna i Hercegovina!!!!!!
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 25 jun 2013, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
To je toBackspace je napisao/la:Ekipa sa San Marina je voljom žrijeba dobila priliku da bude domaćin u prvom susretu, ali je na zahtjev našeg vicešampiona mjesto odigravnja prvog susreta promijenjeno.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
hurem je napisao/la:nekome ce zvucati cudno, ali meni kao navijacu sarajeva je draze da moj klub odigra dobro u evropi, jer se te utakmice prate i u njima se uziva...draze mi je izbacivanje levskog i genka nego 5 titula...(ko jos prati nasu premijer ligu, cak i vjeciti derbi je postao jedno sranje)...jedino zbog cega bih volio da budemo sampioni jeste zbog toga da igramo LP i da ponovimo genk, jer je sada mnogo laksi put do grupne faze neg prije 6 godina..
Da je tako kako ti pises zasto onda Man Utd osvaja tolike titule, zasto Barsa osvaja tolike trofeje. Njihovi navijaci bi trebali tako kao ti razmisljati da ih interesuje liga sampiona a boli ih za ligu, e kakva si ti sifra

Dijete drago kod nas se samo igra za titule, duple krune mi smo u evropi nebitni jer vec nemamo sanse nigdje da napredujemo osim par kola na koja ti svrsavas. Uglavnom ti veze nemas sta pises, pitaj malo roditelje nek te edukuju o svijetu fudbala, uspjeha i sve ostalog.
Juventus dzaba ima tolike zvijezdice na dresu, bolje da su evropu igrali samo

dr.van nostrand je napisao/la:
To je to
gOlijat je napisao/la:hurem je napisao/la:nekome ce zvucati cudno, ali meni kao navijacu sarajeva je draze da moj klub odigra dobro u evropi, jer se te utakmice prate i u njima se uziva...draze mi je izbacivanje levskog i genka nego 5 titula...(ko jos prati nasu premijer ligu, cak i vjeciti derbi je postao jedno sranje)...jedino zbog cega bih volio da budemo sampioni jeste zbog toga da igramo LP i da ponovimo genk, jer je sada mnogo laksi put do grupne faze neg prije 6 godina..
Da je tako kako ti pises zasto onda Man Utd osvaja tolike titule, zasto Barsa osvaja tolike trofeje. Njihovi navijaci bi trebali tako kao ti razmisljati da ih interesuje liga sampiona a boli ih za ligu, e kakva si ti sifra![]()
Dijete drago kod nas se samo igra za titule, duple krune mi smo u evropi nebitni jer vec nemamo sanse nigdje da napredujemo osim par kola na koja ti svrsavas. Uglavnom ti veze nemas sta pises, pitaj malo roditelje nek te edukuju o svijetu fudbala, uspjeha i sve ostalog.
Juventus dzaba ima tolike zvijezdice na dresu, bolje da su evropu igrali samo![]()
![]()
![]()
![]()
ovo nije ni spanija ni engleska...a ja sam iznio svoje misljenje...draze mi je gledati sarajevo 6 utakmica u evropi neg biti prvak i natrpan od jednog maribora do vrha...ako kontas...tako ja dozivljavam nas sport, a kako ti to me ne interesuje...tako da ti sad ostavljam prostora da opet kontriras, jer nemas pametnijeg posla, kao vecina na ovom forumu...NAZALOST...
sigurno sam stariji od tebe, a ti nemas postovanja niti smisao za zivotom...zato tako pises i dangubis na forumu svaki dan po 10 sati
Zna li neko od vas dokle je doslo sa stolicama na zapadu Koseva ? Hoce li biti ponovo zatvoren ?
NO PYRO NO PARTY
Ostali su oni djelovi do juga i sjevera bez stolica, ne znam tacno koliko, da li ce se to zavrsiti u narednih nekoliko dana, sumnjamBuu je napisao/la:Zna li neko od vas dokle je doslo sa stolicama na zapadu Koseva ? Hoce li biti ponovo zatvoren ?

Najlogicnije bi bilo da se taj dio gdje nema stolica ogradi a da se ostali dijelovi koriste normalno, jer zbog 15 % tribine bez stolica zatvarati cijelu bi bilo van svake pameti.
+1Vedad87 je napisao/la:Žalosno je da se na ovakve postove ne obraća pažnja, a svi se kače na ove "druge", da ih tako nazovem. Svaka častstorm_raider je napisao/la:Ova tema i ovi komentari bas opisuju ono sta je ovim danasnjim klincima u glavama... fuj. Navijam za Zeljeznicar, trenirao sam u njemu i otkad znam za sebe vezan sam za Zelju, ali brate dragi, mi svi smo toliko mali da bih sebi priustio da mrzim Sarajevo, klub koji je kao i Zeljo simbol ovog grada i uvijek bio povod za zdrava, pozitivna komsijska prcanja, ali vi idete van svih okvira dobrog ukusa. I jedni i drugi. Ne shvatam taj neki neo-ultraski mehanizam ni mentalitet, barem ja koji sam iz Sarajeva i koji sam cijeli zivot proveo u tom gradu, koji ima prijatelje, komsije, rodbinu koji navijaju za oba kluba. Ne voli se svoja kuca tako sto se mrzi komsijina, a vi ste djeco davno izgubili svoj kompas, ako ste ga ikada i imali. Ono sto je sigurno, to je da me nece par komentara, ni na jednoj od ove dvije teme, natjerati da promjenim misljenje ni o svom Zelji, ni o komsijama, isto kao sto me nece pokolebati da par dana nakon derbija obojim komsijinog psa u plavo, jer smo ih dobili "guzovace"... . To je zato sto vi ne predstavljate ni navijace Zelje, a niti navijace Sarajeva, vec svoj mali, pubertetski, internetski mozak. Ali hajde, niste vi ni krivi sto ne znate bolje... Sto vas je neko doveo u ovaj grad, pa ne znate prihvatiti novonastalu situaciju. Dosli divlji, otjerali pitome.
Komsije, dobar zdrijeb i sretno u Europi. Tada jedino navijam za vas, jer branite boje ovog malog, izmucenog, ali najljepseg grada!Navijam za Želju, idem na utakmice, a uvijek sam išao na evropske utakmice Sarajeva. Ali kako vrijeme dolaziu, zgadiše mi djeca sve ovo. Što je najtužnije, ovo će svake godine biti sve gore i gore...
Stvarno zalosno.Svaka cast storm_raider
Glas razuma je uvijek bio rijedak pa nije ni cudo sto vecina radije naprdnjava 3-4 stranice o glupostima.
A sad treba pustit dezurnu ekipu da naglabaju koja je veca sramota,izgubiti 10,8,7 il 5-0.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
hurem je napisao/la:gOlijat je napisao/la:hurem je napisao/la:nekome ce zvucati cudno, ali meni kao navijacu sarajeva je draze da moj klub odigra dobro u evropi, jer se te utakmice prate i u njima se uziva...draze mi je izbacivanje levskog i genka nego 5 titula...(ko jos prati nasu premijer ligu, cak i vjeciti derbi je postao jedno sranje)...jedino zbog cega bih volio da budemo sampioni jeste zbog toga da igramo LP i da ponovimo genk, jer je sada mnogo laksi put do grupne faze neg prije 6 godina..
Da je tako kako ti pises zasto onda Man Utd osvaja tolike titule, zasto Barsa osvaja tolike trofeje. Njihovi navijaci bi trebali tako kao ti razmisljati da ih interesuje liga sampiona a boli ih za ligu, e kakva si ti sifra![]()
Juventus dzaba ima tolike zvijezdice na dresu, bolje da su evropu igrali samo![]()
![]()
![]()
![]()
ovo nije ni spanija ni engleska...a ja sam iznio svoje misljenje...draze mi je gledati sarajevo 6 utakmica u evropi neg biti prvak i natrpan od jednog maribora do vrha...ako kontas...tako ja dozivljavam nas sport, a kako ti to me ne interesuje...tako da ti sad ostavljam prostora da opet kontriras, jer nemas pametnijeg posla, kao vecina na ovom forumu...NAZALOST...
sigurno sam stariji od tebe, a ti nemas postovanja niti smisao za zivotom...zato tako pises i dangubis na forumu svaki dan po 10 sati
Ma realno gledajuci ti malo kakis.Il si previse skromna osoba.Prije mislim ovo prvo.
-draza mi je pobjeda u debriju nego titula
-drazi mi je nastup u evropi nego titula
Titula u drzavi je nesto sto ostaje u vitrinama i kad se tvoji unuci budu raspravljali kros 30 godina hvalit ce se sa tim titulama a ne nekim nastupom u evropi.Titula ostaje za historiju i velicinu kluba a neka utakmica u evropi se moze oplakivati a i nemora.Sta ima Zeljo od tekme sa videotonom.Nema nista,ali zato ima pehara da uvijek moze reci da su najtrofejni klub.TROFEJ.
Sto se tice nastupa u evropi,takodje se par stranica vodi glupa rasprava.Istina je negdje na sredi.Euroliga se ne moze porediti sa Ligom prvaka.Isto tako je cinjenica da je Sarajevo pruzalo jaci otpor zadnjih godina i da ima bolje rezultate od Zelje.Bez obzira sto su igrali u slabijem takmicenju,nerijetko su dobro izgledali i sa jakim protivnicima.To sto je Sarajevo napravilo lavovski posao i izbacilo Levski tako je i Zeta napravila lavovski posao i izbacila Sarajevo.Serif-Zeljo je isto ravno cudu.Iz godine u godinu se desi da neki od nasih klubova bljesnu ali se nakon toga 2-3 sezone hlade i nadaju opet nekom iznenadjenju.U sustini,nema para,slaba liga a prejaka konkurencija tako da cemo se jos dugo morati zadovoljavati sa nekim rijetkim bljeskovima po evropi.A takmicit se sada cija je veca sramota i ko se vise obrukao je zalosno.Bruka je bruka i treba raditi na tome da se ne ponovi.Bolje i za jedne i za druge da ne spominju te poraze ni u podjebavanjima jer je sramota i smiju vam se i nasladuju navijaci ostalih timova.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
nisu sposobni da za godinu dana postave stolice, a kako bi tek bilo da renoviraju stadion ili jos gore rekonstrukcijuhilmo je napisao/la:Ostali su oni djelovi do juga i sjevera bez stolica, ne znam tacno koliko, da li ce se to zavrsiti u narednih nekoliko dana, sumnjamBuu je napisao/la:Zna li neko od vas dokle je doslo sa stolicama na zapadu Koseva ? Hoce li biti ponovo zatvoren ?![]()
![]()
Najlogicnije bi bilo da se taj dio gdje nema stolica ogradi a da se ostali dijelovi koriste normalno, jer zbog 15 % tribine bez stolica zatvarati cijelu bi bilo van svake pameti.
NO PYRO NO PARTY
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nece se tribina zatvarati, a uostlaom ne znam koji vrag raja dizu frku oko stolica, kada ce svakako biti u vrh glave 10.000 na ovim nasim tekmama. Tako, zaista bezpotrebne price oko toga.Buu je napisao/la:nisu sposobni da za godinu dana postave stolice, a kako bi tek bilo da renoviraju stadion ili jos gore rekonstrukcijuhilmo je napisao/la:Ostali su oni djelovi do juga i sjevera bez stolica, ne znam tacno koliko, da li ce se to zavrsiti u narednih nekoliko dana, sumnjamBuu je napisao/la:Zna li neko od vas dokle je doslo sa stolicama na zapadu Koseva ? Hoce li biti ponovo zatvoren ?![]()
![]()
Sta ovaj Slovenac moze igrati sve u odbrani,i stoper i lijevo i desno nista mu nije problem...neznam karijera mu nije losa,Engleska,Skotska,Bugarska lijepo za promjenu vidjeti , nego kad su dolazili neki za koje niko osim familije nije cuo
Bit ce ovdje jos novih igraca i nakon Evrope svjestan je i Husref koliko vidim po izjavama da ovo sve nekako prerano pocinje s obzirom da kod nas igraci svi ganjaju vani da se ispale,i glede toga to je povoljno sto smo dobili dosta povoljne protivnike u prva dva pretkola,vjerujem i da je ovaj trenutni igracki kadar u stanju da se izbori sa tim...a kasnije ako dodje jos neki kvalitetan koji igrom slucaja nije uspio vani nista naci
dobro ce biti,da hoce kakav centrarfor klasicni doci,bez obzira na Karica fali ovdje jos jedan spic koji je razbijac,sidras sto ja kazem to fali ovoj ekipi,Melun bi svojoj konstitucijom to mogao igrati ali je glup i za te neke jednostavne stvari
Bit ce ovdje jos novih igraca i nakon Evrope svjestan je i Husref koliko vidim po izjavama da ovo sve nekako prerano pocinje s obzirom da kod nas igraci svi ganjaju vani da se ispale,i glede toga to je povoljno sto smo dobili dosta povoljne protivnike u prva dva pretkola,vjerujem i da je ovaj trenutni igracki kadar u stanju da se izbori sa tim...a kasnije ako dodje jos neki kvalitetan koji igrom slucaja nije uspio vani nista naci

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajlijaTM
Računaj malo bolje,mi nemamo taj "peti" koef uopste koji će mo iduće god imati
5x1.250,pa sam skontaj
Vama je taj koef iz godine kad sve bili šampioni ako se dobro sjećam,razumijem ako si tad bio mali pa se ne sjećaš
5x1.250,pa sam skontaj
Vama je taj koef iz godine kad sve bili šampioni ako se dobro sjećam,razumijem ako si tad bio mali pa se ne sjećaš

Sarajevo je sampion bilo 2007 decko i vidim da se hvatas za godine vjerovatnoj jos malog bacas u nesvjest pa ti godine predstavljaju problem . A vama je ovo cetvrta godina za redom da izlazite u evropu a imat ce te i cljedece godine jednu godinu bez evrope u koju se uracunava drzavni koeficient . nemam namjeru da se prepucavam , ali samo normalnu diskusiju mogu primiti tako da sad bujrum .SarajlijaTM je napisao/la:Računaj malo bolje,mi nemamo taj "peti" koef uopste koji će mo iduće god imati
5x1.250,pa sam skontaj
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
- SarajlijaTM
Eki bacaš u nesvjest malog,ne čuh odavno tu foru hahahahahaha
Hajd nek ti bude
Pa i mislim na tu 2007 i na taj koef i to ti pricam,al hajd nema veze iduće god će te i vi i mi to računati
Odo lagano,haj zdra'o
Hajd nek ti bude
Pa i mislim na tu 2007 i na taj koef i to ti pricam,al hajd nema veze iduće god će te i vi i mi to računati
Odo lagano,haj zdra'o

Da li neko zna koliko igramo sa ovim Irancima?
Igramorimaa je napisao/la:Da li neko zna koliko igramo sa ovim Irancima?

i gubimo

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Gdje pratis hehemiky_hz je napisao/la:Igramorimaa je napisao/la:Da li neko zna koliko igramo sa ovim Irancima?![]()
i gubimo

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], iliyaa8, kanarinac, Uvijeknapravojstrani i 51 gost.