FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
ROBBEN!!!!
Ne mogu da vjerujem da niko nije primjetio kako nasi igraci doslovno od 65.minute pa nadalje gube snagu i nema ih nigdje?!?!?!?
Costa, Muller, Robben, Levat, Alcantara...
Da takvi profesionalci nakon 65,70 minuta ne mogu meda, to u svijetu fudbala ja nisam vidio...
Bilo kako bilo, nista nije odluceno, ali imamo odlican rezultat za uzvrat...
Ne mogu da vjerujem da niko nije primjetio kako nasi igraci doslovno od 65.minute pa nadalje gube snagu i nema ih nigdje?!?!?!?
Da takvi profesionalci nakon 65,70 minuta ne mogu meda, to u svijetu fudbala ja nisam vidio...
Stern des Südens
- Bayern@heart
- Kontakt:
Nakon prespavane noći, ljudi trebaju nam zdravi stoperi
nemogu u LP to raditi Kimih i Alaba. ako prođemo Juve bez pravih stopera u 1/4 bit će još gore. Daj barem zdrave za uzvrat Javija i Medhija
Jerome fališ nam 
-
KayserSose
- Kontakt:
Ne zaboravi ni domaći krah protiv Intera nakon 135 minuta teške dominacije (pod van Gaalom) ili ono čupanje protiv Arsenala u Minkenu (pod Heynckesom). Ali bar s vama nije dosadno ni kad izgleda da ste sigurni za prolazak.muamerc je napisao/la:Mene brine psiha (ili je to preforsiranje, manjak snage). Razvalili Citija davno, do 70 min super onda krahiranje. Iste sezone, onu kad smo izgubili 3-2, poveli, pa opet krahiranje. Real prvu tu i tamo, drugi gol kuci, opet krahiranje. Barsa do 70 odlicno se drzali, gol opet krahiranje. Juve sad do 55, pa krahiranje. To mi se ne svidja. Nadam se da ce to Karlo da promjeni.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- Centre forward
- Kontakt:
Koliko su me razočarali ne mogu nista ni da pišem. Poslije onakvih 45 minuta dozvolit' sebi mogućnost da čak i izgubiš, e to je teško objašnjivo. Još je teže objasnit' zašto svima poslije 70-e treba infuzija ?'?
I da, iskreno se nadam da će Hernanes igrat' u Minhenu da mu neko polomi noge. Kakva gnjida od čovjeka.
Mandžo je veći Bayernovac neg' što će Lewa ikad bit'.
I da, iskreno se nadam da će Hernanes igrat' u Minhenu da mu neko polomi noge. Kakva gnjida od čovjeka.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ja sam se pitao oko 60 minute zar je moguće da mogu igrati ovakvim tempom cijelu utakmicu. Prvih 60 minuta je bio vrh od trke, pritiskanja protivnika i neznam da je ijedna ekipa do sada uspijela nametnuti takav tempo. Logično je da su morali pasti i toga bi se morali paziti u uzvratu.proFCB je napisao/la:ROBBEN!!!!
P.S. Mandžo je veći Bayernovac nego itko ovdje i odlazak iz Bayerna nikad neće prežaliti i zato je napaljen prvenstveno na Pepa i Lewu koje krivi za svoj odlazak.
audere est facere!
- FranckRibery
- Kontakt:
Alaba druze moze itekako. On je polivalentan igrac, na svakom mjestu odgovori zadatku. Kimmich ne moze radi neiskustva, neigranja te pozicije. Fizicke predispozicije nisu mu jaca strana. Sa Medhijem i Alabom pozadi prolazimo sigurno.Bayern@heart je napisao/la:Nakon prespavane noći, ljudi trebaju nam zdravi stoperi![]()
nemogu u LP to raditi Kimih i Alaba. ako prođemo Juve bez pravih stopera u 1/4 bit će još gore. Daj barem zdrave za uzvrat Javija i Medhija
Jerome fališ nam
Slazem se sa cijelim postom, ali sam ovaj dio izdvojio. Lewa je vjerovatno kvalitetniji igrac i sve, ali Bayernu treba onakvih igraca poput Madnze. Mi recimo sinoc nismo imali covjeka na terenu koji bi zagalamio, malo prodrmao ekipu.Centre forward je napisao/la:
Trebaju nam dva stopera, da bi se Alaba i Lahm mogli gurnuti na bekove da pomazu Costi i Robbenu, ili ko vec bude igrao. Iako, moram naglasit Lahm je odigrao utakmicu na sredini terena, mozda cak i najbolju utakmicu na toj poziciji...
Valjda Benatia bude zdrav pa nek igra sa Alonsom ili Martinezom, mogu to oni iznijeti.
Ribery ponovno covjek koji je pokazao koliko gori, koliko zara i zelje u njemu ima. U Minhenu mu treba dati vecu minutazu, mogo bi on dar mar napraviti.
Stern des Südens
Istina živa.coelho41 je napisao/la:Stara nardona i fudbalska izrekaOpšte je poznato da je 2-0 je najopasniji rezultat. Kad primiš prvi gol, drugi sam ulazi.
Prvo odmah da kažem nema ovdje nikakve sumnje ko ide dalje, bolji smo x puta i Juve ne treba da razmišlja o prolasku nego ako ikako moguće da izbjegne bruku.
Eto sad su još Martin i Benatia u opticaju(ako se ne povrijede
I da ne budu spremni, opet se Talijanima crno piše, sinoć su samo zahvaljujući Kimihu dali golove.
Ali naravno da nam mora biti žao, jer sinoć je trebala da bude jedna potvrda, jedna dominacija, utakmica koja se pamti kako je prvak Italije i ekipa koja je alfa i omega Talijanskog fudbala u to vrijeme izgledala na svom terenu protiv našeg Baye.
Eto zbog toga mi je žao, a rezultata kao uvertire za revanš ne, jer tu sumnje nema i nikad je nije ni bilo.
- L'Avvocato
- Kontakt:
A ne može se brate igrati u onakvom tempu svih 90 minuta. Pa pojeli su teren ljudi. Nismo mogli dva dodavanja da uvežemo. Onakav presing nam niko na našem stadionu nije radio.proFCB je napisao/la:ROBBEN!!!!
Morali su i vaši igrači da popuste malo. Mada sam imao utisak da i nisu toliko bili iscrpljeni koliko su se opustili zbog 0:2, jer su opet u zadnjih nekoliko minuta počeli da igraju bolje.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
L'Avvocato je napisao/la:A ne može se brate igrati u onakvom tempu svih 90 minuta. Pa pojeli su teren ljudi. Nismo mogli dva dodavanja da uvežemo. Onakav presing nam niko na našem stadionu nije radio.proFCB je napisao/la:ROBBEN!!!!
Morali su i vaši igrači da popuste malo. Mada sam imao utisak da i nisu toliko bili iscrpljeni koliko su se opustili zbog 0:2, jer su opet u zadnjih nekoliko minuta počeli da igraju bolje.
lave vrati se 3 godine u nazad na jupov bajern pa ces vidjeti da 90% tekme moze
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ma jok, u toj utakmici smo imali 7-8 dobrih šuteva, 45% - 50% posjed lopte otprilike itd. itd. Vi ste sa Jupom igrali drugu vrstu fudbala, savršeniju od ove, ali u tom uzvratu niste ni igrali koliko ste mogli, jer vam nije ni trebalo.Karlo je napisao/la:
lave vrati se 3 godine u nazad na jupov bajern pa ces vidjeti da 90% tekme moze,a sad sto guardiola fizickoj spremi nedaje toliki znacja koliko bi inace trebao to je druga strana medalje i posebna prica..
★★★
Sta reci za sinocnju tekmu ,od gotovo sigurnog prolaza napravismo veresiju ,sta je tu je rezultat je opet vise nego dovoljan i dobar ,ako nista pogodio sam sinocnji ishod
da ce biti 2:2.Da je bilo pameti ,pepi je trebao cim se vidjelo da mafija prtisce poceti zatvarati tekmu ,da vmalo vikne na njih na terenu ,ali sta je tu je
rezultat je dobar ,sad samo mafiju odraditi u stilu
,napuniti ih do kraja i poslati ih u mafijasko leglo pa nek tamo se bave lopovlukom ,marifetlucima,namjestanja tekmi i ostalim mafijaskim zanimanjima
.
Ribac i Roben sta reci za taj dvojac ne mogu opisati kako se mocno osjecam kada njih dvojicu zadjedno vidim na terenu , kad su oni na terenu za nas nema zime
(cast kosti koji je super bio u prvom poluvremenu ali mora on jos pure jesti da nasledi roberije na tronu).U revansku na areni ocekujem fit mehu ,biberija u full kapacitetu ali ga cuvati ko zlato da se ne povredi
,kao i javia
.I mafija ce biti na koljenima.
Ctiam ove forumase jubeta kaj pisu ,pa to covjek da ne povjeruje cuj oni bili super drugo poluvirjeme ,bili ste 20 minuta ,vrsili pritisak nekak dadose golove na neiskustvo kimiha i to je to ,Bajer 80% dominirao
,mrzim neobjektivnost to je za nepovjerovati
Samo Boze zdravlja i pameti kod pepa i Sky's the Limit
rezultat je dobar ,sad samo mafiju odraditi u stilu
Ribac i Roben sta reci za taj dvojac ne mogu opisati kako se mocno osjecam kada njih dvojicu zadjedno vidim na terenu , kad su oni na terenu za nas nema zime
Ctiam ove forumase jubeta kaj pisu ,pa to covjek da ne povjeruje cuj oni bili super drugo poluvirjeme ,bili ste 20 minuta ,vrsili pritisak nekak dadose golove na neiskustvo kimiha i to je to ,Bajer 80% dominirao
Samo Boze zdravlja i pameti kod pepa i Sky's the Limit
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
L'Avvocato je napisao/la:Ma jok, u toj utakmici smo imali 7-8 dobrih šuteva, 45% - 50% posjed lopte otprilike itd. itd. Vi ste sa Jupom igrali drugu vrstu fudbala, savršeniju od ove, ali u tom uzvratu niste ni igrali koliko ste mogli, jer vam nije ni trebalo.Karlo je napisao/la:
lave vrati se 3 godine u nazad na jupov bajern pa ces vidjeti da 90% tekme moze,a sad sto guardiola fizickoj spremi nedaje toliki znacja koliko bi inace trebao to je druga strana medalje i posebna prica..
ja striktno mislim na sam presing i kontitnuitet u toku tekme ,mnogo je to duze trajalo kod jupa nego sto je to pod pepijem iako je da kazem po peijem to krace ali
momci sta mislite ,kakve su sanse talijanske cosa nostre u revansu u minkenu
moje skromno misljenje

p.s:momci evo kolko vidjeh javi poceo sa nekim trninzima vidim mu neku fotku na terenu u trening kampu

moje skromno misljenje
p.s:momci evo kolko vidjeh javi poceo sa nekim trninzima vidim mu neku fotku na terenu u trening kampu
Nije ovo ni toliko loše na kraju, moglo je proći i gore, moglo je i bolje. Prije utakmice bih prihvatio ovaj rezultat tako da sam donekle i zadovoljan, ali ne mogu biti potpuno zadovoljan jer su prokockali dva gola razlike i jer su bili daleko bolja ekipa dvije trećine utakmice.
Dva gola u gostima, remi i faza utakmice od dobrih 60 minuta gdje je Juventus izgledao kao nižerazredna ekipa daju nam za pravo da se nadamo prolasku dalje. Pogotovo jer odlično igraju kući, Bayern je jedina ekipa u ligama petice koja nije boda izgubila na svom terenu u svim takmičenjima. Sjetimo se Arsenala u grupi ili Porta prošle sezone gdje je Bayern gubio u gostima, a kući te poraze lagano nadoknađivao visokim pobjedama. Uz to, do revanša ima 20 dana, dovoljno vremena da igrači koji su tek oporavljeni (Gotze, Ribery, Benatia) uhvate takmičarsku formu, a i da se Martinez oporavi, njegov povratak je najavljen ubrzo, početkom marta.
Što se utakmice tiče, sve je rečeno, strašna igra u prvom i početkom drugog poluvremena, ali u usporedbi sa tim periodom, dosta loših zadnjih pola sata. Ovo pripisujem malo i Pepu jer nije dobro zatvorio utakmicu poslije 2:0, tačnije nije je ni pokušao zatvoriti, a morao je jer Juventus nije imao ništa za izgubiti i jedan gol bi ih vratio u utakmicu. Znao je da ima lošu odbranu i pet igrača koji su skoro pa beskorisni u odbrani i nije ništa uradio povodom toga. Pretjerano je bilo za očekivati da će napuniti Juventus i sve u potpunosti riješiti u prvoj utakmici, pogotovo kada je Hernanes ušao umjesto Marchisia, to je bio neki znak da Juventus ide po gol.
Oba gola jesu krivica Kimmicha, ali u isto vrijeme mu niko ništa ne može uzeti za zlo jer nije stoper.
Prvo poluvrijeme je odigrao doktorski i u odbrani i sa loptom u nogama, skoro pa bez greške, tačnije dva netačna pasa je imao ali u oba slučaja je lopta odmah vraćena u posjed Bayerna. Prvi gol Juventusa jeste pogriješio ali onaj njegov izlazak na Mandžukića ispred kojeg stoji Lahm je klasični potez veznjaka koji želi vratiti loptu u svoj posjed. Svaki prosječan stoper bi zatvorio prostor kada bi vidio saigrača koji je bliži igraču sa loptom jer je tako naučen i školovan, da čuva liniju i prostor iza sebe, on to nije, on je naučen da ide na igrača sa loptom jer je veznjak, uz to, mlad i neiskusan veznjak i veznjak koji igra pod trenerom koji je naredio da se igra presing. Drugi gol opet slična situacija, brani svoj šesnaesterac kada ispred njega utrčava igrač Juventusa kojeg on kasno vidi i kasni da izađe ispred njega, njegova greška, ali i odraz toga da ne zna igrati kao prvi stoper jer to nije.
Kad kažem ne zna igrati kao pravi stoper mislim na igru u postavljenoj odbrani, na igru kada te protivnik napada, kao "Pepov stoper" na pola terena on može igrati i igrao je sasvim dobro.
Dva gola u gostima, remi i faza utakmice od dobrih 60 minuta gdje je Juventus izgledao kao nižerazredna ekipa daju nam za pravo da se nadamo prolasku dalje. Pogotovo jer odlično igraju kući, Bayern je jedina ekipa u ligama petice koja nije boda izgubila na svom terenu u svim takmičenjima. Sjetimo se Arsenala u grupi ili Porta prošle sezone gdje je Bayern gubio u gostima, a kući te poraze lagano nadoknađivao visokim pobjedama. Uz to, do revanša ima 20 dana, dovoljno vremena da igrači koji su tek oporavljeni (Gotze, Ribery, Benatia) uhvate takmičarsku formu, a i da se Martinez oporavi, njegov povratak je najavljen ubrzo, početkom marta.
Što se utakmice tiče, sve je rečeno, strašna igra u prvom i početkom drugog poluvremena, ali u usporedbi sa tim periodom, dosta loših zadnjih pola sata. Ovo pripisujem malo i Pepu jer nije dobro zatvorio utakmicu poslije 2:0, tačnije nije je ni pokušao zatvoriti, a morao je jer Juventus nije imao ništa za izgubiti i jedan gol bi ih vratio u utakmicu. Znao je da ima lošu odbranu i pet igrača koji su skoro pa beskorisni u odbrani i nije ništa uradio povodom toga. Pretjerano je bilo za očekivati da će napuniti Juventus i sve u potpunosti riješiti u prvoj utakmici, pogotovo kada je Hernanes ušao umjesto Marchisia, to je bio neki znak da Juventus ide po gol.
Oba gola jesu krivica Kimmicha, ali u isto vrijeme mu niko ništa ne može uzeti za zlo jer nije stoper.
Prvo poluvrijeme je odigrao doktorski i u odbrani i sa loptom u nogama, skoro pa bez greške, tačnije dva netačna pasa je imao ali u oba slučaja je lopta odmah vraćena u posjed Bayerna. Prvi gol Juventusa jeste pogriješio ali onaj njegov izlazak na Mandžukića ispred kojeg stoji Lahm je klasični potez veznjaka koji želi vratiti loptu u svoj posjed. Svaki prosječan stoper bi zatvorio prostor kada bi vidio saigrača koji je bliži igraču sa loptom jer je tako naučen i školovan, da čuva liniju i prostor iza sebe, on to nije, on je naučen da ide na igrača sa loptom jer je veznjak, uz to, mlad i neiskusan veznjak i veznjak koji igra pod trenerom koji je naredio da se igra presing. Drugi gol opet slična situacija, brani svoj šesnaesterac kada ispred njega utrčava igrač Juventusa kojeg on kasno vidi i kasni da izađe ispred njega, njegova greška, ali i odraz toga da ne zna igrati kao prvi stoper jer to nije.
Kad kažem ne zna igrati kao pravi stoper mislim na igru u postavljenoj odbrani, na igru kada te protivnik napada, kao "Pepov stoper" na pola terena on može igrati i igrao je sasvim dobro.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
ceze je napisao/la:
Dva gola u gostima, remi i faza utakmice od dobrih 60 minuta gdje je Juventus izgledao kao nižerazredna ekipa daju nam za pravo da se nadamo prolasku dalje.
nizerazredna u svakom pgoledu i na terenu i van njega i historijski ,ma u svakom pogledu
Uspije li se kad normalan post napisati bez tih sranja o mafiji koje citamo evo tri dana?Karlo je napisao/la:ceze je napisao/la:
Dva gola u gostima, remi i faza utakmice od dobrih 60 minuta gdje je Juventus izgledao kao nižerazredna ekipa daju nam za pravo da se nadamo prolasku dalje.
nizerazredna u svakom pgoledu i na terenu i van njega i historijski ,ma u svakom pogleduBayern je svjet za sebe za ovaj mafijaski klub
muamerc je napisao/la:Uspije li se kad normalan post napisati bez tih sranja o mafiji koje citamo evo tri dana?Karlo je napisao/la:ceze je napisao/la:
nizerazredna u svakom pgoledu i na terenu i van njega i historijski ,ma u svakom pogleduBayern je svjet za sebe za ovaj mafijaski klub
Da je netko ponudio ovaj rezultat prije utakmice mislim da bi svi potpisali, ali kad igras odlicno, vodis 2:0, a zavrsi 2:2 ne mozemo biti pretjerano zadovoljni. Kimmich je kriv za prvi gol, ali nema mu se sta prigovoriti jer ne igra svoju poziciju, mlad je i do tad je bio odlican. Puno teze mi je pao drugi gol, vodis 2:1 u gostima i Neuer se u takvoj vaznoj utakmici zajebava umjesto da izbije tu jeb*nu loptu cim dalje od gola.
- bavaracmujo
- Kontakt:
O utakmici ste vec sve rekli nema potrebe bilo sta dodat al opet kad vas citam pojedine tacno nemate prestavu dal ljubit il pisat sve u vezi pepa, koji je pojeo taktiku al opet pisem pojedini imaju strasno cudnu narav gdje u jednom trenutku pisate pepa sto alonso igra a u drugom pisate sto ne igra, ili kao on je kriv za povrede jer je tempo treninga jak a u drugom postu pise da je on kriv sto igraci nisu spremni fizicki. Taktika uredu rezultat dobar al haj samo nek neko kaze koja bi to ekipa na svijetu ovako odigrala bez stopera.
Ljudi mi nismo izgubili od finaliste lige prvaka sa igrom bez stopera.
Kako god ovaj rezultat nije iz dobrih akcija juveta nego iz nasih gresaka al to se desava to su ljudi i svi grijese, kritikovat ovoga il onoga to nikako ne ide i meni licno se gade pojedinci koji psuju bilo kome ko ima veze sa Bayernom a to moze samo balavurdija i seljacki odgoj.
Ljudi mi nismo izgubili od finaliste lige prvaka sa igrom bez stopera.
Kako god ovaj rezultat nije iz dobrih akcija juveta nego iz nasih gresaka al to se desava to su ljudi i svi grijese, kritikovat ovoga il onoga to nikako ne ide i meni licno se gade pojedinci koji psuju bilo kome ko ima veze sa Bayernom a to moze samo balavurdija i seljacki odgoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.